AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / vauva uimahallissa

vauva uimahallissa

18 Vastausta 13 712 Lukukertaa
Hoksasin ihan liian myöhään vauvauintimahdollisuuden ja jonot on pitkiä... mulla on 6kk ikäinen vauva ja haluttas kovasti kokeilla uimisjuttuja, mutta voinko viedä vauvan ihan omin päin uimahalliin? en ole koskaan nähnyt niin pieniä uimahallissa muulloin kuin vauvauinnissa.

vau

vauvauinnissa altaan lämpö on yleensä korkeampi

ota

Moi Ota yteyttä simsalabim koulun eli www.simsalabim.fi jos muitan oikein sielä täytät kaavakkeen niin ne otta ytryttä et kyl voi vielä mennä vauvauinti mut ei vissi sukelta:(

kiitti

en millään viiti lähteä 800km:n päähän vauvauintiin.

älä vie

Ei kannata viedä alle vuoden ikäistä vauvaa uimaan muulloin kuin vauvauinteihin. Silloin on nimittäin altaat putsattu ja desinfioitu juuri kyseisiä uinteja varten ja muulloin taas olosuhteet ovat tyystin toiset eli ei soveliaat pienelle vauvalle. Ja yleensäkin vauvauinnit ovat aamusta juuri sen takia, että altaat ovat silloin puhtaimmillaan!

hei

Mä olin eilen mun 6 kk:n ikäisen vauvan kaa uimahallissa, eipä siellä paljon muita vauvoja näkynyt, kun ei ollut varsinaisesta vauvauinnista kyse. Valvoja tuli sit sanomaan, ettei kannattaisi noin pienen kanssa tulla muuten kuin vauvauinteihin. Mä kyllä ihmettelin sille, et miksen mä sais mun vauvan kanssa tulla sinne, kun olen ihan maksava asiakas kuten muutkin. Se vaan jotain pöpöistä höpisi. No, mä kyllä aion mennä jatkossakin mun vauvan kans "uimaan".

Kamalaa

mulle ei tulisi mieleenkään viedä mun vauvaa muuten uimahalliin kuin vauvauinteihin. Sitä vartenhan niitä erikseen järjestetään, että silloim juuri vauvoja varten on olosuhteet parhaimmillaan! Altaat ovat lämpimämpiä ja vesi puhdistettua.

Otitko nokkiis

Taitaa valvoja välittää lapses terveydestä enemmän kuin sinä ite!

En tosiaankaan

ottanut nokkiini!! Mutta sen valvojan tyyli kummiskin oli niin epäasiallinen, etten kyllä sen puheista välittänyt sit yhtään!
Ja uimassa meinaan vauvani kanssa käydä jatkossakin, ei niihin "pöpöihin" ole muutkaan vauvat kuolleet!! Lapsen terveys kun ei todellakaan ole uimahallissa käydessä mitenkään uhattuna, kyllähän sinne on niin paljon klooria isketty niihin altaisiin...

urpo!!!

menee arvostelee toisen välittämistä!!!
eiköhän toi yli varovaisuus kaikessa pure viel takasin...kyl ne otsonoidut altaa on aivan riittävän 'puhtaita'..ehkei semmoselle, joka haluaa uuden pikkusen allergikon, mut muille kyl.. pidät vaan huolen omista kersoistas pikkuäpärä.

Ei kannattaisi

Oletko miisa ikinä miettinyt, kuinka hemmetin paljon niitä pöpöjä on oikeasti niissä altaissa, joissa huonosti peseytyneet ihmiset uivat? Ei kovin suositeltavaa...

uimisesta

Siis ei altaita puhdisteta vauvvoja varten vaan altaat puhdistaa koko ajan itse itseää(altaan reunoilla olevat kaivot)Että uikaa ihan rauhassa uimahalleissa muutenkin kuin vauvauineissa,itse olen käynyt itekseen tyttöni kanssa halleissa uimassa!
Mutta myös aamu aikaan on paljon vähemmän populaa ja siten on mukavampi uida.Ihani uintikertoja teille.

T:Uintivalmenja Oulusta.

ei alle vuoden ikäistä

Alle vuoden ikäistä ei suositella vietäväksi uimahalliin paitsi vauvauintiin, vesi on niin täynnä pöpöjä, ettei kannata. Ja vesi on myös normaalisti aika kylmää noin pienelle.

Pöpökammo taas..

..on luultavasti suurin syy allergioihin. En tarkoita nyt pelkästään uimahallin pöpökammoa, vaan ihan kaikkialla olevaa järjetöntä ylireagointia.

Minä aloin käydä tyttöni kanssa uimassa vähän ennen kuin tyttö täytti vuoden. Aluksi vaan hetken polskuteltiin, mutta nyt tytön ollessa puolitoista hänestä on tullut varsinainen vesipeto. Osaa sukellella ja kahlailla ja vaikka mitä. Vesiliukumäki on myös aivan huippu.

joopa joo

pidetäänhän vauvoja lattiallakin, ja kenenkäs lattiat ovat steriilejä? ei ole ihme että nykysten sairastellaan ja ollaan allergisia ku pelätään pöpöjä ja pidetään ipanat pumpulitäytteisissä vaunuissa. Uimahalliin vaan jos siltä tuntuu.
Kiva kuulla!

En myöskään ymmärrä tätä ylihysteeristä uutta kansaa ketkä kauhistelevat likaa tai pöpöjä. Minäkin 25-v, käyn säännöllisesti uimassa pienen 3kk ikäisen tyttöni kanssa, ja niin kivaa on meillä molemmilla. Saan hymyjä kokoajan, eikä meillä pöpjä pelätä! Siitä seuraa myös helppo elämä ilman allergioita tai sairauksia! :D WOHOO!

itsekkin

ikäsen tytön kans menin uimaan ja hyvin meni. Vähän aikaa läträystä ja lämmin suihku yhdes ja elämyspäivä tehty. Kivaa oli kummallakin.

Kyllä voit

Juuri tänään kävin 6 -kuisen poikani kanssa uimahallissa (ekaa kertaa). Edes "kylmä" vesi ei poikaa haitannut, hyvin viihtyi ja polski.
Mennessämme uimahallin kassahenkilö näytti paperin jonka mukaan alle 1-vuotiasta ei kannattaisi viedä uimaan, koska vedessä on nitraatteja (ihmisten ihosta) jota vauvan maksa ei pysty käsittelemään, koska maksa ei vielä toimi. Henkilö kyllä sanoi että kukaan ei ole tuon takia pois lähtenyt. Enkä lähtenyt minäkään.
Huhhuh, mitä hölmöjä ja sivistymättömiä ihmisiä täällä on jotka kauhistelevat uimahallin bakteereja! Tottakai voitte mennä uimaan vauvojenne kanssa! Niin minäkin teen ja kaikki monet ystäväni myös!

Minä olen koko elämäni "asunut" uimahallissa. Pienenstä vauvasta 2kk asti on äitini vienyt uimaan uimahalleihin (myös itse uimari), useasti kuukaudessa, saunottu ja polskittu. Siitä uimatreeneihin ja kilpauintia. IKINÄ en ole saanut mitään pöpjä, syyliä, allergioita tai muitakaan vaivoja. Olen valehtelematta tervein ihminen ketä tiedän.

Tapiolan uimahallissa näkee pikkuvauvoja kokoajan, ja siellä jutellaan ja keskutellaan vauva-aiheisia asioita. Useimmat eivät ole käyneet vauvauinnissa ollenkaan.

Ja te, jotka luulette tietävänne uimahallien vedenvaihdosta, kysykääpä huviksenne omasta uimahallistanne. Töissä uimahallissa olleena, tiedän, että niitä vesiä ei todellakaan vaihdeta päivittäin!! :D hah!

Uimaan vaan, bakteerien keskelle, ja ollaan terveempiä!
 /   /  /  /  / vauva uimahallissa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta