AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Haimanvajaatoiminta ja miten saisi koiran lihoamaan?

Haimanvajaatoiminta ja miten saisi koiran lihoamaan?

4 Vastausta 1 424 Lukukertaa
Meidän n.2-vuotias sakemanniuros sairastaa haimanvajaatoimintaa ja poika on tosi laiha sairautensa takia.Minkälaista ravintoa pitäisi antaa että koira rupeaisi lihoamaan? Saa haimanvajaatoimintaan raakaa sianhaimaa ja kuivaruokaa ja kotiruokaa,muttei liho.

meillä myös

3.v. sakemanni narttu sairastaa. E-lääkäri epäilee allergiaa mutta minä epäilen haimavikaa. Koira on laihtui nopeasti nyt on painoa vain 25kg turkki tippuu ja karva on surkea. Rapsuttaa koko ajan itseään. Uloste on silti normaalia. Mitä oireita teidän koiralla oli ja miten haimavika todettiin? olisin tosi kiitollinen neuvoista/tiedoista kun tuntuu ettei e-lääkäri osaa auttaa..

Vaadi!

eläinlääkäriä ottamaan TLI testi koirasta. Esim. insuliinin tuotannon heikkenemisessä tulee jo tuollaisia oireita. Kuuluu haimanvajaatoimintaan.

kokemusta löytyy

mun sakemannilla oli haimanvajaatoiminta,koira oli aina ripulilla ja söi ulostetta,menimme el.lääkäriin ja pyysin ottaan verinäytteen ja sit tulikin tieto vajaatoiminnasta.ostin koiralle veterin el.klinikalta jauhemaista lääkettä,annettin 1tl ruoka-annokseen.raksujen olisi hyvä olla kana-riisiä,eikä sellasta missä on vehnää.laitoin raksujen joukkoon muutakin välillä,mut vain ruokalusikallisen,jos laitoin enempi,niin lääkettä piti laittaa hieman enempi.luista meni tosi helposti löysäks joten niitäkään ei sit kovin usein syöty.äläkä vaihtele ruokaa liian usein.jaksamisia.
 /   /  /  / Haimanvajaatoiminta ja miten saisi koiran lihoamaan?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta