AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Valmarin muun kuin veden kanssa?

Valmarin muun kuin veden kanssa?

22 Vastausta 27 317 Lukukertaa
Sain viimeinkin aikaiseksi ostaa Valmarinia, sillä olen vakuuttunut sen tehosta. Ensimmäiset kokemukset ovat kuitenkin olleet karmeita: ruokalusikallinenkin ainetta maistuu ja haisee _todella_ etovalta, vaikka sekoitan sen isoon vesilasilliseen. Kakistelematta en sitä alas saa. Onkohan siitä jotain haittaa, jos sekoitan Valmarinin laimeaan mehuun (sokerittomaan), joka peittää ällöttävän maun? Onko muilla yhtä vaikeaa saada Valmarinia alas vai olenko vain yliherkkä sen ominaismaulle?

Jo on

Kertakaikkiaan on kyllä pienet murheet, jos aikuinen ihminen pitää karmeina kokemuksina makuasioita...

Jep jep...

... Afrikassa lapset näkee nälkää, joten ei passaa keskustella mistään muusta - parempi lakkauttaa tämäkin sivusto, ettei kukaan vaan pääse pikkuasioista narisemaan.

Sopii kokeilla itse juoda neljästi päivässä tuota ;)

Hyvältä

Kyllä se multa onnistuu. Ostin kerran itse kokeeksi Valmariinia mutta en kuitenkaan ole varma sen tehosta. Alussa oli tosi paha juoda sitä mutta meni se sitten loppua kohti ihan hyvin :)

Lähempääkin löytyy ongelmia

ei tarvitse Afrikkaankaan asti mennä.. ja juon muuten tuota Valmariinia itsekin eikä tulisi edes mieleenikään valittaa mausta. Miljoona kertaa pahemipiakin sivuvaikutuksia voi terveystuotteilla katsos olla.

Ne pullamössöt, ne pullamössöt..

Minä vaihdoin

Itse juon Pascoe-emäsjauhetta. Paketti maksaa n. 20€ ja kestää kuukausia. Maistuu ihan kalsiumille, mitä siinä onkin runsaasti ja magneesiumia.

Minä sain aikamoista ripulia tuosta valmarinsta.

pascoe

mistä saa, mihin tarkoitukseen?

Mistä saa?

No ihan luontaistuotekaupasta sitä saapi.

Googlella löytyy myös paljon tietoa.

Kiitos vinkistä!

Täytyy tutustua tuohonkin tuotteeseen! :) Edullisemmalta vaikuttaa ainakin.

Mä olen juonut

Valmarinia ruokajuomana. Lasilliseen todella kylmää vettä korkillinen Valmarinia, eikä mun mielestäni ole ollenkaan hullumman makuista. Pahemman makuista olut on(inhoan olutta).

valmarin

ei ole haitta mutta älä laita sokeria!valmarin on hyvä tuote sit kun välttää suolaa sokeria leivonnaisia ja kaikkea paskaa niin pysyy kunnossa kannatta ostaa myös monivitamiinia ja c-vitaa ottaa sitä 1000mg vrk ja b-vitaa magnesiumia800mg vrk niin ihokin parantuu äläkä kuuntele urpoja jotka selittää saantisuosituksista!kun ne ei tiedä edes mistä ne muka tulee.

Kylmänä...

Jos joku tähän keskusteluun vielä eksyy: Maku on paljon miedompi, kun Valmarinin nauttii jääkaappikylmän veden kanssa. Hyvin menee alas.

mehussa

www.valmarin.fi suosittaa käyttöä veden tai mehun kanssa. Kannattaa tutustua sivustoon tarkemminkin. Tuote on melkoisen palkittu, tutkittu ja vanha.
Rahan haaskausta, ja täyttä humpuukia.
Valmarin maistuu sen pahemmalta, mitä happamampi kehosi on. Kun keho tulee emäksisemmäksi, Valmarinin maku paranee. Eli mitä pahemmalle Valmarin maistuu, sitä enemmän tarvitset sitä. Eikun juomaan vaan !
kuule, kiitos tästä!
näyttää toimivan mulla ainakin siis närästykseen. haisee kyllä joo miedolle etikalle ja en voi sietää etikkaa, mutta kyllä se onneksi alas oksentamatta menee. ei ole kalliskaan, jos sattuu käymään niin ettei sulle toimikaan.
kyllä on hyvä tuote valmarin. apu moneen vaivaan.
auttaa jonkin verran närästykseen. tosin minun närästys liittyy vahvasti ummetukseen ja ummetus taas kilpirauhasen vajaatoimintaan.
Valmarin:
Vesi 72,707 %
Natriumsitraatti 20,33 %
Sitruunahappo 5,57 %
Etanoli 1,00 %
Kaliumkloridi 0,28 %
Kalsiumkloridi 0,05 %
Magnesiumkloridi 0,05 %
Ferroglukonaatti 0,014 %
Mangaanikloridi 0,009 %

Natriumsitraatti on sitruunahapon Na-suola, josta sitruunahappo vapautuu mahahapon (HCl) vaikutuksesta, lisukkeena syntyy NaCl
Ferroglukonaattia käytetään raudan puutteeseen esim. 2 x 0,08 g (valmarinannoksessa 0,0014 g), muut ainesosat on varmaan kaikille tuttuja.
Prosentit voi muuttaa grammoiksi.

Valmarin sisältää n. 3/4 vettä ja 1/4 sitruunahappoa, muulla sisällöllä ei ole noilla pitoisuuksilla mitään merkitystä, kaikkea saa ruoasta erittäin paljon suurempina määrinä.
Suositeltu annos on ruokalusikallinen, 10 ml josta 2,5 g sitruunahappoa.
Sehän on sama kuin jois spraittia.
Mä keksin miten ton litkun saa alas!

Laittakaa sekaan joku 1.5 dl vettä ja 5 jääpalaa, antakaa niiden sulaa sinne.. Oikeasti kylmänä sen saa juotua, hanaviileää ei saa alas tasan millään.
Miks pitää juoda veden kanssa jos on niin kamalaa? itse oon juonut mehun tai kivennäisveden kanssa Valmariinia, eipä maistu juuri miltään ja yleensä mä oon niitä jotka saa kaikesta vähänkään epäilyttävästä (= lääkeaineista ja vastaavista) kauheet oksennusrefleksit..
 /   /  /  /  / Valmarin muun kuin veden kanssa?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta