AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Onko marihuana=kannabis=hasis?

Onko marihuana=kannabis=hasis?

2 Vastausta 546 Lukukertaa
Nyt kun kokototuus.com lopetti kesällä, etsin muualta netistä tietoa eri huumeista ja löysin mm. tälläisen vaarallisuusasteet-taulukon:

http://users.utu.fi/taonnela/vaarallisuusasteet.html

Onko tuossa taulukossa Marihuana sama kuin kannabis ja onko se taas sama kuin hasis? Siis onko marihuana vain jenkkinimi kannabikselle?

Tuo on muuten mielenkiintoinen taulukko ja minulla noista huumausaineiden vaikutuksista lukeminen on aiheuttanut sen että olen nykyään lähes täysin absoludisti. Huumeita en ole koskaan kokeillutkaan, mutta alkoholia käytin ennen satunnaisesti (joskus jopa 'totaalino(l)laus'). Nyt kun sisäistin että alkoholi on itseasiassa huumausteknisesti huume ja aika vahva sellainen, niin ei tee mieli käyttää sitäkään. Tulee jotenkin kaksinaismoralistinen olo jos käyttää alkoholia ja samalla paheksuu noita miedompia. Huumeet/päihteet ovat pakoa todellisuudesta ja totesin että minulla on hyvä olo ilman niitäkin enkä siis tarvitse pakoa todellisuudesta. Onko muille käynyt samalla tavalla?

Pilvee kaikki

Kannabistuotteita ovat hasis, hasisöljy ja marihuana. Niitä saadaan Cannabis sativa -nimisestä hamppukasvista. Marihuanaan käytetään kasvin kukintoja ja ylimpiä versoja. Hasista ja hasisöljyä valmistetaan hampun hartsista.

Joo

Joo,samaa kamaa kaikki..
 /   /  /  / Onko marihuana=kannabis=hasis?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta