Poliitikon moraali

Huijarit sivuun

On hyvin venyvä käsite.Viime vaalien edellä saimme huomata kuinka moni poliitikko yritti salata 10000 euron vaalitukensa esim.Novalta saatuna.Jos nyt tavallinen kansalainen yrittää huijata vaikka vakuutusyhtiöltä tai kelalta tällaisia summia,korvaukset on moninkertaisia ja häkki heilahtaa.Poliitikot ovat vastuussa äänestäjilleen ovatko rehellisiä,viime vaalien jälkeen he naureskelivat kun joutuivat sanomaan totuuden vaalirahoituksestaan.Kannattaa nyt olla tarkkana ja poissulkea sellaisten konnien äänestäminen jos rehellisyyteen ja moraaliin vielä haluaa uskoa ja turvautua.Se on eri juttu jos haluaa samaistua rikollisiin ,ikäänkuin olla samassa kelkassa,eletäänhän nyt luopumuksen aikaa jos katsoo kristilliseltä kannalta asiaa.

8

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moraali on venyvä käsite. Ja mitä se moraali oikeastaan on? Missä on se alkuperäinen moraalin oppikirja? Niin, sitä ei ole. Tämän päivän moraali on aivan eri, kuin esim sata vuotta sitten.

      Ihan sama, ketä äänestät. Jos äänestät puolueen jäsentä, äänesi menee hukkaan. Jos äänestät sitoutumatonta, äänesi menee hukkaan. Yhteiskuntaa hallitsevat puolueet, joten yksilön ääni hukkuu.

      Puolueilla on aina ennen vaaleja ohjelma, jota he eivät koskaan toteuta. Ainoa tavoite on kerätä ääniä.

      Muutoinkin äänestäminen on turhaa. Me olemme eu:n naton ja USA:n talutusnuorassa ja käskyt tulevat sieltä.

      Jos haluat pettyä taas kerran, niin käy toki äänestämässä. Puolueen voit vetää vaikka hatusta.

      • Se on iso ero

        Jari-Pekalle,kai tunnistat eron,jos tavallinen ihminen pettää ylläolevia instansseja on sanktiot varmat,poliitikolla ei näin ole,miksi siis äänestää jo valmiiksi huijaria.


      • Se on iso ero kirjoitti:

        Jari-Pekalle,kai tunnistat eron,jos tavallinen ihminen pettää ylläolevia instansseja on sanktiot varmat,poliitikolla ei näin ole,miksi siis äänestää jo valmiiksi huijaria.

        Kai sä olet huomannut, että puolueilla on ihan oma lakinsa. Puolueen sisällä on kaikki sallittua. Se on nyt toteennäytetty. (Laajasalo)


      • Keke35

      • jari-pekka65
        Keke35 kirjoitti:

        SDP on ilmeisesti korruptoituneen kaikista.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014112418860673_uu.shtml

        Joku on enemmän korruptoitunut ja joku vähemmän. Joku kunnostautuu jossain muussa. Kaikenkaikkkiaan politiikka on likaista pelilä, jossa taistellaan vain vallasta. Kukaan ei todella ajattele kansan parasta. Vain eliitin parasta.

        Onko siinä nyt mieltä, jos valitsee vähiten pahan pahojen joukosta. Parempi on olla äänestämättä. Itse tulin aikoinaan siihen tulokseen. Tosin kerran olen äänestäny. Silloin, ey vaaleissa äänestin vastaan.



    • G Oplari

      "Jos haluat pettyä taas kerran, niin käy toki äänestämässä. Puolueen voit vetää vaikka hatusta."

      On itsesi kannalta parempi olla äänestämättä kuin äänestää ihan randomilla. Ikävä kyllä moni äänestää oman etunsa kannalta väärin, ja tekee sen silkkaa tyhmyyttään/tietämättömyyttään, mutta suurin osa (toivottavasti) osaa tunnistaa oman viiteryhmänsä.

      Demokratian toteutumisen kannalta olisi hyväksi, että ennen kuin 18 vuotta täytettyään saisi äänioikeuden, tulisi suorittaa vähintään päivän mittainen "äänioikeuskurssi". Kurssilla käytäisiin läpi mikä merkitys äänestämisellä on yksilön oman edun kannalta, ja mikä merkitys sillä on yhteiskunnallisesti. Koulutuksen tulisi olla kaikille sama ja riisuttu puhtaaksi vaalimainonnasta ja muusta johdattelusta. Ikään kuin lyhyt selkokielinen jatkokurssi peruskoulun opetukselle.

      Mutta asiaan. Moni varmaankin huomasi tämän päivän Seudussa kirjoituksen, jossa viitattiin Juhantalon 90-luvulla "junailemaan" raviratahankkeeseen. Oli tilannut maanrakennustöitä kaupungin piikkiin huomaamatta kertoa siitä muille.

      Jaksaisiko joku muistaa millainen tapaus se olikaan ja miten se eteni?

      • Demokratia on toisaalta erittäin huono keksintö. Mikä aines nyt on sitten kansassa vallalla, niin se voittaa demokratiassa.

        Yksinkertaisesti, demokratiassa kansa saa aina itsensä näköiset johtajat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4915
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3106
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1197
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe