23.2.2015

MKJ1

https://www.facebook.com/events/1493582304243198/permalink/1493626487572113/

Yhdistykäämme yleislakkoon kovanlinjan uusliberalistisia voimia vastaan. Suomen nykyinen hallitus toimii globaalien talous- ja pankkiirieliittien asiamiehinä Suomessa. Siten ”maamme” poliittinen eliitti pitää kansainvälisten talous- ja pankkiirieliittien sekä kriisimaiden etuja paljon tärkeämpänä kuin Suomen ja sen kansalaisten hyvinvointia.

2

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SamaaMieltä!

      Samaa mieltä! Täällä meillä suomessa alkaa kansalaisille vaikeat oltavat. monesta erisyystä:
      1.Verotusta kasvatetaan, jolla vain laitetaan rahaa valtion turhille miehille, kuten 200:lle kansanedustajalle, joita ei todellakaan tarvitsisi näin pienessä valtiossa niin monta. ja kaiken maailman asiantuntijat ja apulaiset jotka työskentelevät valtion hallituksen ministereille jne.
      2. Tuottava työllisyys laskee, kun taas työttömille keksitään hallituksen työtä joka ei tuota yhtään mitään ja näin talous laskee ja velka nousee kovaa vauhtia.
      3. Turhia säädöksiä jotka tekee enemmän haittaa kuin hyötyä esimerkiksi Kilometrivero joka tekee autoilusta vielä kalliimpaa kuin mitä se valmiiksi on , ja sekin maksaisi muutaman miljardin!
      4. Vero rahat käytetään turhaan. esimerkiksi se että suomeen rakennettaisiin joku haatanan nykytaiteen museo joka muka auttaisi suomen turismia. On se kumma kun lastensairaala saadan tehtyä hyväntekeväisyydellä saaduilla rahoilla joka on pikkasen tärkeempää kuin joku saakelin nykytaiteen museo.
      5. Asioita kielletään koko ajan lisää, kohta on varmaan kaikki kiellettyä
      6.JA paljon muuta

      On se kuitenkin jännä että suomen kansa ei ikinä vastusta mitään säädäntöjä tai muita asioita se on vaan niin että olemme LAMMASKANSAA joka tottelee kaiken mitä hallitus sanoo.

    • 7+2

      Jos mietitään tavallista työläistä niin mitenkä yleislakko meitä auttaa? Tilanne ei kun kurjistuu ja koska suurin osa kansasta on elänyt yli omien varojensa (= heillä on lainaa) eivät he voi mennä lakkoon. Siitä seuraisi taloudellinen harakiri.

      Sen sijaan me voimme heikentää vallassa olevien otetta meistä helposti. Käymme kauppaa muoden työläisten kanssa nettohinnoittelulla. Eli, pyydämme tuotteistamme tai myymme tavaraa 0-katteella. Tämä ei tarkoita pimeästi, koska silloin se raha pitäisi teinata myös pimeästi. Vaan että kirjotamme kuitit ja teemme kauppaa nolla katteella. Kate ja elinkustannukset oteetaan niiltä joilla on rahaa. Eli varakkailta henkilöiltä, yhteisöiltä ja isoilta firmoilta kuten Mokia, Stora, Sonera jne...

      Näin pankkiirien rahavirta kutistuu hyvin nopeasti eivätkä yritykset pysty enää Suomessa tekemään maksimaalisia tuloksia. Suomi menettää kiinnostavuutensa sampona ja ulkomaalaiset vetäytyvät täältä pois. Jolloin meille Suomalaisille aukenee mahdollisuus hankkia omistukseemme ne tuotantolaitokset jotka nyt ovat ulkomaalaisilla.

      Yleislakko ei hetkauta niitä joilla on rahaa ja valtaa. Mutta se jos rahantulo ehtyy, se hetkauttaa. Me voimme kaikki alkaa vaikka polkupyöräilemään, kävelemään ja sopimaan kimppakyytejä. Oma kulkuneuvo on ihan yhtä huono kuin julkinen kulkuneuvo. Molemmista kerätään piiloveroa kuntien ja valtion kassaan. Jokaien voi heikentää valtaapitäviä jokapäiväisessä elämässään. Elämä on valintoja täynnä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      43
      8305
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4756
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      68
      3582
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2206
    5. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      18
      1847
    6. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1729
    7. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1717
    8. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      363
      1602
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      66
      1263
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      280
      1162
    Aihe