AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Lapasen sädekavennus

Lapasen sädekavennus

7 Vastausta 5 783 Lukukertaa
Osaako kukaan neuvoa, miten lapasen sädekavennus tehdään, kun silmukoita yhdellä puikolla on 10..?

http://www.kaspaikka.fi/neulonta-A&O/tekniikka_ja_rakenne/kavennusrakenteita.htm

-sivulla olevan sädekavennuksen ohjeella en oikein osaa tehdä..

vastaus

kun tuossa linkissä olevassa mallissa on 12s/puikko, niin aloita/jatka siitä kohdasta, missä on 10 silmukkaa, eli toinen kavennuskerta.

Eli kavennus 3s kavennus 3s (puikolla on nyt 8s) tee sama joka puikolla. Neulo sitten 3 krs ilman kavennuksia. sitten kavennus 2s kavennus 2s, puikolla 6s. sitten 2 krs ilman kavennuksia. kavennus 1s kavennus 1s, puikolla 4s. neulo 1 krs ilman kavennuksia, sitten kavennus kavennus. puikolla 2s. (eli koko työssä yht. 8 silmukkaa) katkaise lanka ja vedä silmukoiden läpi.

Toivottavasti osasin selventää :)

ömm..

Öö, mietin vaan, että mitä tuo "kavennus 3s" tarkoittaa?

no se...

Kavennus neulo 3s. kavennus... kuten kuvassakin... ELI : kaksi silmukkaa yhteen, neulo 3s. kaksi silmukkaa yhteen.... jne

okei.

Kiitos!
eli jos 10 silmukkaa yhdellä puikolla ja alkaa kaventamaan sädekavennuksella (pyöreä lapasen pää tulee) lapasta kun pikkusormi on peittynyt niin sitten heti aloitetaan tuo 3s kavennus? Vai mitä tuo toinen kavennus kerta tarkoittaa?

Toimiiko

Toimiiko tuo tapa myös tumpun kärkikavennukseen? ja mistä kohdasta on viisasta aloittaa kaventamaan, itse olen ajatellut puoli cm siitä, kun pikkurilli on peittynyt.
entäs kun on edennyt niin pitkään, että on puikoilla 2s 4s 2s 4s, niin tehdäänkö sillai et ensin 2s kavennetaan yhdeltä puikolta, sitten 2s ja 2s toiselta puikolta, 2s kolmannelta ja sit taas 2s ja 2s vikalta. kun tosta koulun ohjeesta ei oikein saa selvää ...
 /   /  /  / Lapasen sädekavennus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta