AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Pelargonia talvella

Pelargonia talvella

3 Vastausta 21 596 Lukukertaa
Minulla on ollut pelargonia kesän ajan parvekkeella ja se on kukkinut vielä tähän päivään saakka.
Mietinkin nyt, että olenko pitänyt sitä jo liian pitkään parvekkeella vai vieläkö ehdin sen siirtää viileään ja pimeään paikkaan talvehtimaan?
Mitä pelargonialleni pitäisi ennen talvehtimista tehdä? Tuleeko kukat leikata pois? Entä pitääkö varsia lyhentää? Ja millainen paikka on paras talvehtimiselle?

pelargonia talvella

Ihan hyviä neuvoja edellisessä. Pitäisi myöskin tuoda piakkoin kukkivat omani sisälle (lasit parvekkeella).
Kun ovat sisällä vähän aikaa huonossa valossa valmistautuvat talvilepoon ja voit viedä viileään pimeään. Omani tuon helmikuussa takaisin huoneeseen, jossa niillä valoa ei ole tarpeeksi. Leikkaan maalis-huhtikuussa ja otan leikkuista pistokkaita, jotka juurrutan kosteassa mullassa.
Mutta jos sinulla on tilaa sisällä valoisassa pidä ihmeessä ne siellä; leikkaat kerran vuodenvaihteen kieppeessä ja toisen kerran maalis-huhtikuussa.
Kasvatukseniloa!

pelargoniat talvella

kyselit neuvoja pelargonian talvehtimiseen. itse kokeilin sitä viime talvena, osa oli valoisassa ja viileässä ja osa oli valoisassa ja lämpimässä. molemmat selvisivät talven yli hengissä, ekaksi mainitut terhakoita, tokaksi mainitut kasvoivat honteloksi. molemmat leikkasin helmi-maaliskuun vaihteessa puolet pois. kastelin ekoja vain kerran kuussa ja huhtikuussa siirsin uuteen ruukkuun uuteen multaan. kokeilepa!
 /   /  /  / Pelargonia talvella

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta