riehuja rekku

riehuja rekku

koira on uros noutajasekoitus 1v4kk ja ongelmana on pojan 10v päälle hyppiminen ja näykkiminen, kun poika on yksin kotona ei mahda koiralle mitään, pojan lähdettävä karkuun toiseen huoneeseen. Miten poika voisi alkaa koiraa käsittelemään että pääsisi koiran yläpuolelle? kun me vanhemmat ollaan kotona ja koira riehaantuu, eikä lopeta käskystä laitamme sen arestiin kylpyhuoneeseen. On yritetty vaikka mitä mutta ei rauhotu muulla kuin arestilla. ja nyt jos koira kerkee ittelleen jotain kiellettyä napata, esim kaukosäädin (ennen napakka irti käsky tehosi) nyt on alkanut murisemaan ja jopa purassut. kaukosäädin todellakin otetaan koiralta pois vaikka murisee ja koira alistetaan maahan, mut seuraava kerta kun tulee niin murisee taas. Koira on koulutettu perus asiat on hanskassa.

Miten toimisitte kun koira murisee ja näyttää hampaita ja jopa puree?? ja tää murina tulee vain silloin jos on ottanut jotain mitä ei saaisi ottaa, muuten on todella kiltti.

4

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä toimii

      Vaihda kaukosäädin makupalaan. Näytät koiralle makupalaa pyydät koiraa irroittamaan säätimen kuin se luovuttaa säätimen annat makupalan. Koiralle pitää opettaa paikka minne se menee pyydettäessä makupalalla senkin opetus.

    • saksus

      koira pelkää teitä. on ottanut jotakin luvatonta, sen jälkeen rupeatte riehumaan ja alistatte sen maahan, aniharva koiran omistaja osaa tällä tavalla reilusti kurittaa koiraa vaan nimenomaan käy niin,että koira tulee epävarmaksi ja rupeaa puolustamaan itseään. toisin sanoen, peruskoulutus ei teillä todellakaan ole hanskassa, jos olisi, teillä olisi sekä koiran kunnioitus että luottamus.
      koira on vielä pentu, vieläpä uros, tottakai se mittelee voimiaan lauman jäsenten kanssa, pakkohan sen on oppia kuinka vahva hän on ja missä rajat menee. jos ei lapsenne osaa olla koiran kanssa, niin laittakaa koira aina johonkin huoneeseen asumaan siksi aikaa kunnes te tulette töistä. ja jokapäivä koulutatte koiraa ja lasta kuinka yhdessä eletään, toista kunnioittaen. suosittelen lukemaan lisää koirakirjoja ja katsomaan esim. cesar milanin ja victorian ohjelmia ja ennekaikkea kysykää kasvattajalta ja rotua harrastavilta apua

    • saksus

      ja sitten vielä, sanoit että koira riehaantuu ja mikään muu ei auta kuin laittaa koira "arestiin". siinä teille loistava tilaisuus saada koiran kunnioitus ja luottamus,kun riekkuminen alkaa,rauhallisesti ohjaatte koiran omalle pedille tai sanotte maahan. koira on maassa niin kauan kunnes annatte vapaa käskyn. koira palkataan ruualla maltillisesti jotta riehuminen ei ala uudestaan. samalla saatte kaiken sen ylimääräisen energian (joka riehumisella purkautuu ulos) suunnattua tottelevaisuuteen ja yhteiseen tekemiseen. käyttäkää ne virtapiikit hyödyksi ja opettakaa koiralle malttia ja temppuja jne.

    • länsilaita

      Menkää ihmeessä pevi-kouluttajalle, teillä on kehittymässä kunnon johtajuusongelma! Tuon ikäinen koira ei enää ole lapsi, vaan röyhkeä teini-ikäinen, joka on ruvennut haastamaan teitä. Kuvailet kurittoman koiran käytöstä. Oikein kasvatettu koira ei riehu kotona, hypi päälle eikä murise ihmisille, puremisesta nyt puhumattakaan. Se kiusaa poikaanne.

      Vaihtokauppoja makupalan kanssa en suosittele ollenkaan, siinä koira palkitaan pahanteosta. Säälittävää lahjontaa, jolla ei koiran kunnioitusta saavuteta.

      Kun PYYDÄTTE koiraa noutamaan, on palkitsemisen paikka, eikä silloin kun se on tehnyt luvatonta.

      Toki tuollainen käytös voi alkaa turhautumisesta. Koira on energinen ja haluaisi toimintaa, jota te tarjoatte liian vähän. Jäljen etsintä, noutaminen, tottelevaisuusharjoitukset...
      Onko mahdollista lisätä ulkoaktiviteetteja, jotta koira saisi purkaa tarmoaan sallittuun tekemiseen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1890
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      89
      1279
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      999
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      915
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      106
      872
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      47
      713
    Aihe