AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Lattialämmityksen hinta

Lattialämmityksen hinta

4 Vastausta 15 737 Lukukertaa
Meillä joudutaan repimään kaikki lattiat auki ja tällä hetkellä lämmitysmuotona on patterit (vesikiert. öljylämmitys). Osaako kukaan kertoa paljonko maksaisi suurin piirtein per neliö vesikiertoisen lattialämmityksen asentaminen?

Entä vaihtoehtona lattialämmitys sähköllä?

Vesikiertoinen lattialämmitys

Minulle asennettiin 10 vuotta sitten vesikieroinen lattialämmitys kaikkiin kolmeen kerrokseen kellarista alkaen. Kokemuksena voisin sanoa, että se oli erinomainen ratkaisu. Kellarin lattia valettiin (55m2) ja ylempiin kerroksiin (140 m2) tuli kolminkertainen kipsilevy, joista keskimmäiseen sijoitettiin putkisto. Lattiapäällyste on parketti (mosaikki), joka on säilynyt täysin alkuperäisessä kunnossa, ts lattialämmitys ei ole este materiaalivalinnoille.

Vesikiertoinen lämmitys on ylivoimainen verrattuna sähkökaapeleihin, paitsi kosteissa tiloissa, joissa lämmin lattia on mukava myös kesäisin, jolloin muut lattiat ovat viileitä. On kyllä mahdollista saada kosteat tilat pysymään lämpimänä myös kesällä, jos asentaa termostaattiventiilit jakotukkiin, kuten minulla on.

Hinnaksi tuli 10 vuotta sitten n. 2 e/m2 (asennettuna ja säädettynä) + valut ja kipsilevyt sekä niihin liittyvät työt.

Lattialämmityksen hinta

Arvid hyvä!
Ajat muuttuvat 10 vuodessa, mutta rohkenen hieman epäillä tuota 2€/m2 silloinkaan!
Tänäpäivänä hinnat pyörivät siinä 22-25€ neliöhinnan paikkeilla, ja siihen sisältyy tarvikkeiden rahti työmaakäynti, asennus ja lopuksi säädetään vielä järjestelmä toimintakuntoon lopullisesti ja annetaan vielä isäntäväelle opastusta että osaavat käyttää järjestelmää oikein ja tehokkaasti!

meillä

102 neliöö ja sähköllä. Hinta tasan 2000 euroa asennettuna...

saman hintaisia

Pelkkä lattialämmitys on periaatteessa saman hintainen, toteutitpa sen kummalla tavalla vain... olisiko 20-45€/m2 asennettenuna(veikkaus, en ole koskaan tarvinnut asentajaa).
 /   /  /  / Lattialämmityksen hinta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta