AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Pilssissä vettä

Pilssissä vettä

6 Vastausta 1 801 Lukukertaa
Nyt seuraa taas aloittelevan veneilijän tyhmä kysymys, mutta onko normaalia että veneen pilssiin tulee jostain vähän vettä. Vene on kuidutettua meriläismallinen keskimoottori vene. Vettä ei kyllä paljoa tule, ja ne saa kyllä pilssi pumpulla nopeasti pois mutta ja pumppaustakaan ei tarvitse tehdä kun kerran viikkoon mutta kannattaako sitä etsiä tarkemmin mistä vesi tulee vai on se ns "normaalia"?

joo

on ihan normaalia, ei tarvi olla huolissaan

Kannattaa

vähän seurata mistä se tulee. Aina sinne voi ajonaikana tai sateellä jostain vähän livahtaa vettä. Koita paikantaa vuotokohta niin voit korjata sen ensikeväänä ennen vesillelaskua.

....

Kiitoksia vastauksista.

Olen minä sen verran tarkistellut ettei vannesputken päästä tule vettä eikä pohjareijästä josta vene ottaa jäähdytysveden. Vielä pitäis tarkistaa lokin läpivienti mutta siinä joutuu purkamaan lattialautoja niin en ole vielä kehdannut sitä tehdä.

Sekin on tietysti mahdollista että seon sadevettä...

kuidutus

voi olla jostain puhki ja sitä kautta tulla vettä pilssiin. jos näin on niin sitä pääsee myös puun ja kuidun väliin eikä se ikinä kerkee kuivua ei edes talven aikana ja puu mätänee kuitua vasten. etsi vika ja korjaa muuten vene menee piloille.

Hikoilua

Vene myös hikoilee varsinkin keväisin ja syksyisin, kun vuorokauden lämpötilan vaihtelut ovat suuret ja pilssin tuuletus on heikko. Pilssiin tiivistyneen veden saa näppärästi pidettyä pois vanhalla konstilla eli pitämällä lasten vaippaa pilssissä. Kuulostaa hölmölta, mutta vaippa imee yli litran vettä ja pitää sen myös sisällään pois nostettaessa.

Minulla kerran

Edellisessä veneessä (Fodimar) oli vesijäähdytteisen pakoputken klemmariliitos joutsenkaulalta löystynyt niin että tuo liitos vuoti vettä pilssiin, runsaastikin! Paikka oli mukavasti piilossa enkä osannut epäillä sitä, joten tuo veden kertyminen ja sen runsaus oli aluksi tosi mysteerio. Vannasputken etupään poksitiivisteen lievän vuodon kanssa olin jo ehtinyt sinuiksi.
 /   /  /  / Pilssissä vettä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta