INT2000

asiakas_

Olen ostanut domainin INT2000:lta, olen domainin omistaja, mutta ongelmana on että domainin hallintasivut: http://domains.estiinets.ee/ eivät toimi, enkä oikeastaan voi tehdä mitään domainille. Mitäs nyt?

61

14406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tumppu1st

      ...valitat INT2000:lle asiasta.

      -T

      • asiakas_

        5 päivää sitten lähetin postia INT2000, tuli automaattinen kuittaus, muttei edelleenkään mitään vastausta ole tullut.


      • kokemusta on
        asiakas_ kirjoitti:

        5 päivää sitten lähetin postia INT2000, tuli automaattinen kuittaus, muttei edelleenkään mitään vastausta ole tullut.

        Turha odotella vastausta vielä viikkoon. Unohda maksetut pennoset ja tilaa weppihotelli jostain muualta :D

        p.s. oikeesti pääset kotisivutilaasi laittamalla selaimen osoitepalkkiin osoitteeksi ftp://ftp.int2000.net ja antamalla tunnuksen ja salasanan. mitään ohjauspaneeleja ei kannata käyttää ainakaan tuon firman kanssa.

        ssh osoite taas on ssh.int2000.net (googleen hakusanaksi putty download), protokollaks ssh ja portiks 22


    • Hannu

      Itselläni ainakin domaini on toiminut kaksi vuotta hyvin ja sivuja voin päivittää milloin haluan.
      Ehkä olet tehnyt jotain väärin tai olet liian hätäinen. Int 2000 tehnee mitä lupaa, mutta asiat täytyy vain tehdä oikein.

      Vastaukset kysymyksiin eivät varmaan tule kovin nopeasti.

      Yhden ikävän ongelman olen int 2000 huomannut:
      sähköpostiviestit eivät aina mene perille.
      Sähköpostiani(int) en siksi käytä tärkeiden asioiden hoidossa.

      • ...

        En voi itsekään sanoa int2000 mitään huonoa, käytin heidän palveluitaan vuoden verran ja kaikki toimi niinkuin pitikin!

        Palvelua sain jopa siinä vaiheessa kun irtisanouduin : lähetin sähköpostilla illasta kyselyn että miten saan oman domainin hallintaani nii seuraavana päivänä domain oli jo hallinnassani!


    • sam

      taitaa olla int2000 kaatunut?

      • iiiinnntt

        Siltä näyttäis.
        Taisi olla viikko, pari, kun viimeksi oli kaikki nurin...
        V***u kun v*****aa...


      • sam
        iiiinnntt kirjoitti:

        Siltä näyttäis.
        Taisi olla viikko, pari, kun viimeksi oli kaikki nurin...
        V***u kun v*****aa...

        ei toimi postit, vidaaa, sivut kiinni ja verkkokauppa kiinni.....


    • Kaikkonen22

      Älkää ihmeessä tilatko mitään int2000 palvelusta, hyvät ystävät. Siellä ei toimi mikään muu kuin laskutus, ei edes kahvinkeitin. Sinänsä palvelintila voi olla kunnossa vuosiakin, mutta kun tulee kysyttävää, vastaus voi kestää monia viikkoja. Ilmeisesti heillä ei ole ketään edes vastaamassa. Tässä aiemmin he etsivät henkilöä asiakaspalveluun, joka tekisi työt kotonaan, ja osaamista vaadittiin sen verrran, jotta osaa kirjoittaa asiakkaille ystävällisiä kirjetä. Aina kun yhteyksissä on ongelmia, he kirjoittavat tiedotesivullaan, että vika on Aurian, Soneran, tai Elisan verkossa tai vastavassa, vaikka palvelut on olleet vaikka kuinka kauan Eestissä, sinne ei piuhat kulje Aurian verkon kautta. Paras on tämä sivuilla oleva teksti
      "Pahoittelemme mahdollisia ongelmia puheluissa johtuen uudesta käyttämästämme Internet-pohjaisesta keskuksesta."
      Ei siellä kukaan ole vastaamassa, joskus vuosien aikana on ollut, mutta hän ei tiedä mistään mitään, ei ole palvelinta koskaan nähnytkään.

      Toistan, pysykää kaukan int200´:sta, minulla siellä on vielä muutamat sivustot, mutta ei ole kauan. Olen taas odottanut viestiä elintärkeään kysymykseen, palvelimen ohjelmistoja koskevaan, eikä ole kuulunut, yli viikko on mennyt. Minulla katkesi eräs toiminto kokonaan, ja rahaa palaa koko ajan kun asiakkaat ei voi sitä käyttää, näin ei myöskään minulle tule rahaa. Sanon että voi saatana.

      • Kukko

        Soita niille äläkä valita.
        Int2000 Puhelinnumero (09) 2316 4607

        Olen päivittänyt tutun sivustoa kohta 3 vuotta joka on Int2000 palvelulla ja mitään ongelmia, katkoksia ym. ei ole ollu. Kysyin asiaa myös tutultani, ja vastaus oli sama.


      • Puhelimellakin yrittänyt
        Kukko kirjoitti:

        Soita niille äläkä valita.
        Int2000 Puhelinnumero (09) 2316 4607

        Olen päivittänyt tutun sivustoa kohta 3 vuotta joka on Int2000 palvelulla ja mitään ongelmia, katkoksia ym. ei ole ollu. Kysyin asiaa myös tutultani, ja vastaus oli sama.

        Joo, puhelinnumero heillä toki on. Sieltä vaan ei vastaa kukaan. "Valitettavasti linjoillamme on ruuhkaa."

        Palvelut ovat toimineet ok, mutta sitten kun ongelmia on niin vasteaika on se viikko. Nyt on ollut viikon sivut kiinni kun sulkivat ne muistutuslaskun maksamisen jälkeen.

        Tietenkin on oma vikani kun unohdin maksaa sen alkuperäisen laskun...

        Osaisiko joku suositella kohtuuhintaista veppihotellia?


      • AXNData

      • KreatinBC

        Itse olen käyttänyt https://www.domainhotelli.fi/ ja tyytyväisenä voin sanoa kaiken toimineen hyvin. Yllättävän nopea jopa näin edulliseksi.

        .fi domain 9€ vuosi ja 3 tähden webhotelli 24€.


    • sekä tietoa int2000

      Olen ollut asiakkaana int2000 palveluissa 10 vuotta. Matkalla on ollut monia ongelmia, olen monta kertaa uhannut ottaa kaikki hotellipaketit heiltä pois, niitä on noin kymmenkunta.

      Hyvää nykyisin on:

      Palvelut toimivat nykyisin hyvin, välillä oli ongelmia. Kuitenkin kaikilla on ongelmia, hoidat kymmenien asiakkaiden kotisivuja ja heillä on kotisivutilaa vaikka missä. Mitkään ei toimi kokonaisuutena sen paremmin kuin int2000.

      Huonoa on:

      Puhelimella on turha yrittää apua hakea.

      Kysyin heiltä (siis int2000:lta) ongelmasta, kun eräältä yhteistyökumppanilta tuli viesti, että he ovat katkaisseet yhteydet int2000 palvelimelle, koska sieltä tulee paljon asiatonta liikennettä. Sain vastauksen että vika on meidän, ei heidän, perään tuli lasku asian selvittämisestä. Kuitenkin tuo yhteistyökumppani nimenomaan ilmoitti että liikenne ei tule meidän osoitteesta, vaan jostain muusta osoitteesta int2000 palvelimelta. Lopulta he riidan jälkeen kyllä peruivat laskun.

      Välillä on hidasta, jos kävijöitä on paljon, pienille sivustoille ihan kohtuullinen hinta-laatu suhde. Ehkä pienemmille yrityksillekin, mutta asiakaspalvelu on ollut aina asiantuntematonta.

      Yhteenveto:

      Nykyisin webhotelleja tarjoavat hyvin kirjavat yritykset, sekä sitten näiden kirjavien jälleenmyyjät, joten koskaan ei voi olla varma mikä on hyvä valinta, koska kaikilla on myös ongelmia. Myös suuret, kuten Sonera ja Elisa, ovat erittäin huonoja yhteistyökumppaneita, palvelut erittäin hitaita ja välillä kukaan ei tiedä mitään noissa yrityksissä.

      Pienille sivustoille myös esim. ammuu.com on edullinen webhotellipaikka, mutta siellä on myös hitautta ja välillä muitakin ongelmia, mutta tietysti jos ongelmia kuitenkin on, niin ehkä on järkevää maksaa niistä mahdollisimman vähän. 1 euro kuukaudessa ei ole paljon. Muitakin samanhintaisia tosin on.

    • kaiken kokenut ja harmitellut

      int2000 on hyvin kummallinen toimija, sinänsä homma toimii aika hyvin, asiakaspalvelu on hidasta, mutta niinhän se on muuallakin. Mutta kun haluaa siirtää palvelut muualla, sieltä ei saa siirtokoodia joka tulis toimittaa. Lähettävät vain linkin milloin mihinkäkin hallintapaneeliin, jonka kautta asiakkaan pitäisi sitten itse yritää hoitaa asiaa. Nyt viimeinen tapaus on, kun lähettivät jonkin oman int2000 hallintapaneelin osoiteen, jonka kautta ei ilmeisesti voi siirtää esim. domainia ollenkaan muualle, vain ohjata muuhun kotisivutilaan vaihtamalla nimipalvelimen osoitteet. Ei ole mitään järkeä, että jos haluaa vaihtaa palveluntarjoajaa, on ryhdyttävä opetelemaan jonkin monimutkaisen ja veiraalla kielellä suurimmaksi osaksi toimivan hallintapaneelin toimintoja. Pyllystä koko yritys.

      • int2010

        Minulla on pelkästään positiivisia kokemuksia int2000.netistä. Olen ollut asiakkaana nyt muutaman kuukauden, ja sivusto on tähän asti pysynyt ylhäällä kokoajan ilman pätkimisiä. Ei ole tarvinnut olla yhteydessä asiakaspalveluun, kaikki on toiminut niinkuin pitääkin. Ja niinhän sen pitäisi aina mennä.. Eli en voi kuin suositella kaikille! Toinen suositeltava sivusto on www.webhotellivertailu2.fi. Sen kautta löysin int2000.netinkin, muuten ei olisi tullut vastaan..


      • IlkkaR78
        int2010 kirjoitti:

        Minulla on pelkästään positiivisia kokemuksia int2000.netistä. Olen ollut asiakkaana nyt muutaman kuukauden, ja sivusto on tähän asti pysynyt ylhäällä kokoajan ilman pätkimisiä. Ei ole tarvinnut olla yhteydessä asiakaspalveluun, kaikki on toiminut niinkuin pitääkin. Ja niinhän sen pitäisi aina mennä.. Eli en voi kuin suositella kaikille! Toinen suositeltava sivusto on www.webhotellivertailu2.fi. Sen kautta löysin int2000.netinkin, muuten ei olisi tullut vastaan..

        8 vuotta on pari sivua ollut Int2000.netin hotellissa. Pääosan ajasta olen ollut tyytyväinen. Nyt alkoi Small Busineksen levytila käydä pieneksi. Tilasin Ultimate-paketin, jossa on rajaton kapasiteetti ja siitähän vaikeudet alkoivat.

        Käskivät varmuuskopioida sivuston tiedostot, mailit ja tietokannat. Näin tein ja sitten uusi palvelu kytkettiin päälle. Sitten vaan siirtämään tiedostoja uudelle palvelimelle. Palvelimen osoite ja tunnukset tulivat sähköpostilla. Eipä sinne vaan saanut yhteyttä FileZillalla millään. SmartFTP toimi, mutta vähän kankeasti silläkin yhteys muodostui.

        Kun tiedostot olivat uudella palvelimella, eivät alidomainit pelanneet. Eivät, vaikka kopsailin tarkistin .htaccess tiedostojen sisällön pariin otteeseen. Tietokannatkin ovat vähän retuperällä, koska en tiedä uuden tietokannan palvelimen osoitetta. Sähköpostit ovat myös kuolleet. Siinäpä sitten ihmetellään, jos asiakkaat ovat yrittäneet kirjoittaa jotain. Asiakaspalvelu kertoi mailissa, että laatikot on luotava uudelleen cPanelin kautta. Eivät vaan viitsineet kertoa cPanelin osoitetta. Int2000.netin oman ylläpitopaneelin kautta pääsee vanhoilla tunnuksilla vaan vanhoihin ylläpitojuttuihin, jotka ei toimi uudessa systeemissä.

        Eilen laitoin mailia ja uhkasin vaihtaa palveluntarjoajaa. Siihen viestiin tuli vastaus kyllä minuutissa, mutta muihin viesteihin hitaammin. Edelleen neljättä päivää ilman sähköposteja ja alidomaineja. Joo...


      • Hostmster
        IlkkaR78 kirjoitti:

        8 vuotta on pari sivua ollut Int2000.netin hotellissa. Pääosan ajasta olen ollut tyytyväinen. Nyt alkoi Small Busineksen levytila käydä pieneksi. Tilasin Ultimate-paketin, jossa on rajaton kapasiteetti ja siitähän vaikeudet alkoivat.

        Käskivät varmuuskopioida sivuston tiedostot, mailit ja tietokannat. Näin tein ja sitten uusi palvelu kytkettiin päälle. Sitten vaan siirtämään tiedostoja uudelle palvelimelle. Palvelimen osoite ja tunnukset tulivat sähköpostilla. Eipä sinne vaan saanut yhteyttä FileZillalla millään. SmartFTP toimi, mutta vähän kankeasti silläkin yhteys muodostui.

        Kun tiedostot olivat uudella palvelimella, eivät alidomainit pelanneet. Eivät, vaikka kopsailin tarkistin .htaccess tiedostojen sisällön pariin otteeseen. Tietokannatkin ovat vähän retuperällä, koska en tiedä uuden tietokannan palvelimen osoitetta. Sähköpostit ovat myös kuolleet. Siinäpä sitten ihmetellään, jos asiakkaat ovat yrittäneet kirjoittaa jotain. Asiakaspalvelu kertoi mailissa, että laatikot on luotava uudelleen cPanelin kautta. Eivät vaan viitsineet kertoa cPanelin osoitetta. Int2000.netin oman ylläpitopaneelin kautta pääsee vanhoilla tunnuksilla vaan vanhoihin ylläpitojuttuihin, jotka ei toimi uudessa systeemissä.

        Eilen laitoin mailia ja uhkasin vaihtaa palveluntarjoajaa. Siihen viestiin tuli vastaus kyllä minuutissa, mutta muihin viesteihin hitaammin. Edelleen neljättä päivää ilman sähköposteja ja alidomaineja. Joo...

        Siirron tekeminen helposti ja varmasti on tosi tärkeä ominaisuus palveluntarjoajalta. Kannattaa kilpailuttaa ja varmistua näistä asioista etukäteen. Käytä esim http://www.webhotellivertailu2.fi tai muuta vertailua. Googlettamallahan noita löytyy.


      • Ultimate
        Hostmster kirjoitti:

        Siirron tekeminen helposti ja varmasti on tosi tärkeä ominaisuus palveluntarjoajalta. Kannattaa kilpailuttaa ja varmistua näistä asioista etukäteen. Käytä esim http://www.webhotellivertailu2.fi tai muuta vertailua. Googlettamallahan noita löytyy.

        Asiakaspalvelu on yleensä toiminut jokseenkin kohtuullisesti. Small Business -palvelun sain toimimaan hyvin, mutta pöhlö kun olin, vaihdoin lokakuussa Ultimate-palveluun. Nyt on kaiken sortin ääkkösongelmia. Jos hallintapalvelusta yrittää tehdä palveluja, niin ääkköset tuhoutuvat lopullisesti. Onneksi on varmuuskopiot. Ultimate -palvelun serveri on tuhonnut tekstin myös niin, että palvelusta koneelleni varmuuskopioidut tiedostot avautuvat Muistiossa mössökielellä. Word osaa noita lukea onneksi. Potuttaa kun vaihdoin toimivan palvelun surkeaan. Onko kellään samoja kokemuksia Int2000 Ultimate-palvelusta?


    • Niin kyllästynyt.

      Onko kellään muulla ollut ongelmia INT2000 kanssa? Heihin ei saa näköjään viikonloppuisin yhteyttä, ja yrityksemme sivustot/nettikauppa eivät toimi. Heidän ohjelmansa on blogannut sivut jotenkin "ulos". En todellakaan suosittele, tämä on jo useampi kerta tänä vuonna samaa asiaa! Menee pieneltäkin yritykseltä joulunajan tulot sivu suun.

      • kiertäkää kaukaa

        pakko sanoa. Hyvä jos jollain toimii, mutta jos jotain vähänkään asiakatukea tarvitsee, tai kaikkein vaikein tapaus vaikuttaa olevan jos haluaa siirtää verkkotunnuksensa muualle ylläpitoon. Tekevät kaikkensa että homma ei onnistuisi, ja asiakas väsyisi yrittämiseen. Itse teen näitä työkseni ja tiedän proseduurit, näiden kanssa vain mikään ei toimi kuten muiden operaattoreiden kanssa. Mustasukkaisesti pitävät kynsin hampain kiinni asiakkaasta joka haluaa sieltä pois. Nytkin eräs asiakas puolen vuoden ajan yrittänyt saada siirtoavaimia, kun tuo firma rekannut asiakkaan verkkotunnuksen omiin nimiinsä, eikä vaan ole saanut sieltä noita. Sitten meni sopimuskausi umpeen jolloin laittoivat palvelun kiinni, jolloin asiakkaalla ei enää toimivaa verkkotunnusta lainkaan, vaativat uuden maksun että avaisivat jonka jälkeen voi jälleen alkaa rukoilla heiltä siirtoavainta.

        Mielestäni sen verran törkeää touhua firmalla että viranomaisten olisi syytä jo puuttua toimitaan.


      • Don Ron
        kiertäkää kaukaa kirjoitti:

        pakko sanoa. Hyvä jos jollain toimii, mutta jos jotain vähänkään asiakatukea tarvitsee, tai kaikkein vaikein tapaus vaikuttaa olevan jos haluaa siirtää verkkotunnuksensa muualle ylläpitoon. Tekevät kaikkensa että homma ei onnistuisi, ja asiakas väsyisi yrittämiseen. Itse teen näitä työkseni ja tiedän proseduurit, näiden kanssa vain mikään ei toimi kuten muiden operaattoreiden kanssa. Mustasukkaisesti pitävät kynsin hampain kiinni asiakkaasta joka haluaa sieltä pois. Nytkin eräs asiakas puolen vuoden ajan yrittänyt saada siirtoavaimia, kun tuo firma rekannut asiakkaan verkkotunnuksen omiin nimiinsä, eikä vaan ole saanut sieltä noita. Sitten meni sopimuskausi umpeen jolloin laittoivat palvelun kiinni, jolloin asiakkaalla ei enää toimivaa verkkotunnusta lainkaan, vaativat uuden maksun että avaisivat jonka jälkeen voi jälleen alkaa rukoilla heiltä siirtoavainta.

        Mielestäni sen verran törkeää touhua firmalla että viranomaisten olisi syytä jo puuttua toimitaan.

        Itselläni on pari domainia eikä ongelmia ole ollut. Olen yhden domainin siirtänyt muualle ja se onnistui helposti. Kysyin ensin heiltä miten siirto menee ja sain viestissä ohjeen kirjoittaa irtisanomisen yhteydessä, että olen siirtymässä muualle. Irtisanomisen tehtyäni sain tunnukset Enomille, jossa voin itse hallita domainiani eli vaihtaa mm. nimipalvelimet.


    • tykkään

      Täällä yksi INT2000 käyttä jo vuodesta 2006 ja aina on kaikki pelanut niinkuin pitää! Asiakaspalvelu auttaa pienissäkin asioissa ja mailia kun laitan ei mene vuorokauttakaan kun vastaus kuuluu ja joskus apua olen saanut myöhään illallakin! Intiltä ovat soittaneet minulle kun mailien avulla ei asiaa saatu hoidettua kun en ymmärtänyt mitä tehdä. En voi kuin kehua!

    • Törkeää toimintaa

      INT2000 asiakaspalvelu on todella olematonta ja ala-arvoista. Jos puhelimeen vastataan, niin sieltä valehdellaan asiat korjattavan heti ja päivien päästäkään ei asiat korjaannu. Tietoja katoaa, meileihin ei vastata vaikka niitä on lähetetty jo toistakymmentä. Ainoa vastaus on automattinen. Pysykää ihmiset kaukana tästä, minulle on aiheutunut jo jumalattoman taloudelliset vahingot heidän toimimattomuudestaan ja kun apua ei saa!

    • eienääikinäint200

      Palvelimet nyt jo toista päivää alhaalla ja mikään ei toimi. Välttäkää tätä yritystä kuin ruttoa. Ilmeisesti ovat vuokranneet palvelimia jenkeistä ja eivät ole maksaneet laskujaan jenkkifirmalle.

    • asdg t45srggf

      Ettekste hyvät ihmiset nyt raaski laittaa sivujanne kunnolliseen webbihotelliin?

    • jumi12121312341234

      jumissa täälläkin

      • huttupalvelu

    • ants84

      Onko kenelläkään tietoa miten tuon auth keyn saa? Soittamalla int2000´lle? Turha toivo.. Mulla on access.enom tunnukset mutta tuolta hallintapaneelista ei voi oikeastaan muuttaa kun dns-informaatiot, yhteystiedot yms jutut, ei löyty auth keytä.

      • ants84

        (siis domainin siirtoa varten)


    • ei koskaan int2000

      Int2000 osasi tuhota suuren joukon tiedotot toukokuussa 2012, ammattitaidotonta toimitaa.
      Hankkisin palvelut jostain muualta.

    • 29

      Älä ikinä sekaannu int2000 palveluin, ammatitaidotonta, huonoa palvelua, tai oikeastaan ei mitään palvelua, ei vastata puheluihin, ei s-postiin, luuri lyödään korvaan

      • Johannainen

        Lähtee kyllä tämä vaihtoon heti kun mahdollista. Nettisivut nykyään koko ajan matalana. Asiakaspalvelu erittäin ala-arvoista. Ite kusseet kaiken (tieto lähtee palvelimelle salaamattomana yms.) ja muka asiakkaan vika. Huoh. Ei olisi ikinä pitänyt tätä ottaa!!


    • ei koskaan int2000

      Int2000 poisti itsensä FB:stä toukokuussa kun tuli rankaa palautetteta kun tuhosivat asiakkaiden sivustoja.

      Samoin laittoivat omat supprt sivut kinni, että ei kukaan pääse antamaan palautetta.

      Poistavat omilta tiedote sivuita kaikki omat palvelukeskytykset, jättävät vain itselleen myönteiset asiat esille.

    • ei koskaa enään int

      Taas Int2000 palvelut seis, syyttelevät toista toista firmaa ongelmistaa. Taas ovat poistaneet aikasemmat virhelilmoitukset

    • huono

      INt2000 asiakkaille tarkoitettu support sivusto http://www.int2000support.com edelleen pois käytöstä, että kukaan ei pääse valittamaan.

      Viikon 27 lopussa oli taas häiriö ja osa asikkaiden sivustoista alhaalla, tieto oli intin sivuilla, sitten päivän päästä poistettiin, et sellainen juttu

    • kurapaskaa

      Vieläkö joku tota oikeasti käyttää? Eikös toi lafka oo jo konkassa? Vai meneekö porukka wincapita-meiningillä, että uskotaan viimeiseen asti, että kyllä se siitä.

    • asdassd

      Itselläni on yhdistyksen sivut tuolla, eikä ole ollut mitään ongelmia edes Ultimate-paketin kanssa, vaikka liikennettäkin on jonkin verran. Asiakaspalvelukin on ollut ihan OK jos sitä on tarvinnut. Ohjelmistotkin ovat ajan tasalla.

      Muutenkin suurin osa kuvailemistanne ongelmista kuulostaa enemmän johtuvan teidän omasta tietämättömyydestänne. Esimerkiksi varmuuskopiot ovat luonnollisesti sitä samaa koodia mistä se sivustonne koostuu eli luultavasti PHP:tä ja HTML:ää.

      Tietysti jos nyt haluaa todella hyvän palveluntarjoajan niin kannattaa ottaa pavelin Bluehostilta, siellä on mm 24/7 live-chat asiakaspavelu, joka toimii kokemukseni mukaan täysin ongelmitta. Haitta tosin on, että palvelimen ollessa jenkeissä kestää datan kulussa aina hetki eli yhteys voi olla hitaampi, mutta laginen tm se ei missään nimessä ole.

    • Kysyn vaan

      Minulta hävisi mystisesti eilen kaikki sivut INT2000 palvelmelta ilmoitukseen; "403 Forbidden. You don't have permission to access / on this server." Onkohan muilla samaa ongelmaa ja kukaties nopea ratkaisukin?

    • tattipää

      Tänään huomasin, että on nettisivut ja sitämyöten nettikauppa alhaalla. Ongelmia hitaan sähköpostin kanssa jatkuvasti. Sivut on alhaalla 4vk välein ja aina syy on laiterikossa, palvelunestohyökkäyksessä, jossain muualla. En mä tarvitse mitään syypäitä vaan toimivan palvelun. Otin juuri yhteyttä toiseen palveluntarjoajaan ja lopetan noin 5v jälkeen yhteistyön int2000:n kanssa.

    • kinkkulovers

      Tämä puhelinnumero on väärä!

      This phone number is wrong! It is for kinkkulovers.com, a Spanish ham company.

    • INT:n ex-asiakas

      Tänään tuli minulle INT2000:n lasku. Aiemmin vuosimaksu 45 eur, nyt 109,50 eur.
      Korotus vaatimattomasti 140%. Ei mitään s-postitiedotetta asiasta etukäteen. Tähän mennessä ei ole ollut suuremmin valittamista, vaan nyt lähti hostaaja vaihtoon.

    • AK1231

      En voi liiaksi korostaa, ettei missään nimessä tältä firmalta yhtään mitään!

      Minulla on (jostain syystä) parikin ympäristöä täältä, heillä käy niin, että he saattavat päivittää palvelimelta softiaan ilmoittamatta niistä etukäteen mitään ja tunnetusti softien päivityshän saattaa hajoittaa www-palvelut. Lisäksi asiakaspalvelu ala-arvoista koska A) ei vastata puhelimeen ja B) ei myönnetä omia virheitä.

      Täysin täysin farssi koko firma, mutta onneksi vaihtoehtojakin on.

    • iki1

      int2000 ei mikään toimi.
      ei saa puhelimella kiinni.
      en suosittele kannattaa harkita toista palveluntarjoojaa

    • Ei kiitos int2000

      Yrittävät laskuuttaa maalikuussa 2013 jo aikoja sitten irisanomaani palvelua, ei kiitos Int2000.
      -
      Lisäksi sössivät vuosi sitten erään sivustoni kaikki tiedot taivaan tuuliin siirsivät sivut toiselle palvelimelle jolkoin kaikki katosi, asia koski lukuisia sivustoja.
      -
      Postivat itsensä FB:stä kun tuli krittikkiä, samasta syystä sulkivat support sivustonsa.
      -
      Ei kiitos In2000 Oy-

    • Sivusto

      Moikka! Käytän Int2000 palvelua ja nyt hinta nousee tuon 140 %. Suositelkaa jotain muuta palvelua, jolla olisi kohtuu hinta tai miksei, jos kokemusta ilmaispalveluista, niin tietoa niistäkin. Minne kannattaa sivusto siirtää? Saako esim. nykyisin käytetyn nettisivuston osoitteen myös siirrettyä, ettei tarvitse nimeä muuttaa vaikka webbi-hotelli tai -palvelin vaihtuu. Olen käyttänyt Int2000 palvelua useita vuosia ja olen ollut tyytyväinen.

      • jack18

        Sama ongelma. uusi lasku tuli ja hinta on järkyttävän suuri. Osaisiko joku suositella jotakin uutta firmaa. irtisanon tämän int2000 ensiviikolla.


    • Odottaa....

      Harmillista, kun hintataso on osassa tuotteissa paras mahdollinen, mutta palvelu taas niin ala-arvoisen hidasta. Ensimmäisen kerran käytin Int2000 palveluita viitisen vuotta sitten ja kaikki toimi vallan hyvin, silloin myös asiakaspalvelu oli ripeää. Siitä lähtien homma onkin laskenut kuin lehmän häntä...

      Viikko sitten perjantaina laittanut sähköpostilla kyselyä, seuraavan kerran tiistaina ja keskiviikkona soitin. Sain kyllä puhelimella asiakaspalvelun kiinni ja saimme asian hoidettua, mutta enpä ole saanut keskiviikkona tilaamaani ja verkkopankissa tilaamaani tuotetta edelleenkään käyttööni. Laskulla maksettuna piti mennä pari pankkipäivää ja verkkopankilla nopeammin, mutta ei kyllä minun laskujen mukaan. Jos nyt saisi tuon Ultimate Parkin toimintaan ja ei tarvitsisi kuin maksaa lasku kerran vuodessa niin olisin tyytyväinen.

      Jos joku kaipaa edullisempia ja näppärämpiä palveluntarjoajia niin webol.fi tarjoaa tällä hetkellä webbihotellin 29e/v.

      • Ruune

        Edelliseen viestiin liittyen: älä ihmeessä eksy Webolin asiakkaaksi. Sivut alhaalla milloin tahansa eikä mihinkään viesteihin vastata.


    • int2000n_kusettama

      INT2000 Oy on nyt samaa kuprua kuin Webol ja Herito Oy. Hakukoneella googlettamalla löytää surullisia tarinoita em. firmojen entisiltä asiakkailta: sivut ja data häviää yhtäkkiä, asiakaspalvelu on hiljaa eikä vastaa sähköposteihin tai puheluihin, varmuuskopioita ei ole mistään, korvauksia ei saa. Lakitupaan on turha mennä koska firmalla ei ole kassassa juuri muuta kuin velkaa.

      Lisää INT2000 Oy tarinaa vaikka tuolta: Puskaradio (suora linkki: http://www.puskaradio.net/index2.php?item_id=132 )

    • int_asiakas

      Hei,

      INT2000 asiakaspalvelu ei vastaa sähköposteihin eikä puhelimeen, ja kotisivuni eivät ole toimineet yli 3 päivään. Onko joku muu INT2000 saanut heihin yhteyttä viime viikolla / tämän viikon aikana??? Apua!

      • jaska_jokunen

        sama juttu mulla... sähköposteihin ei vastata ja puhelimessa en todellakaan aio jonottaa, törkeät puheluhinnat! ennen oli skype numero, johon pystyi soittamaan ilmaiseksi tai jättämään skype-viestillä soittopyynnön. mitä siellä on tapahtunut viimeisin vuoden aikana?? konkurssi tulossa vai?


      • int_asiakas

        Sain vihdoin tänään vastauksen... heh heh... kotisivujani ei voi kuulemma palauttaa, koska jokin mystinen levyvika on lopullisesti tuhonnut kotisivutietoni. Lisäksi reilun kolmen kuukauden ajalta myös sähköpostini ovat kadonneet. Alkaa oikeasti huumori loppua.

        Ja kyllä... vaihdan kotisivu hotellia heti kun mahdollista, ei tällaista p***eilyä jaksa enää...


    • Jappe82

      Vuosia meni tappeluun! Itse kierrän INT:n jatkossa 100 kilometrin päästä.
      Vaihdoin tuonne: www.webbinen.net
      Toistaiseksi olen saanut hengittää rauhassa.

      • vaihtamalla paranee

        Onneksi itse vaihdoin pari vuotta takaperin pois int2000 palvelut toiselle oikeasti suomalaiselle palveluntarjoajalle. Oli kyllä jo silloinkin palvelun laadun ja toimivuuden kanssa jatkuvasti ongelmia, ei näemmä ole asiat sen jälkeen mihinkään muuttuneet...


    • ansusreikä

      Suosittelen vaihtamaan palveluntarjoajaa erittäin pikaisesti. Sitten kun firma on konkassa, ei sieltä saa mitään ulos ja sivuston siirto hankaloituu ja omat palvelut ovat lukossa hyvän tovin.

    • Elavat sivut

      Meillä on urheiluseuralla sivut tuolla. Syys-lokakuun ollut suuria ongelmia. Tietokantayhteydet ei toimi, sivuilta ovat kadonneet kuvat, pari sivua ja mm kävijälaskurit.

      Heille on lähetetty nyt kolme sähköpostia 2 viikon aikana, yhteen tuli automaattivastaus, muuten sieltä ei kuulu mitään. Harmi, oltu jo 6 vuotta heillä asiakkaana ja kaikki ovat oppineet sitebuilderin käytön, ei ongelmia.

      Sain hallitukselta luvan alkaa katsella muita web-hotelleja, kyllä int2000 on tuuliajolla. Sopimus muuten on aika huuhaata, he eivät siinä sitoudu juuri mihinkään, edes siihen että sivusto on netissä. Hallitusessa oleva lakimies otti kopsut vanhasta sopimuksesta ja päivitteli vapauttavien lauseiden sisältöä. No minä pistän heille vielä yhden kirjeen jossa irtisanomme hotelli-palvelun ja etsimme uuden hotellin domainillemme.

    • int13881 tjsp.

      Kevät 2012. Int2000 Oy kadottaa kaikki sähköpostini, kotisivutiedostoni ja tietokantani (eli yritykseni tiedot) taivaan tuuliin.

      Syy tietojeni tuhoutumiseen oli se, että Int2000 Oy :n toimitusjohtaja Jack Daous kysymättä minulta mitään ja ilman lupaani siirtää suomalaisten asiakkaitteni tiedot Suomesta USA:han. Tämän jälkeen Jack Daousin sähköpostiviestin mukaan on tapahtunut jotain, mistä edelleenkään kuulemma ei kenelläkään ole varmuutta, mutta tapahtuneen vuoksi data on kadonnut eikä sitä ole mahdollista enää takaisin. Syytä sille, miksi tiedostoni siirrettiin yhtäkkiä ulkomaille, ei koskaan minulle kerrottu.

      Epäilyksiä toki on. Yksi on että Int2000 myi ja myy edelleen palvelimiaan liian täyteen, jolloin lopulta käy niin että palvelimella teho ja tila lopulta loppuu. Joskus voi olla aikaa rauhassa etsiä uusi palvelin, joskus taas on siirrettävä asiakkaita muualle niin nopeasti kuin mahdollista. Tai sitten ei ole ollut varaa hankkia rikkoutuvan palvelimen tilalle uutta, vaan on ollut pakko alkaa siirtää asiakkaita jonnekin edulliseen webhosting-palveluun, kunnes kassassa on taas varallisuutta riittävästi. Tai ehkä Int2000 on vain osoittanut törkeää välinpitämättömyyttä asiakkaitaan ja heidän digitaalista omaisuuttaan kohtaan.

      Tilanne nyt v. 2015 alussa. Int2000 Oy ei edelleenkään ole suostunut korvaamaan mitään tuhoamistaan tiedostoistani. Oikeudenkäyntiin minulla ei ole varaa, toki olen kuullut toisen käden tietoa ettei olisi Int2000 Oy:lläkään enää kovin paljon varoja käydä oikeutta ketään vastaan. Kuitenkin, olen päässyt itse omin avuin joten kuten jaloilleni, joten en katso tarpeelliseksi kuluttaa omia voimavarojani. Koska vaikka oikeuden päätös olisikin minulle suotuisa, ei se rahallisesti korvaisi oikeudenkäyntiin mennyttä aikaa ja toisaalta rahallinen korvaus ei toisi menetettyä dataa kuitenkaan takaisin. Int2000 Oy todennäköisesti myös jatkaisi edelleenkin samalla linjallaan, jos jotain sattuu mitään ei korvata.

      Huvittavinta on, että kun aikoinaan otin heiltä webhotelli-palvelun yritykselleni, itse Int2000:n toimitusjohtaja Daous vakuutti että varmuuskopiointi on kunnossa eikä tarvitse olla huolissaan. Oletin siis, että hieman enemmän maksamalla saisin myös parempaa palvelua. Oletin väärin.

      Kerran minua voidaan kusettaa, mutta ei toista kertaa. Suosittelen muitakin välttämään tätä Int2000 yritystä kuin ruttoa.

    • qwertyi
    • qwertyi
    • JiiPee__

      Jep, minuakin huijattiin... jotenkin vaan sitä aina luulee että joku (yritys) parantaa tapojaan, mutta ei. Onneksi oli vain muutaman kympin menetys, harmitus on silti paljon pahempi...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      53
      2931
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      542
      2780
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1917
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1905
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1717
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1412
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1186
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1168
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1132
    Aihe