Piri

vauhtisakke

Elikkä kertokaas vaihtoehtoisia turvallisempia tapoja ottaa piriä. Pelkään mitä noi jatkeet tekee keholle. Olen nokittanu,heittäny hihaan,ja pommina. Mut ykskään noista tavoista ei kovin turvallinen. Viihdekäyttönä menee kerran kk. Ja ois kiva ottaa joskus viel vauhtii. Haluan nopeita vastauksia miten te ootte ottanu ja onko haitat/vaarat elimistövaurioille pienemmät ku nois mun tavois. Asiallisia kommentteja kiitos:)

22

6182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rytyj

      Piri on oikeasti todella huono vaihtoehto jos jotain huumeita välttämättä haluat käyttää. Mulla on muutama kaveri, joka käyttää piriä ja ne on pikkhiljaa huomaamatta mennyt kaikki tosi huonoon jamaan ja riippuvuus on kova. En tunne yhtään hyvän lopun omaavaa piri-käyttäjää.

      Mä takaan sulle 99%, jos jatkat pirin käyttöä sun elämäsi menee v1tuiksi! MDMA, kannabis, lsd, sienet jne on paljon paljon turvallisempia vaihtoehtoja jos välttämättä huumeita on pakko käyttää. (kohtuu tietenkin niissäkin)

      Sun omaks parhaakses, mieti vielä hetki tuota pirin käytön jatkamista, ennenkuin on myöhäistä. Pahoittelen , etten vastannut kysymykseesi, äläkä ota ittees.

    • Vapota

      Vapota.

    • Kinikippo

      Piri on suurinta paskaa maanpäällä. Touhua nähnyt. Ei kannata se homma ikinä. Kirjoittaa sulle kuka vaan varoittaakseen, niin tuskinpa siitä onkeesi otat. Lopeta nyt!

    • Niin no eipä se kerran kk paha ole. Itse olen vetänyt nokkaan, juomaan sekoittamalla, hihaan ja pommilla. Silloin kun käytin niin se oli 1-10 kertaa/kk ja viihde käyttöön. Harrastelin sitä noin vuoden. Sitten noin 10v jälkeen tuli samanlainen aika sitten taas vedettyä. Nyt taas pari vuotta viimeisimmistä kerroista. Eikä tee edes mieli. Piri on ihan ok, jos harvoin käyttää. Mutta en kuitenkaan suosittele mitään huumeita kenelläkään.

    • gfhfg

      Harvoilla se kerran/kk vaan valitettavasti onnistuu..

      • Eihän se onnistukkaan. Itselläkin meni se max 10 kertaa/kk. Vaikka tarkoitus oli vaan yks kerta. Mutta onneksi ei kunnolla lähtenyt käsistä. En välttämättä tuu enään ikinä käyttään. kannabis on sitten ihan eri juttu.


      • vauhtisakke
        ateisti81 kirjoitti:

        Eihän se onnistukkaan. Itselläkin meni se max 10 kertaa/kk. Vaikka tarkoitus oli vaan yks kerta. Mutta onneksi ei kunnolla lähtenyt käsistä. En välttämättä tuu enään ikinä käyttään. kannabis on sitten ihan eri juttu.

        Joo mäkin tiiän tyyppejä kellä menny elämä vituiks pirin kanssa. Mulla onnistuu just toi kerran kk,mä en jaksa ku yhen yön valvoo ja sit se jää siihen,oon vauhtipäissää vaan sellanen höpöttelijä:D en uskalla lsdtä ainakaan ottaa ku pelkään et pää ei ehkä kestä sellasta,pilvee menee joskus,Mut joo oisin vaa halunnu tietää et miten sitä vauhtii sit kannattas ottaa ettei elimistölle tulis vaurioit. Annos mulla aina ollu se 0,3 ku ei mulla tosiaan toleja ole minkäänlaisii ku niin harvoin otan. Mut jos joku haluu kertoo just et miten ois turvallista joskus ottaa ni ois kiva. Kiitti ja kuitti:)


    • 2 tehokkain tapa

      Pluggaus tomii ja suonet säästyy!

    • plopzorz

      Pese se asetonilla ja pluggaa. Netistä löytyy ohjeet miten asetonilla saa putsattua siitä paskat pois. Pommi on varmaan turvallisimmasta päästä muuten mutta siinä menee osa hukkaan koska se kiertää primäärimetabolian kautta. Voi ehkä silleen olla haitallisempi kuin pluggaus, että tarvii ottaa enempi kerralla. Pluggaamisessa ei mene juurikaan yhtään hukkaan, tehokkain iv:n jälkeen.

      • 4a3twe34rt34w2

        Onks jollain tietoa mitä tommoiset kemikaalit tekee peräsuolelle pitkään käytettynä? Syöpäriski?


    • Pelottava juttu

      Tää huumejuttu täytyisi hoitaa kuntoon. Sinähän itse päätät, et taida haluta lopettaa

    • hhh3

      huulen alle tai syö, paskaa niissä on paljon mutta pieninä annoksina ja joltain tutulta joka esim. m yy ja ottaa samasta satsista. hyvää asiallisesti käytettynä.

      • Hkop578

        Syöminenhän on aina turvallisinta kun sitä kautta ihmisen elimistön suodattimet toimii parhaiten. Ne suodattimet on olemassa juuri myrkkyjen eliminointiin ruuasta.


      • Iso-Hämis

        Joo niin,tosiaan,NARKKARIT, ELI HUUMEIDEN KÄYTTÄJÄT myy ja ostaa AINA PARASTA, sä ET TIEDÄ MISTÄÄN VARMASTI,ETTÄ MITÄ VITUN KURAA SUN KLIKISSÄ PARHAILLAAN MUHII. MUT SOU NOT, EI OO PAKKO VETÄÄ. ..JOS EI OLE KERRAN ONGELMAAKAAN. VIELÄ, USKO! !!ÄLÄ TEE SITÄ SUN PERHEELLES, ELLET ITTESTÄS VÄLITÄ.


    • 14+13

      Höpöhöpö piri ei koukuta, ehkä psyykkisesti jos vedät joka päivä saattaa puhkee psykoosi ja valvominen vaikuttaa tässä suuresti. Ite vedän monta kertaa viikossa ja nyt oon ollu muutaman päivän ilman ja hyvin menee.

      • Anonyymi

        Btw näin tiedoksi että itse olen vetäny vauhtii 12 vuotta josta 7 vuotta about oon ollu riippuvainen amfee ja tosi pahasti. Normaalisti olen ilman kamaa 2-3pv jos ei vaan ole mitää mutta katkolla 2-3viikkoo. Hell no again!!! Oksentelu, kuumeilu ihan kipeitä raivo kohtauksia. Nivelet ja kaikki paikat kolotti sekä helvetilliset himot siihen kamaa. Onko tää sun mielestä vaan psyykkistä.
        Tosin ite en mee psykoosiin tai ala sekoilee valvoessa mut jutut muuttuu sairaiksi.

        Vieläkö sanot että psyykkistä


    • Iso-Hämis

      Työnnä vaikka perseesees, mulla jos menee vedot vituiks,ni ei muuta ku housut kinttuihin ja tööttööt. Jos ei oo perse täynnä paskaa,ni toimii parhaimmillaan Lähes yhtä hyvin/nopeesti ku naulates.Mieti jumalauta hyvä ihminen vaihtoehtoo,ettet vedä ollenkaa....? Ite oon koukuttanu itteni kaikkeen mahdolliseen,poislukien muuntomyrkyt,hyi helevetti, ja nyt on paska, anteeksi, PASKA, olo jatkuvasti. Paitsi kamapäissään,eli jatkuvasti. Jos joku luulee olevansa loppuelämänsä "viihdekäyttäjä", että ei jää koukkuun,niin go fuck yourself.Mä oon edelleen VIIHDEKÄYTTÄJÄ JA ONGELMAA EI OLE...Niin mä itelleni ja muille vakuuttelen ja haaveilen (salaa) että pääsen eroon noist paskoista. Ja pääsenkin, tiedän sen. Hoidoissa ja muissa päänsilittelyissä en ole koskaan ollut,enkä mene.Ite oon tän sopan keittäny ja itte tän lusikoin. Älä,sinänsä mua vitut kiinnostaa muitten ongelmat,mut Ä-LÄ TEE SI-TÄ IT-SEL-LE-SI. JA MÄ LUPAAN, ETTÄ SÄ PILAAT SUN LÄHEISTES ELÄMÄN SAMALLA KUN VIIHDEKÄYTÄT PÄIVITTÄIN ENNENKU TAJUUTKAA. Mut nii, jos on vedettävä ja et muuta keksi, ni as i told'ya:up in the ASSHOLE, it works,it's a promise ..

      • Anonyymi

        Kerrotko siis että miten otan sen perseen kautta? Täysin samanlainen ruisku samankokoisella dosella ja ilman neulaa tyhjäksi äässiin....? Kauan menee että vaikuttaa?!


    • Anonyymi

      Jos on pitänyt jaksaa valvoa ja tehdä duunia esim. kaks vuorokautta putkeen, niin olen sekoittanut aika reilusti vahvan kahvin sekaan. Aika moni mainostoimistotyöntekijä tekee näin ennen deadlinea.

    • Anonyymi

      mikrofiltterin kanssa suoneen

      • Anonyymi

        minulla jäi kerran ne peräsuoleen kiinni ja en sitten millään saanut irroitettua. Kokeiltiin kaikkia keinoja ja Huomasin sitten aivan lopussa, että kannattaa syödä taateleita ja maksalatikko, niin ailloin kyllä lähti kovalla rusahduksella, mutta se näky oli melko kauhea sitten sen jälkeen.


    • Anonyymi

      Mitä vaaroja ja haittoja pirin plugaamisella on? Mielestäni liian vähän inffoo tästä aiheesta vaikka yhtä yleinen tapa ku IV tänä päivänä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2072
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      167
      1599
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1547
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1348
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1290
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      286
      1158
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      133
      1044
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1022
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1003
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      872
    Aihe