AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Maltodekstriini

Maltodekstriini

21 Vastausta 7 891 Lukukertaa
Onko noissa maltoissa paljon eroja?
Mistä kannattaisi ostaa?

DE-luku

Malton DE-luku kannattaa katsoa ennen kun ostat. Markkinoilla malto pussien ja purkkien DE-luvut vaihtelevat 4-20 välillä. Alhaisempi DE-luku merkitsee tasaisempaa ja pitempiaikaista energian luovutusta.

Mielestäni DE-luku pitäisi olla alle 10, että kannattaa ostaa.

Go4fit.com:ssa on nyt joku parin päivän shokkitarjous 3Kg maltoa(DE-6) 5 eurolla, eli osta sieltä jos nyt olet menossa ostoksille.

dfgdfgdfgd

go4fit on heikompilaatuista. Parempaa maltoa ja halvemmalla ---> www.ufs.fi

Peruste

Onko ufs:llä vielä edullisempaa, mihin hintaan sieltä saa 3kg maltoa?

Mikä sen ufs:n malton DE-luku kun ei ole mainittu netissä?

sfsdfsdfds

Ufs pystyy takaamaan laatutodistuksilla tuotteidensa laadun. Älä osta sikaa säkissä. www.ufs.fi

dfghdfgdfgh

Oliko tämä ufs:n epätoivinen yritys, kun eivät pysy kilpailussa mukana?

Olen varma, että go4fit näyttää myös laatutodistukset myyvistään tuotteistaan.

eihän ufs edes myy maltoa

Paha tuolta ufs:lta on maltoa ostaa kun ei ole edes myynnissä :)

Luulisi että perustuotteet löytyvät aina!!

hohhoijaa

Kyseessähän oli luonnollisesti jonkun UFS:n kilpailijan naurettava "mainos", tarkoituksena mustamaalaus. Vastauksetkin luultavasti samasta "kynästä".

Ja tuskinpa tosiaan malton laaduilla on juuri eroa, paitsi se imeytymisnopeus. Eihän sokerimerkeilläkään pitäisi juuri eroa olla. Sen sijaan vaikkapa makkaroilla suuria eroja on mm. rasvan suhteen.

(Itse olen kyllä UFS:ltä ostanut maltoa, olikohan tuo nyt sitten UFS vai Evolution merkkistä...)

tyrkyn lyrkyn

" Kyseessähän oli luonnollisesti jonkun UFS:n kilpailijan naurettava "mainos", tarkoituksena mustamaalaus. Vastauksetkin luultavasti samasta "kynästä"."

Joo kaikkihan nämä ovat kilpailijan kynästä mutta sitten toki kaikki ärsyttävät ufs puffit, mainokset ja muiden haukkumiset ovat "asiakkaiden" kynästä. Herää jo ja mene omalle forumillesi tyrkyttämään.

myykö?

En itsekään löytänyt ainakaan ufs nettikaupasta maltoa. Olen samaa mieltä että perustuotteet pitäisi aina olla saatavilla, ei jaksa odottaa kun muualtakin saa.

ufs malto loppu hetkellisesti?

energituotteiden alta se on löytynyt. taitaa olla oppu tällä hetkellä.

kyllä löytyy

katsoppa ufs sivuilta energia tuotteet niin johan alkaa löytymään hintaa oli muistaakseni 800 gramman pussilla alta 4€.

Ei juurikaan väliä.....

Ei ole mitään käytännön merkitystä. Monet myyjät antaa ymmärtää väärin että kyseessä olisi hidas hiilari, mutta kyseessä on vain pitkäketjuinen hiilari joka kuitenkin nostaa nopeasto verensokeria.

Maltoa pitäisi monipuolista ruokavalio noudattavalla mennä vain palkkarissa, joten menekki on todella vähäistä. Hinnat pyörii siinä 4-5€/kg.

Vastaanpa nyt vielä tähänkin

"Onko noissa maltoissa paljon eroja?"

Ei, ei mitään eroja. DE-luku ei oikeasti kerro maltosta mitään. GI eli glykeeminen indeksi kertoo enemmän.

"Mistä kannattaisi ostaa?"

Mitä tahansa muuta ennemmin kuin maltoo.

Malton käyttö edelleenkään ei ole perusteltua missään, ei edes palkkarissa. Jos sulla ei ole mitään erikoista tarvetta nostaa verensokeria päivällä, niin et tarvitse maltoa. Ja tämän verensokerin nousunkin voit sitten tehdä sokerilla.

Malton tuottaminen tuskin on yhtään kalliimpaa kuin tavallisen pöytäsokerin. Kuitenkin se maksaa jonkun verran enemmän. Eli todennäköisesti kate on melko hyvä. Eihän siitä voida siis sanoa, että se ei kelpaa mihinkään. Johonkinhan se on tungettava.

Mietippä hetki hiljaa, onko ihan oikeasti hyvä idea nostaa insuliinit tappiin, kun keho on muutenkin rasitettu ja väsynyt treenien jälkeen.

fghjfghj

Mistä raaka-aineista rakentaisit palautumisjuoman hiilihydraattipuolen? Eine sinne oikeen ruisjauhoakaan voi laittaa tai kaurahiutaleita...

En mistään.

Miksi siinä palautumisjuomassa pitää olla hiilaria? Siksi, että insut hyppää tappiin ja kuljettaa heraisolaattihiukkaset lihaksiin, josta niistä muodostetaan välittömästi lihasmassaa? Onko sen insuliinin pääasiallinen merkitys kuljettaa proteiinia lihaksiin? Oletko koskaan kuullut, että pelkää insua roinaamalla joku olisi saavuttanut oikeasti jotain kummempia tuloksia?

Ja kuten jo toisaalla sanoinkin, on olemassa osviittaa siitä, että hiilarit hidastaisi proteiinien imeytymistä treenien jälkeen.

Puupää

Meidän salilla on kanssa yksi vastaavanlainen kaveri, viimeks se sanoi että on dieetillä ja otaa proteiinit salaatinlehdistä ja syö perunat puoliraakana ettei flavonoidit häviä.

Kuk-Kuuu

puppua?

Insuliini avaa lihassolut ja aktivoi kuljetusjärjestelmät myös muille juoman sisältämille ravintoaineille, kuten proteiinille. Insuliini on kehon anabolisin hormoni ja sitä tarvitaan riittävän palautusvaikutuksen käynnistämiseksi.
Kyllä ne hiilarit on aika tärkeitä palkkarissa salireenin jälkeen:D PAlautumisen kannalta
Kokeilin kans maltoa 3kk kivasti sai rasvaa tarttumaan vatsaan muuta ei tapahtunut kilo ja kuukausi ei milloinkaan enää maltoa!!!
 /   /  /  / Maltodekstriini
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta