Stubb on epäsuomalainen

SekoomusrikkoiSuomen

Matklaukku-,vähemmmistö-lapsi,joka on asunut ja opiskellut ulkommailla suurimman osan aikaa aikuiselämästään. Mitään ymmärrrystä tai kokemusta hänellä ei ole tavallisen suomalaisen arjesta, eikä näin myöskään ymmärrystä arvoperustoista nykyajan Suomessa. Koti, uskonto, isänmaa-hokema on kuin papukaijan suusta, jos ei ymmärrä näiden arvojen taustoja, joita ovat välittäminen, yhteisöllisyys ja uhrautuvuus. Stubbin julkisuuskuvaa ohjaa lähinnä itsekeskeisyys, omahyväisyys ja oman edun tavoittelu,mitkä arvoina ovat kaikkea muuta kuin perisuomalaisuutta. Stubbin tukijoina ja vaalien rahoittajina ovat toimineet mm. B.Wahlroos jne. suuromistaja- , marginaali-ihmiset. Eu:ssa Stubb olisi ollut oikeassa paikassa EU-aateliston joukossa, mutta hän päätti koplata Kataisen kanssa paikat.Jyrki pesi kätensä epäjohtajuudestaan ja hävisi kuin kuuluisa haju Saharaan,jättäen selfis -Aleksille mahdottoman tehtävän:Pelastaa Suomi Kataisen munauksilta mm. Kreikka-veloista, joiden takaisin saamisesta tiedettiin jo niitä myöntäessä, että saamatta jää rahat (Saksa ja Ranska käyttivät hyväksi, löysivät huijattavat, jotka maksavat heidän sötöksensä.

32

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuhon tiellä

      Kataista pidettiin huonona pääministerinä, mutta kyllä Stubbelo lyö hänet saamattomuudessaan. Mikään muu ei kiinosta kuin seuraavien vaalien menestys. Suomen menestyksellä ei niin väliä, kuhan vain saadaan itselle vihreä oksa jossa poseerata kansan kustannuksella. Hyi hel.etti, tämäkö olemme ansainneet.

    • ei kokkari

      Koetapa itse toimia pääministerinä hallituksessa jossa on noin monta puoluetta ja vaalit näin lähellä. Kaikkihan sysätään jo seuraavalle hallitukselle.

      Stubb on fiksu, koulutettu ja kansainvälinen. Juuri semmoisen pääministerin Suomi tarvitsisi nyt ja tulevina vuosina mutta seuraava pääministeri on varmaan kepun Sipilä.

      Saappaat nähdä mitä tälläkin palstalla huudellaan vuoden päästä.

      • Marcus1

        Mikä puolue se hallituksen olikaan kasannut ? Kyllä olet oikeasti yksinkertainen!


    • keppikerjäläinen

      Jos ja kun kepusta tulee pääministeripuolue, niin kyllä on kusiset paikat korjata näitä tekemättä jätettyjä töitä Sipilällä. Kaverina jos on vielä demarit, niin julkiseen sektoriin ei silloin puututa, vaan velkaa ja veroja lisää seuraavat neljä vuotta.

      Silloin Kreikan tie on meillekkin viitoitettu. Tämänkö olemme ansainneet?

    • ei kokkari

      Ei sitä halliusta Stubb ollut kasaamassa, Marcus1. Et tajua miten vaikeaa ylipäänsä minkäänlaisen hallituksen kokoaminen silloin oli. Ajat ovat sitä paitsi siitä muuttuneet.

      Maalla on helppo olla jopa Marcus1:nkin viisas kun merellä myllertää.

      Mitähän vastuuta Sipilä pysyy kantamaan ja mitä aikaansaamaan, tai varsinkaan persujen populisti-Soini. Kertokaa vuoden päästä.

      • Marcus1

        Stubb oli kuvioissa verhojen takana jo tuolloin, kun J.Käteinen etsi pakotietä itse luodusta mahdottomasta. Niskassa oli mm. Himasselvitys 3/2013 (750 000 e:n käsittämättömän huonosti tehty, järjettömän hintainen , hyväveliselvitys), joka mm. alkoi poltella J.Käteisen pakaroita.

        Eduskunnan puhujapöntössä syksylla 2008. Jyrki Katainen: ” Huomatkaa tämä ei koske siis Suomea”. Lausunto liittyi Atlantin takaa alkaneeseen finanssikriisiin. Seuraavana vuonna Suomen BKT tippui 8%.

        Jatkoa seurasi:”Me tienaamme tällä”. Kommentti liittyi Kreikan lainojen korkoeroon. Kuten tiedämme ”voitot” luovutetaan Kreikalle korvauksetta. Suomi ei siis tienaa.

        SOTESTA lausumaan:: ” ei ole aikaa”. Kommentti eduskunnan puhujapöntöstä keväällä 2013 kun SOTE-uudistukseen ehdotettiin muutoksia. Sittemmin kävi ilmi että asia palautui parlamnetaariseen käsittelyyn. Aikaa siis oli.

        Työvoimapula alkaa 2010.” Kataisen analyysiä Suomen taloudesta vuonna 2008. Suomessa oli faktisesti puoli miljoonaa työtöntä loppuvuonna 2010. Määrä on hieman laskentatavasta riippuen suurempi kuin koskaan historian aikana.

        "Olen tyytyväinen stressitesteihin. Pankkien riskitestit ovat lisänneet luottamusta markkinoilla. Pankkeja koskenut epätietoisuus on nyt ohi.” Jyrki Katainen arvio Ylen Aamu-TV:ssä elokuussa 2010. ”Pidän aiemmin tänä vuonna tehtyjä stressitestejä epäonnistuneina.” Kataisen lausunto Ylen Ykkösaamussa pari kuukautta myöhemmin.

        ”Iskimme tulpan EU-maiden velkaantumiselle.” Katainen lahjoitettuaan suomalaisten rahoja tällä kertaa Irlantiin. Samaan aikaan kaikki EU-maat velkaantuvat hurjaa vauhtia, eikä mitään merkkiä tilanteen paranemisesta ole.

        Pois oli siis päästävä.Stubb huomasi kaverin pinteen ja saatuaan n.150 000 ääntä EU-vaaleissa päättikin vaihtaa osia Kataisen kanssa. EN minä, eikä moni muu halunnut Stubbia pääministeriksi ja Kataista EU:hun. Äänestäjien pettämistä.

        Stubb rimpuilee nyt Kreikan kanssa. Alexander Stubb totesi 2011 Kreikan ensimmäisen apupaketin jälkeen:
        "Nyt asiat niin kreikassa kuin muuallakin Euroopassa ovat kunnossa. On pölhöpopulismia väittää jotakin muuta."

        Pitäähän se uskoa, kun rehti(?) kokoomuslainen noin sanoo.
        Kreikan asiat ovat kunnossa; vakuussopimusta ei tarvita enää. Se joutaa jo historiaan.Kuis kävi?

        Eilen asiantuntijat Saksasta totesivat, että Kreikka on päästettävä EU:n ulkopuolelle parantamaan talouttaan.Niinpä niin! Mitäpä, jos se onkin niin ja se toimii oikeasti? Ikiaikaisuus EU:hun liittymisessä onkin ikiaikaista vain talouden ehdoilla ja taloudet parantuvat-lentävät muulla valuutalla kuin eurolla (Ruotsi,Englanti...Kreikka ?).


      • Totuus737

    • klönt

      Nykyisen hallituksen kriisi pohjautuu tietysti Kataisen hallitukseen vuodelta 2011 jota Stubb ei ollut kasaamassa. Stubbin nykyinen hallitus on vain "siirtymävaihe" tuleviin vaaleihin.

      Jos Stubbista tulisi pääministeri seuraavien vaalien jälkeen, hän olisi ihan toisenlainen Stubb - ja hallituskin.

    • verikiva

      Lueskeli lakia ja tästä kohdasta tuli mielleeni herra stubb, kaikki kohdat täyttyy. Kohta neljäkin välillisesti venäjä pakotteiden kautta.

      Jos Suomi liittyy natoon Ukrainan jälkeen niin Venäjä aloittaa 3. maailmansodan. Tätä Stubb nyt ajaa takaan näillä nato puheillaan. Eiköhän nuolaise vielä jenkkienkin perseen ja lähetä ilmavoimat viron harjoitukseen, jos vaikka sais kutsun sinne Valkoiseentaloon.

      2 § (21.4.1995/578)

      Sotaan yllyttäminen

      Jos joku Suomessa tai Suomen kansalainen Suomen ulkopuolella Suomea koskevan sotilaallisen tai kansainvälisen poliittisen kriisin aikana tai sellaisen välittömästi uhatessa, tarkoituksenaan saattaa Suomi sotaan tai sotatoimen kohteeksi,

      1) julkisesti kehottaa vierasta valtiota hyökkäystekoon Suomea vastaan tai Suomea hyökkäystekoon vierasta valtiota vastaan,

      2) julkisesti levittää lausumia tai muita ilmaisuja, joiden tarkoituksena on vaikuttaa yleisen mielipiteen kehittymiseen hyökkäystekojen käyttöä puoltavaksi,

      3) järjestelmällisesti levittää ilmeisen perättömiä tai harhaanjohtavia tietoja Suomen puolustuksesta tai sotilas- tai puolustuspoliittisista aikomuksista taikka

      4) oikeudettomasti suorittaa vieraaseen valtioon, sen edustajaan, alueeseen tai omaisuuteen kohdistuvan väkivaltaisen teon

      siten, että teko selvästi lisää Suomen sotaan tai sotatoimen kohteeksi joutumisen vaaraa, hänet on tuomittava sotaan yllyttämisestä vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

      • a.aimo

        Amen!


    • jjkk11

      Suomen kaltaisen vientiteollisuudesta riippuvaisen maan kohtalo on olla maailmantalouden pyörteiden vietävinä ja siinä menossa Suomi on pieni lastu lainehilla. Ainoa asia mitä Suomi voi hyväksensä tehdä on olla sisäisesti ketterä ja se vaatisi aivan ylisuuren julkisen sektorin purkamista mutta siihen savottaan ei yksikään puolue uskalla ryhtyä sillä siinä astuttaisiin niin monille varpaille että se olisi poliittinen itsemurha.

      Suomen parhaimmat ajat ovat auttamattomasti takanapäin ja tulevaisuus ei hyvältä näytä.

      • Juppeja

        Kokoomuksen suuri virhe oli valita tämä nousukas puheenjohtajaksi. Se valinta sinetöi lopullisesti sen,etten tule äänestämään tätä ylimielisten juppien kylmäkiskoista puoluetta. Ei ole mitään käsitystä tavallisten ihmisten arkipäivästä. Nykykokoomus edustaa rahaa ja röyhkeyttä,se paistaa näistä nuorista ministereistä kuten laura rädystä ja stubista.


      • Yupp
        Juppeja kirjoitti:

        Kokoomuksen suuri virhe oli valita tämä nousukas puheenjohtajaksi. Se valinta sinetöi lopullisesti sen,etten tule äänestämään tätä ylimielisten juppien kylmäkiskoista puoluetta. Ei ole mitään käsitystä tavallisten ihmisten arkipäivästä. Nykykokoomus edustaa rahaa ja röyhkeyttä,se paistaa näistä nuorista ministereistä kuten laura rädystä ja stubista.

        Näin jää äänestämättä minnultakin tällä kertaa kokoomus-lieroja. Samaa mieltä.


      • Wisdom-future

        HAHHAHHA! Suomi on pärjännyt AINA kauppamaana.Ylisuurella julkisella sektorilla tarkoitat, halusit tai et, sairaanhoitopiirejä ja hoitajia. Ahneus tämän maan on pilannut, se on fakta. Palkat ovat hiukan alle eurooppalaisten keskivertotyöntekijöitten palkkoja tutkitusti. Julkisella sektorillakin näin. Tehoton johtaminen kauttaaltaan on suurin synti tässä maasa. Vellipöksyjohtajat kusee alleen aina, kun joku vähän ärähtää.

        Tiesitkö muuten, että rikas ihminen tarvitsee tutkitusti maksimissaan 100miljonnaa euroa toteuttaakseen kaiken inhimillisen haluamansa.Miksi pitää ahnehtia lisää ja muuttaa maanpakoon->sairasta! Aina on ollut vaihtoehto tehtaitten sulkemiselle. Vienti muuten vetää jo ihan kohtuullisesti ja paranee koko ajan.Seuraapa.


    • j.katainenlinnaan.
    • älkää siis valittako

      Onhan tämä jäyhä kansakin alkanut tajuta koksujen nykyisen linjan kaikkien athloneinin tyrkyttämisen seurauksena. Kokoomukselaiset ovat juuri niitä, jotka ovat poistaneet eläkeläisiltä ansaitut eläkekorotukset, kuten myös lisänneet sairaiden lääkekulut alentamalla kelan korvauksia. Jos joku meistä miljoonasta eläkeläisestä on vielä niin asioista tietämätön, että äänestää nykyisiä vallassa olevia puolueita, niin voin minäkin hyvällä omalla tunnolla sanoa: kansa saa, mitä ansaitsee.

    • lastenkamari

      Mistä näitä stubbeja, haglundeja ym. kakaraministerejä oikein sikiää? Herää kysymys huutaako niitä sinne samat tahot jotka ölisevät suureen ääneen pakkoruotsia vastaan? Sellaiset päättäjät kuin on kansa!

      - Stubb voi päästellä suustaan mitä ajattelemattomampia sammakkoja siinä kuin twiittaillakin. Onhan aina virka- tai eu-parlamenttipaikka tiedossa. Meinaan, että voi karistaa Suomen ravat jaloista, jos alkaa tilanne kuumeta.

      Kuka tietää mitä teki Suomen ulkoministeri Erkko talvisodan ensimmäisenä päivänä?

      • Väykkä

        No eipä ole kepunkaan ehdokkaat järin kaksisia. Väyrynen ilmoitti eilen olevansa halukas ulkoministeriksi,joten hyvä tulee. Saadaan taas tämä öykkäri ja venäjän nuolija ministerin pallille. Eikö nyt hyvän tähden olisi aika vaihtaa nämä kalkkikset uusiin edustajiin,että päästään elämään tätä päivää. Ei voida enää vuosikymmenien vanhoilla opeilla mennä eteenpäin. Hallooooo.


      • bensaa liekkeihin
        Väykkä kirjoitti:

        No eipä ole kepunkaan ehdokkaat järin kaksisia. Väyrynen ilmoitti eilen olevansa halukas ulkoministeriksi,joten hyvä tulee. Saadaan taas tämä öykkäri ja venäjän nuolija ministerin pallille. Eikö nyt hyvän tähden olisi aika vaihtaa nämä kalkkikset uusiin edustajiin,että päästään elämään tätä päivää. Ei voida enää vuosikymmenien vanhoilla opeilla mennä eteenpäin. Hallooooo.

        Jokohan RKP asettaisi viimeinkin ehdokkaan kaakkois-Suomeen ensi kevään eduskuntavaaleihin niin saatais tälle puolustusministeri Hagglundin trendikkäälle linjalle tukea Lappeenrannastakin?

        - Suoraan sanoen en kyllä ostaisi sen enempää pää- kuin puolustusministeriltäkään käytettyä autoa (mitä he eivät toki minulle tulisi tarjoamaankaan). Miehethän ovat suoraan sensaatiolehden lööpistä. On erinmomaisen hyvä asia, että kokoomuksessa on vielä olemassa myös "vanhasuomalaisia" (lue: paasikiviläisiä) poliitikkoja, eikä vain näitä trendimaakareita. En viimeksi äänestänyt Niinistöä presidentiksi, mutta seuraavalla kerralla sen teen, ellei sitten kokoomuksessa nosteta Stubbia ehdolle.

        - No, olen pelkästään hyvilläni mikäli nämä turvallisuuspolitiikan kannalta vaaralliset tapaukset eli "lapsiministerit" saadaan syrjään Keskustan vaalivoiton kautta. Tulee jotain rajaa tuohon jenkkien perseennuolemiseen.
        - En tajua tuota intoilua, että pitäisi olla joka kusiaispesässä tietoisesti härnäämässä itänaapuria, ja päästä jenkkien selän takaa huutelemaan.kaikenlaisia räävittömyyksiä, mikä ei ainakaan edistä Suomen turvallisuutta ja asiallisia idänsuhteita, ja on kaiken lisäksi täysin typerää sekä osoittaisi täydellistä munattomuutta. Vaan eipä sen puoleen, diplomatiahan näyttää olevan lähestulkoon tuntematon laji nykyisin - On sitten kyse Ukrainan tapahtumista tai melkein mistä kriisistä tahansa.


      • BuenaSierra

        Ei ole ministerit ja kansanedustajat suomalaisten edustajia. Oikea kannatus puolueilla on aivan erilainen kuin nykyinen tai tuleva hallitus. Kansa ajettu niin alas että ei äänestä, kun loetaan, että se ei muuta mitään. Anarkiaan johtaa tällainen, enkä ihmettele.


    • j.katainenlinnaan.

      https://www.youtube.com/watch?v=5ZCAlb4DcHo

      Lisää hyviä juutube videoita kataisen hallituksen tolloiluista..

      En todellakaan tiedä ketä äänestäisi keväällä. Kokoomuksesta ei tarvitse sanoa enää mitään, vasemmisto kääntelee takkiaan eli niitä ei uskalla äänestää vaalilupausten perusteella, en kuulu kirkkoon että tuskin kristilliset, rkp, perussuomalaisia olisin voinut harkita mutta nää herrahakkaraiset pilaa koko puolueen uskottavuuden, sdp on kokoomuksen vanavedessä seilaileva köyhien kyykyttäjä ja rahan jakaja europpaan. Vihreät, en ole koskaan edes harkinnut...

      • Tuuppi

        Kokoomus pilasi maineensa äänestämällä puheenjohtajakseen täysin ääliön stubin. En voi ikinä kannattaa tämmöisen jupin johtamaa puoluetta.


    • j.katainenlinnaan.

      Ketä siis äänestät? Ehdotus ja hyvät perustelut, kiitos. Nukkuvienpuolue ei kiinnosta koska jotain pitää yrittää. Ai niin se keskusta unohtui..gallubit näyttää reilua vaalivoittoa joten hyppäänkö vain iloisesti voittajien kelkkaan..?

      Tosin kun ajattelee mitä seuraava hallitus saa käteensä(kiitos kataisen hallituksen) niin sääliksi käy..

      Konkurssikypsä Suomi.

      • Uskomaton1

        Virkamieshallitus olisi nyt paikallaat. Nämä vanhat tunarit joutaa kaikki sivuun.


      • Cosmo--->
        Uskomaton1 kirjoitti:

        Virkamieshallitus olisi nyt paikallaat. Nämä vanhat tunarit joutaa kaikki sivuun.

        Jolloin johdossa luulisi olevan SDP, mutta kun SDP:n äänestäjistä vain 40% on duunareita, hoitajia, alempia virkamiehiä.

        Ääniä ei anneta enään vanhan puolue-ja ajatusmaailman mukaan, vaan se menee suunnilleen näin:

        Kokoomus: 50% äärikapitalistioikeisto-pappakokoomus (RKP-isoraha-omistajat ja johtotason virka-ja toimi-ihmisiä)

        Keskusta: 80%porvariäänestäjiä 20% pientilallisia

        SDP: 40% duunareita 60% Hyvin toimeen tulevia virkamiehiä-3000e /kk on pienituloinen ajatuksella (Jutan lausuma). Rinne korruptoitunut muuten vaan omista puheistaan.

        Perussuomalaiset: 60% duunareita 20% pientilallisia 20% muita vähäosaisia

        Vasemmisto: 80% Kommareita 20% muutoin venäläismielisiä

        Vihreät: 70% luonnonystäviä 30% kommareita (90% homoja-ei liity asiaan, mutta näin toim.huom.)

        KD: 100% uskovaisia, joista 50% ei ole samaa mieltä uskonasioissa

        RKP (101% "ruotsalaisia" oman edun tavoittelijoita kaikessa. Mitään ei voida hoitaa niin, että "suomalaisia" kuultaisiin. Mm. Stubb-Haglund ja Wahlroos näkyvimmät piiloedustajat, jotka liikkuvat "lammasten vaatteissa")

        Muutos 2011- Mikä muutos? Pahempaan?


    • 4565678679

      Nii...

    • Bättrefolk

      Stubbin hallitus on vaikeuksissa. Jan Vapaavuori lähtee, koska Alex ja Carl ovat naapurimaassa asuvan miljardöörin ohjauksessa.
      He ovat lähteneet valehtelemaan, kun pelaavat Ruotsin pussiin.
      Pakkoruotsissa ja Viron hävittäjä harjoituksessa.
      Jäljelle jää vain nappulaketju ja häviö vaaleissa.

    • Jupperot

      Stub on saanut iäkkäämmät kokoomuksen kannattavat jättämään puolueen,eikä ihme. Tämmöistä ylimielistä ja nokkavaa tyyppiä ei voi kukaan sietää. Kokoomuksen suurin munaus vuosisataan oli valita tämä nousukas puolueen johtoon. Onnea vaan ja näkemiin.

    • stubbido
    • tilausperille

      Kokoomus tulee nauttimaan tämän ylimielisen typeryksen aiheuttamasta suosiosta seuraavissa vaaleissa.
      Eiköhän Stubidille löydy kuitenkin joku mesevä virka minkä palkan yhteiskunta tulee maksamaan.

      • Jokaniemeennotkoonsaarel

        Ja se virka löytynee aika varmasti Jykä Käteisen EU-hommista, jolloin ympyrä sulkeutuu EU-vaalipetoksen osalta. Seurataanpa.


    • Lukiolainen

      Suomenruotsalaisilla on hätä, kun kansa on hyljännyt pakkoruotsin. Lipponen pelasti viimeksi ja nyt yrittävät Stubbin avulla jatkaa pakottamista.

      Kaikki keinot on käytössä. Åbo Akademin tutkimus, joka näytti liian hyvät tulokset. Kukaan ei tee oikeata tutkimusta joka näyttäisi vastustusta yli 90%.
      Media on hiljaa pakkoruotsista, paitsi YLE tekee myönteistä propagandaa.

      Lappeenrantaan tulee Ruotsin kuningaspari pehmittämään mielipiteitä.
      Valitettavasti nuoriso ei enää suostu pilaamaan tulevaisuuttaan vaan haluaa opiskella maailmankieliä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      314
      3856
    2. 209
      3068
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2604
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2054
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1495
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe