AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

MIKÄ HALVIN LIITTYMÄ?

35 Vastausta 27 722 Lukukertaa
eli tällä hetkellä minulla (ja poikakaverilla) on tele finlandin liittymä joka tuli kun siirryttiin tf:lle acn:n loputtua..eli siihen kuuluu se 1000min kuukaudessa ja maksaa kuukausimaksun(oisko se jotain 6e...?!?)se on voimassa vielä marraskuuhun, mutta haluaisin vaihtaa jo jonkun toisen liittymän.asun sen verran korvessa, että soneran verkossa pelaavat liittymät kuuluu, mutta ei radiolinjan(vai mikä elisa se nyt nykyään onkaan),muista en tiedä.nyt puhelinlaskut on jotain 20-25e, eli menee tekstareihin suurin osa.nyt pääkysymykseen;mikä liittymä olisi halvin jos puhuu jonkun 500min(ylikin) ja laittaa viestejä n 100kpl..?
anteeksi näin tosi monimutkainen viesti, mutta en ole kovin verbaalinen=) ja olen koittanut hintalaskureita, mutta kaikista tulee niin kalliit hinnat että ei voi olla mahdollista!!
kiitos kiitos ja kiitos kaikille kärsivällisille jotka viitsivät lukea ja vastata!!B-)

halvin jos

Halvin liittymä on dna:n aarre, sillä voit puhua 1500 min ja tekstata 1500 tekstaria 8,90 eurollla, mutta vain toisiin dna-liittymiin. Mikäli sinä ja poikakaverisi ja parhaat kaverisi omistaisivat dna:n, ei huolta laskuista olisi:)

halvin liittymä

siis mistä näitä 1500 mpuhe aikapaketteja saamiltä liittymältä

no siis

Jos sitä puhuu tuon 500 minuuttia puheluja niin sinuna miettisin kyllä vähän tottumuksiani :P
Siis puhut kahdeksan ja puoli tuntia puheluja kuussa ja vielä tekstareita paljon päälle...
Ei noista oikein saa sitä halpaa puhelinlaskua aikaiseksi jos ei tosiaan ole jotain tuollaista erikoistapausta että kavereilla on tietynlaiset liittymät käytössä jne...
Kyllä tuosta halpaa liittymää saisi jos siirtyy joko pelkästään puheluihin tai pelkästään tekstareihin (hah... vähän epäilen että jos noin paljon puhuu puhelimessa että pystyisi tekstiviestiliittymään siirtymään). Mutta kuten sanottua niin ei tusta yksinkertaisesti saa aikaiseksi halpaa hintaa noilla tottumuksilla.

kuinka joku...

Kuinka joku voi todellakin saada puhuttua kuukaudessa itse noin paljon,meidän perheellä on kahden kuukauden laskut jopa alle 30e, kahdesta kännykästä joten kaikille liittymille saa myös pienen laskun jos ei turhaan puhelimessa juorua...
Lisään vielä tuohon sen että tutuillamme on eri liittymät kuin meillä on.

Yx-nainen

Ero on siinä että joku saattaa vain olla paljon sosiaalisempi kuin sinä ja yrmy miehesi, joka ei sinullekaan varmaan kuukaudessa paljon puhu?! jotku ihmiset yksinkertaisesti pitää yhteyttä ystäviin ja sukulaisiin, enemmän kuin tuollaiset epäsosiaaliset maatilan emännät!!!

Nyt pitääkin

Puhua suu vaahdossa aina loppukuussa, kun ei meinaa tulla minuutit täyteen. 0,69cent/min hintaan puhuu vertailun vuoxi n.4.5h. Eli se on minimi. Jos ei muuten tuu täyteen niin häirikkö soittoo naapurille täböllä ilman numban näyttöö...Kovii jutui ju nou.

Soneraan

Ole Soneran etusopimusasiakas, niin puhut kaikki sunnuntait eurolla. Tekstata voit ilmaiseksi netissä, ja on paljo helpompaakin. KK-maksu 1,99 euroa..ei tuu kalliiksi.

Niinkö

Mulla on asiaa muina päivinä. Sunnuntaisin makaan vain darrassa piereskemässä (muijan mukaan). Textiviestin lähettäminen koneella toki jees mutta pitääkö nyt kantaa läppärii repussa ja maxaa gprs maksu?? Ehkäpä tilaan TF:ltä 100 viestin paketin 1,99€ / kk. TF mies sanoo jes!

joo

se o hiukna eri asia jos teillä on myös lankapuhelin...useilla nuorilla kun ei ole lankapuhelimia joten heidän täytyy puhua puhelut kännykästä..,.

voi pyhä jusäys

Helppo se on puhua,jos on puhelahjoja,joita sulla ei näytä olevan.Se onkin hyvä juttu,että tutuilla on eri liittymät,ettei tartte tulla teille soittelemaan.Jos on kavereita ja sukulaisia,niinkuin normaalisti ihmisillä on,niin kyllä juttu luistaa ja asioita piisaa.Ei siinä tartte juoruilla,paitsi jos sulla ei ole muuta kerrottavaa kuin juorut.Tällä hetkellä paras paketti on Saunalahdella Tuplapaketti 500min puhetta ja 100 tekstaria ja ylimenevät on edullisemmat,kuin muilla.Syyskuu kokonaan ilmainen,samoin tammikuu 2006.Että silleen,soitellaan ja puhutaan asiaa,ei juoruilla

voi pyhä jysäys

Helppo se on puhua,jos on puhelahjoja,joita sulla ei näytä olevan.Se onkin hyvä juttu,että tutuilla on eri liittymät,ettei tartte tulla teille soittelemaan.Jos on kavereita ja sukulaisia,niinkuin normaalisti ihmisillä on,niin kyllä juttu luistaa ja asioita piisaa.Ei siinä tartte juoruilla,paitsi jos sulla ei ole muuta kerrottavaa kuin juorut.Tällä hetkellä paras paketti on Saunalahdella Tuplapaketti 500min puhetta ja 100 tekstaria ja ylimenevät on edullisemmat,kuin muilla.Syyskuu kokonaan ilmainen,samoin tammikuu 2006.Että silleen,soitellaan ja puhutaan asiaa,ei juoruilla

Ja SL:n tammikuun ilmaistarjous mainitaan...?

....Varmaan vaan Panun suussa.

jöö

auran puhelin on must!

tosihalpa

Älä puhu siihen puhelimeen,sen kun kaikki hinnoistavalittajat ynnärtäisivät !

tämä

http://vertaa.fi/cgi-bin/l.cgi?special=invergelijkframeset&cat=fi_telefoon&theme=vertaa&wi_id=676&short=segetech&url=http://gsm.segetech.com/vertaa/counter.html

halvin liittymä sulle on n. 20€/kk

Kolumbus P1 100 SMS (E) 19,89e
Tele Finland Puhepaketti 100 SMS (S)   19,89e
Saunalahti TuplaPaketti 100 SMS (E)   19,90e
dna Ilona (F)    19,90e
Cubio GSM 19-Pack (E)    24,70e

saunalahti ja kolumbus kuuluu elisan verkkoon      

sama ongelma

Mulla on ihan sama ongelma! Mun mielestä ehkä halvin on Saunalahti tuplapaketti 500 minaa ja 100 tekstaria (kaikkiin liittymiin) 19,90€/kk. Monissa liittymissä noin 17€/kk 500 minaa puheluita, mut viestit maksaa päälle.

Kyllä Ilonassa!

Kyllä Saunalahden lisäksi, ainakin dna Ilonassa, viestit kuuluu hintaan, ja sekin on Saunalahden tuplapaketin kanssa normaalisti täysin saman hintainenkin (vain mms ja gprs-käyttö on toistaiseksi hiukan kalliimpaa, mutta kyllä pian kilpailu pakottaa joko SL:n nostamaan niiden hintaa, (koska se ei Elisaan kuuluvana ja vain Elisan verkossa toimivana, ole enää ns. MVNO-operaattori. Vaikka tosin ko. mallin ongelmat jäävätkin, vaikka Saunalahti tosiaan pysyisikin vielä ainakain hetkisen Elisassa Saunalahtena.)tai dna:nkin laskemaan niiden hintaa noin SL:n tasolle).

edullinen

saunalahti tuplapaketti 19.90 ja syyskuun loppuun asti 0 eur.
selkeät laskut joka liittymästä erikseen ja nettisivustosta saa helposti seurattua puhelujen keston ja tekstareitten määrän.

Hei, tyytyväinen!

Hei, tyytyväinen!
Äläpäs nyt jaksa Saunalahtea mainostaa:
Etkös sä tajua, että sehän on Islantilainen mafiaoperaattori?

Mutta kyllä tuo Saunalahden TuplaPaketti-liittymä käy ainakin tässä kuussa (tosin se olisi pitänyt ottaa jo kuunvaihteessa, jos tosiaan olisi halunnút maksaa: 0€) sellaiseksi ilmaiseksi huijausliittymäksi, jonka irtisanoo (vaihtaa operaattoria) taas ensi kuunvaihteessa.

ilmaista puhumista

Hanki kaveriesi kanssa nettiin ilmainen skype-ohjelma ja puhelinlaskut ovat
eilistä päivää. puhuminen näet skypessä on ilmaista
ulkomaillekin (molemmilla pitää olla tietokone ja
skype-ohjelma, jonka voi imuroida ilmaiseksi.

Skype = Tietokoneen imurointi netistä

"puhuminen näet skypessä on ilmaista
ulkomaillekin (molemmilla pitää olla tietokone ja
skype-ohjelma, jonka voi imuroida ilmaiseksi."

Tietenkin sen Skypen voi imuroida, mutta valitettavasti et voi imuroida tietokonetta netistä (mutta millä sen netistä, ilman konetta, voisikaan edes imuroida).

Mistähän me sitten...

Mitäs me sitten saatais vieeeelä halvemmalla..
Nyt kun aletaan säästämään niin mitäs jos säästetään vaikka maidosta.Eikös sitäkin saa jo tuotua Virosta..
Tää säästäminen näissä tekstareissa ja neteissä on kuiteskin niin mitätöntä.
Energia se on mitä pitäis kilpailuttaa.Sieltä ne talouden säästöt tulis.

Hyvä tarjous!

Saunalahdella on tämmönen, että joka kuukaus hinta on 19,90 500min joka liittymään ja tekstareita en nyt ulkoo muista montako sataa niitä oli joka liittymään. mutta jos et puhuisi yhtään sekunttiakaan koko kuukautena niin hinta menee kumminkin. Mulla on se ja olen tyytyväinen! Väittävät, että puhun paljon=)

niin ja...

paljo multimediaviestiä niin ne on saunalahen kaiki paketti liittymissä tekstarin hinnalla.. Muissa on vissiin jtn 35c ..=)

halvin liittymä?

jos teillä ei siellä kuulu elisan verkossa olevat liittymät, niin kannattaa ottaa soneran netto liittymä.. kuukausimaksutkin näytti olevan puolivuotta ilmaiseksi ja puh& txt hinnat on 7,9cent. ja kestoetu ja jos puhut paljon niin kannattaa hommata plussakortti ja liittää se laskuun. (saat edes jotain takaisin laskun maksusta). teeppäs joku citymarketin pisteen työntekijä onnelliseksi ja käy siellä vaihtamas.. saat kaiken valmiiksi laskettuna paperille.. tietää ainakin mitä saa.. =)

Avaa ikkuna

Avaa ikkuna ja huuda.. olet todella sosiaalinen ihminen tolla 500min ajankäytöllä.. kuinkapaljon siinä on tuhlattua työnantajan aikaa, saathan sieltä palkan puhumastasi ajasta joten ei kannata marista.

Mikäkö halvin ? itsepalveluliittymä !

Kaikista halvin liittymä asiakkaalle on viime kädessä sellainen liittymä kuin kolumbus/tele finland/ saunalahti siis joku sellainen liittymä, jossa on puhepaketti ja erityisesti sellainen, jossa asiakas itse hoitaa laskunsa ajallaan, jossa asiakas hoitaa liittymänsä netissä, jossa asiakas ymmärtää oman vastuunsa liitymästä ! Tämä on sellainen seikka, jota tämä tötterökansa ei sitten millään tajua tai saa päähänsä. Kyllä niillä varmasti noissa asiakaspalveluissa olevia ihmisiä käy sääli, kun nämä tötteröt soittavat jos jonkinlaista asiaa, kun ollaan niin onnettomia sen liittymän kanssa ! Ei ymmärretä sanaa eräpäivä ! Ei sanaa maksukehoitus, joka seuraa jos laskun jättää maksamatta, siis sanalla sanoen yksinkertaiset asiat ja niiden hoitaminen on teille todella työlästä - lukija mene itseesi ja oletko sinäkin se idiootti, joka ei ota vastuuta ja ei kykene itse hoitamaan asioita? Ainahan me sysätään kaikki operaattorin syyksi, vaikka syy onkin meissä itsessä. Hoidan kaikki asiat netin kautta, ja en tarvitse asiakaspalvelua, koska miksi sinne soittaisin, kun maksan laskut ajallaan ????? Herätys tötterökansa ??
Ja jos puhelinlaskusi on yli 100 € /kk on ehkä syytä miettiä puhelimesta luopumista, sillä niin paljon asiakkaat tekevät maksusopimuksia, että hirvittää näin kerrotaan operaattoreilta !!Ilmankos rahat eivät riitä ? Ja se käyttäytyminen, kouluun teidät pitäisi laittaa, erityisesti käytöskouluun ja talouskurssille...ei se operaattori kerkeä kaikkia kädestä pitämään ja takapuolta pyyhkimään !!!
Itsenäinen ja talous kunnossa

halvin

Halvin on Skyde mutta tarviset tietokoneen ei maksa mitään soitaminen koneelta toiselle alue koko mailma

SKYPE

SKYPE on halvin ja TOIMII todella loistavasti!!! Tarvitset tietokoneen jossa on äänikortti, laajakaistaliittymän ja Biltemasta mikrofoni-kuuloke-yhdistelmän hintaan alle 4 eur

liittymistä

Kannattaa kokeilla dna onni liittymää. Itsellä ainakin toimii

Gsm - hintalaskuri

Hintalaskuri: http://koti.mbnet.fi/jonkko/

Itse käytän skypeä aina kotona ollessani. Bluetooth- handsfreen kanssa saa vielä "kännykkämäisen" liikkumavapauden. (ei tarvii istua koneen vieressä)

Hintalaskuri

Kokeile tätä hintalaskuria:
gsmvertailu.fi

Saunalahti

Saunalahden Lanka-liittymästä toiseen, sekä
kaikkiin suomen lankaliittymiin
soittaminen maksaa yhden centin/minuutti.
Kuukausimaksu on vain 2.95
Puhelun aloitus maksaa 10 centtiä, eli hyvin
lyhyet puhelut kannattaa soittaa toisella
liittymällä.

Tolla menolla Saunalahti...

....menee aivan pian konkkaan, ja hyvä niin...

vertaa vaikka

Tele Finland Puhepaketti 100 SMS (S)   19,89

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta