AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Syöminen menkkojen aikaa

Syöminen menkkojen aikaa

6 Vastausta 1 120 Lukukertaa
Minkä ihmeen takia aina kun on menkat, pitää syödä koko ajan? Aivan kauheet ruokahalut, mistä se johtuu? Vai olenko vain poikkeus, syöttekö te muutkin?

Päin vastoin

Mulla häviää ruokahalu kokonaan. Joudun pakottamaan itseni syömään, koska ei tule edes nälkä kuukautisten ensimmäisinä päivinä. Vaikka kyllä normaalisti syönkin liikaa.

Tosin mulla on aika kivuliaat kuukautiset, joten suurimmaksi osaksi tekee mieli vain käpertyä sänkyyn peiton alle kippuraan. :) Voi selittää asiaa?

joo

Mullakin kyllä joskus menkkojen ekiona päivinä, ku on kipuja, niin ei pysty syömään paljon mitään. Mut oikeastaan just vähän ennen menkkoja hirveet ruokahalut...

PMS-oire

Ihan tyypillistä, tuo syömähimo juuri ennen kuukautisia. Usein tekee mieli nimen omaan hiilihydraatteja, eli juuri sitä, mitä pitäisi ennen kuukautisia välttää!

Koitapa joskus yrittää syödä oikein terveellisesti ennen kuukautisia, ruisleipää, ei lihaa, ei makeisia, paljon vihanneksia ja hedelmiä, kalaa... Ainakin minulla kuukautiset ovat paljon helpommat, kuin silloin kun olen mässäillyt sipsejä ja jäätelöä. Mutta vaikeetahan se on...

Miksi?

Miksi pitäisi välttää hiilihydraatteja just ennen kuukautisia?

ne on ne

Hormoonit ne pistää jossain vaiheessa kuukautiskiertoa (yleensä vähän ennen kuukautisia) tekemään kaikkea kummallista. Minä siivoan aina kuukautisia edeltävänä päivänä, vaikka muuten olenkin laiska siihen hommaan. Ja pitäähän sitä myös jollekin jostain mitättömästä räjähtää. Ja maha pömpöttöö. Ja nälkä on. Ja kaikenlaista. Se kuuluu naisen normaaliin elämään. Ei kun syöt vain.

syöminen

Minä kutsun sitä hormonaaliseksi näläksi.1-2pv kierron alusta söisi mitä vaan ja kauheasti.
Mutta en tee siitä ongelmaa, syön sen kaksi päivää huoletta ja sitten palaan taas normaaliin ruokavalioon.
 /   /  /  / Syöminen menkkojen aikaa
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta