AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

SPEEDMASTER

11 Vastausta 4 823 Lukukertaa
OLEN SUUNNITELLUT PYÖRÄN OSTOA JA SPEEDMASTER
TUNTUU KIINOSTAVALTA. SOVELTUUKO HYVIN MATKA-AJOON
JA MINKÄLAISIA TYYPPIVIKOJA ON ILMAANTUNUT?

speedmaster

Speedmaster on hyvä pyörä. Mainio vekotin kaupunkicruisailuun. Matkallekin sopii ja tehokin riittää letkeään matkantekoon. Tavaraakin saa mainiosti mukaan ja jaksaa kantaa kuorman. Mutta. Jos olet kovin pitkä, niin ajoasennosta tulee kyllä ahdas pitemmän päälle. Itse olen 186 pitkä ja kun ajoin yhtenä päivänä yli 800 kilometriä niin totesin etten niin pitkiä taipaleita enää Speedmasterilla aja. Jos pituus jää johonkin 180 ja alle niin on kyllä pyörä mukavimmasta päästä luokassaan. Esimerkiksi sportsteriin hakkaa mennen tullen.

Minä vaihdoin Rocket kolmoseen. En tosin olisi speedystäni halunnut luopua muttei oikein kahtakaan voi pitää.

lisäys vielä

Kysyit vielä tyyppivioista. Omassani ei ollut muuta kuin takuuna vaihdettu sytytysboksi. Lämpimällä ilmalla boksi pääsi kuumenemaan (sijainti tankin ja koneen välissä). Seurauksena oli, että kipinä katosi kokonaan. Tilanteesta selvisi, kun antoi vehkeen jäähtyä 10-20 minuuttia. Ja taas matkaan.

Viallinen boksi on kuulemani mukaan ollut jossain tietyssä valmistussarjassa ja liike on ne vaihtanut takuuna. Muuten ei ole pyörässä ollut minkäälaisia ongelmia. Toimii kuin unelma.

kuulostaa hyvältä

pitänee etsiä paikka missä voisi suorittaa koe-ajon. pituus on meikäläisellä 180 joten voisi soveltua ihan hyvin. mitenkä toiminee huolto täällä Kuopiossa päin.

Minkä

Oli vanha speedysi, ja mistä ostit. Ajanko nykyisin vanhallasi?

et aja

väri oli muuten keltainen

Jets

Moro, oli hyvä pyörä ajaa matkaa.
vakaa ja kulkee hyvin ! ei vikoja !

tyyppivikoja

niissä on todella paljon laatuvikoja,jopa vaihde laatikko voi tehdä tenän jo 1000km.ja tietysti öljyt valuu stefasta tai moottorin tiivisteistä.laatu heikentynyt suuren kysynnän vuoksi.oli mekaanikon selitys.

hyvä peli

Mulla vanhempi 790 cc -malli, jolla ajettu 11tkm.
Ei vikoja toistaiseksi muuta kuin yksi vaijerin ohjain kumilenkki on mennyt poikki.

Mukava yleispyörä, mutta moottoritieajo puuduttaa alta aikayksikön. Ajoasennosta saa matka-ajossa rennomman kun pitää jalat takatapeilla.

Suosittelen!

master

laitatko oheen sähköpostiosottees
olis vähän ajettu "syyshintaan"

Speedmaster/America

Laitatko tähän osoitteeseen tietoja myytävästä pyörästä ja omat yhteystietosi? karri.poykio@netti.fi. Saa myös soittaa 0405890558. Tarkoitus ostaa speedmaster tai america a.s.ap.

master

Ostin viime syksynä uuden speedmasterin ja hyvin on toiminu. Paljoa en ole kerennyt ajamaan, mut se vähä mitä oon,niin oiva peli on. Hyvä vääntävä kone ja ajoasento mukava ainaki 171cm pätkälle.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta