Hengellisiä nuotteja?

uskis

Olisiko jollain linkkiä sivustolle, josta vois tulostaa hengellisiä nuotteja

4

763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sikari Irakis

      Eipä näy monet nuottejaan jakelevan. Yleensä kustantajat haluavat rahaa siitä hyvästä, että ovat toimittaneet painokelpoiset nuotit ja selkeät sovitukset. Katsos kun siihen menee ammatti-ihmisen aikaa siihen hommaan.

      No joo. Eipä silti - jos se olisi minusta kiinni ja homma olisi laillista, laittaisin nettiin vaikka kaikki itselleni ja bändeilleni kirjoittamani nuotit ja sanat ja treeninauhat. Mutta kun se ei ole laillista - eikä moraalisesti oikein toimittu oikeita tekijöitä kohtaan. Niin en laita. Itse asiassa villien nuottien levittäminen vahingoittaa kaikkia, koska on kaikkien etu, että eri puolilla soitetaan samoista, tekijöiden hyväksymistä nuoteista. Muuten ollaan siinä tilanteessa, että kaikilla on ihan omat omituiset versionsa, eikä koskaan voi olla varma, miten se biisi TÄLLÄ KERTAA sattuu menemään, ja minkälaisia hassunhauskoja sanoitusmuunnelmia sinne NYT on keksitty. (näinhän ei tilanne tietenkään ole missään, eihän)

      Kirjakaupoista saa ostaa nuottikirjoja, eivätkä ne ole tosiaan mitenkään kalliita. Vanhemmissakin nuottikirjoissa voi olla todellisia helmiä, katsastapa vaikka Pekka Ruuskan hengellistä tuotantoa!

      Jos kiinnostaa ylistysmusiikki, niin osta Päivän kustantama nuottikirja "Hyvä on tuoda kiitosta"
      http://www.paiva.fi/index.cgi?showProduct=showProduct&productid=1185
      Kirjassa on lähestulkoon KAIKKI tällä hetkellä laulettavat uudemmat ylkkäbiisit, ja hinta on aivan naurettavan halpa 20€, pitkälle toista sataa laulua. Nuotit on TODELLA hyvin tehty ja juuri SINUN takiasi joku on nähnyt lukemattomia tunteja vaivaa kirjan toimittamiseen. Melkein kaikki laulut mahtuvat yhdelle sivulle ja kaikesta on yritetty tehdä mahdollisimman selkeää ja helppolukuista. Melodia, sanat, soinnut.

      Tai vaikkapa Kotisataman kaupasta
      http://kotisatama.net/kauppa/

      "Tänään Häneen uskon", Pekka Simojoen ja Anna-Mari Kaskisen kootut laulut, MIELETÖN MÄÄRÄ hengellisiä supersuosikkeja koottuna helppolukuiseen siistiin kirjaan. Ja hinta ... 20 euroa!

      Ja edelleen Pekka Simojoen "Kaikki tai ei mitään", 181 laulua, jotka eivät ole edellä mainitussa "Tänään Häneen uskon"-kirjassa, hinta 22€. Siis tajuatko, SATA KAHDEKSANKYMMENTÄ YKSI LAULUA!!! :) Haaääh???? Aivan sumea juttu. Mukana mm. Exit-bändin biisit (ilmeisesti kaikki paitsi joku Puttosen biisi), "Minne voin mennä", "Katson sinun kättesi töitä", "Niin kuin hopeaa", jne. jne. jne. tajuton määrä suosittuja lauluja.

      "Tuomaslauluja"-nuottikirja, Petri Laaksosen toimittamana 178 sivua, 115 suosittua laulua, hinta alle 14€ Suomalaisessa kirjakaupassa.

      Kirjoja löytyy paljon!

      Paljonko muuten ajattelit uhrata A4-arkkeja ja mustetta nuottien printtaukseen? :) Voin kertoa sinulle, että todella pienellä rahalla saat ihan oikeita siistejä ja sidottuja nuottikirjoja, joita on ammatti-ihmiset vuosikymmenten ammattitaidolla ja rakkaudella miettineet. Paljon on vaivaa nähty, jotta hengellisen musiikin ystävien olisi niistä kiva soittaa ja laulaa.

      Du dii.

    • pöö

      mee kirjastoon ja lainaa toivelaulukirjoja...
      niis on nuotteja vaikka kuinka paljon, kirjoja tullu ainaki 16 ja niis on omat osiot joka tyylille - myös hengellisille lauluille.
      lainaa kirjat kirjastosta ja ota itelles kopiot nuoteista.
      helppoa ja yksinkertaista.

    • pari vihjettä

      ei oikein ole nettijuttu tämä.

      Kirjastosta lainaan vaikkapa Hengellinen toivelaulukirja, se painaa vähemmän kuin ne muut toivelaulukirjat :)

      Tai sitten menet hyvinvarusteltuun divariin. Sellaisesta olen löytänyt musiikkikirjastoni jatkoksi mm. vanhan hyvän koraalikirjan vm 1950. Kunnolliset sovitukset, ei mitään lasten pyhäkouluversioita, samoin kaikki virret muinaisessa asussaan jos tykkää että vanhassa vara parempi. Seuraavaksi sitten säästetään vissiin kirkkourkuihin...

    • uskova

      käypä tuolla
      www.sharesong.org
      tuhansia ja taas tuhansia gospelbiisejä
      suurimmassa osassa täydelliset nuotit

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe