AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / KORTTITEMPPUJA!

KORTTITEMPPUJA!

85 Vastausta 20 709 Lukukertaa
Hei!

Osaan kaksi kortti temppua vain.. Toisen opettaa teille:

1. Ota korttipakka ja katso sen alin kortti ja paina se tarkasti mieleesi!
2. Levitä pakka "haitariksi" ja anna uhrin ottaa yksi kortti ja pitää sitä.
3. Kun hän on ottanut sen kortin pois siitä niin siihen jää kaksi osaa ylä ja ala osa pakkaa.. laita ylä osa pöydälle ja pyydä uhria laittamaan korttinsä sen pakan päällimäiseksi kuvapuoli alaspäin.
4. Sen jälkeen laita pakan alaosa hänen korttinsa päälle ja ota pakka käteesi.
5. älä sekota pakkaa vaan hiero sitä hieman ja sitten napsauta sormiasi ja sano "nyt tiedän"
6. Sitten lähdet etsimään sitä korttia.
7. Jos sen pakan alimmainen kortti oli vaikka pata ässä jonka sinun piti laittaa muistiin niin etsi pata ässä ja sen jälkeen katso sen oikeanpuoleinen kortti.

SE ON HÄNEN VALITSEMA KORTTINSA!

pahoittelen ohjeiden ymmärtämisvaikeuksia, mutta paremmin en pysty auttamaan. Joten yrittäkää selvittää :)

JA PISTÄKÄÄ OMIA TEMPPUJANNE MYÖS TÄNNE :) ELI KIRJOITELLAAN :D

Lisää ja paljon erilaisia temppuja!

1. Hammastikku katoamaan. (Criss Angelin tunnin mittaisesta erikoisjaksosta opittu.)
Kiinnitä hammastikku peukalon kyntesi alle teipillä niin, että hammastikun toinen pää sojottaa kämmenselkää päin. paina etusormellasi sitä teipinpalaa, jolla kiinnitit hammastikun kyntesi alle. Napsauta sormia, ja samalla käännä peukalo niin, että kynsi sojottaa ylöspäin. Katsojista näyttää, että se oikeasti katoaa!

2. "Levitointi" tuolille.
Tee housuihin säären kohdalle ensiksi viilto. Mene sitten tuolin ja katsojien väliin niin, että olet katsojiin selin. Ota nyt jalkasi pois housuista viillon kautta, ja laita jalka tuolille. Sitten erikoistehosteita. Nyt nosta itsesi tuolille jalan avulla, ja lopuksi voit laittaa jalan takaisin housuihin. Valmis!

3. Hakaneula katoamaan.
Tässä olisi hyvä jos sulla olis pitkähihainen päällä. Ota 2 hakaneulaa ja kuminauha. Kiinnitä hakaneulat kuminauhaan, ja kiinnitä toinen hakaneula hihasi sisäpuolelle. Sitten se toinen hakaneula, jota et ole kiinnittänyt hihaasi, se kannattaa ottaa pois sieltä hihasta. Nyt voit vähän heiluttaa sitä katsojien edessä, ja sitten kohta päästät irti siitä hakaneulasta. Se ponnahtaa sinun hihaasi, mutta katsojat luulevat että se oikeasti katoaa!

4. Laitan kolme kolikkoa kirjan väliin ja kaadan ne pois, tadaa, löytyykin kuusi kolikkoa!
Laita kolme kolikkoa kirjan väliin, ja kolme kolikkoa kirjan selkämyksien väliin. Sitten aukaisen kirja, ja kaada ne kolikot pussiin. Siinä mukana menee yhteensä 6 kolikkoa!

Pari korttitemppua:
1. Joku valitsee kortin, painaa sen mieleensä ja laittaa pakkaan päällimmäiseksi. Nyt sinun pitäis sekoittaa ne kortit, ja samalla katsoa, että mikä se katsojan valitsema kortti on, mutta ole varovainen ettei katsoja näe että katsot korttia. Nyt levitä kortit kuvapuoli ylöspäin pöydälle, ja koska nyt tiedät mikä se kortti on, voit etsiä sen kortin!
2. Sekoita pakka, ja ota 5 korttia vaikkapa viereesi, mutta pidä huoli, etteivät katsojat näe niitä. Jos sinulla on vieressäsi piilossa vaikka herttavitonen, pyydät jotakin katsojaa työntämään jonkun kortin summanmutikassa sinulle. Jos sinulla on patakunkku, pyydä jotain katsojaa työntämään summanmutikassa jokin kortti sinulle jne jne. Kun 5 korttia on otettu pakasta, vaihda ne otetut kortit niihin kortteihin, jotka olivat sinun vieressäsi. Nyt esittele katsojille niitä kortteja, jotka olivat vieressäsi, they freak out!

Yksi kolikko temppu, (TARVII PITKÄHIHAISEN PAIDAN)
1. ota kaksi kolikkoa laita toinen oikean käden nyrkkiin ja toinen vasemman käden hihaan (tarvitset pitkähihaisen)
2. näytä kummatkin kätesi avonaisena katsojalle.
3. kysy kummassa kädessä kolikko on ja sammalla laita nyrkissä oleva kolikko hihaan ja hihassa oleva kolikko nyrkkiin. (niin että katsooja ei huomaa) (pitäisi onnistua pitkähihaisella)

Erivehkeitä-temppu:
No täs on yks, missä tarvitaan :

-kolikko
-tulitikku rasia
-kynttilä
-vesilasi

Laita pydälle kaikki esineet ja näitä kätesi olevan tyhjät.
Tulitikku rasia jonka otat käteen on puoliksi auki ja sen sisällä kolikko.
kun otat tikun, raapaiset sen tuleen ja suljet askin niin, että aski
työntää kolikon rasiasta kämmeneesi. Kynttilä palamaan, kättä sen yläpuolelle ja sitten kolikko tiputetaan vesilasiin.

Tässä taas yksi:
Itse osaan tehdä tempun jossa valitsen 2 korttia ja laitan ne pakkaan, kaksi korttia näkee se kenelle temppua näytän. Temppu on helppo, spoilaan ratkaisun:

Temppu on yksinkertainen, se perustuu katsojan silmänkääntöön ja hänen muistinsa pettämiseen. Oletettakoon että kortit ovat risti 9 ja pata 8. (Huomaa, sinulla täytyy myös olla sijoitettuna risti 8 ja pata 9 pakkaan ja muistaa niiden sijainti, yleensä päällimäinen ja alin). Sitten sujautat risti 9 ja pata 8 pakan keskelle ja otat päällimmäisestä ja alimmaisesta korteista kiinni ja liutat kortti pakan niin että päällimäinen ja alimmainen jäävät käteen ja muut lentävät lattialle. Helppo silmänkääntö temppu.

Sormet savuamaan (Video sivulla http://www.riemurasia.net/jylppy/displayimage.php?pos=-20213)
tarvikkeet:
-vesihana
-tulitikkurasia
-sytytin/tulitikku tai jokin muu tulen lähde
-sormet

OHJEET LÖYTYVÄT SIVULTA :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Huomaa

Huomaa että et oo paljo tehnyt taikatemppuja...
eka hyvä mut kyl noi loputkin menettelee

yks korttitemppu (ei tarvitse opettelua)

1. jaa 21 korttia kolmeen eri pinoon (eli 7 per pino) sillä tavalla että jokaisen pinon jokainen kortti näkyy.(kuvapuoli ylöspäin)
2. pyydä katsojaa valitsemaan yksi kortti mistä tahansa pinosta ja pitämään se mielessä. (katsoja ei saa näyttää minkä kortin valitsi eikä ota sitä pinosta pois.)
3. pyydä katsojaa näyttämään missä pakassa se kortti on. kun katsoja näyttää, laita kaikki pakat päällekkäin (korttien järjestystä muuttamatta) sillä tavalla että pakka minkä katsoja osoitti on keskimmäisenä, toinen pakka tulee siis päälle ja toinen alle.(kuva puoli siis aina alaspäin pakassa ollessa, jaettaessa kuvapuoli ylöspäin jotta katsoja näkee korttinsa sama ...sääntö aina...)
4. jaa kortit uudestaan 1 kerrallaan aina vasemmalta oikealle. pyydä katsojaa näyttämään uudestaan se pakka missä on se sama kortti, ota pakat taas käteesi sillä tavalla että katsojan näyttämä pakka on keskimmäisenä.
5. jaa kerran vielä kortit pöytään taas yksi kerrallaan vasemmalta oikealle. pyydä katsojaa taas näyttämään pakka, kokoa pakat taas sillä tavalla että katsojan näyttämä pakka on keskellä. sitten alat vain ottamaan pakasta kortteja pois eli otat 10 korttia päältä pois. Katsojan valitsema kortti on 11:sta kortti aina.
tuo temppu on todella helppo oppia!
Mä en vaa ikinä saa sitä yhettätoista korttia, elise ei niinku ikinä osu kohdalle. :( mitä mää teen väärin??
Se lasketaan kuvapuolesta 27 se toimii niin
huvä
haistakaa vittu

jaha

prööt! järkee laittaa kortti temppui nettii ja PALJASTAA NE! kiva muitten mielestä, ku on maksannu noitte eteen sit joku tulee: hei! mä tiiän yhen kortti tempun! mä näytän sen sulle niin kaikki jotka on maksannu näistä käristyy! ehehheee! varmaan kiva. opettelin ite taikuriks netin kautta....sry...

Korttitemppu

Ota pakasta 4 kuningasta ja laita ne pöydälle. Tarkoituksena sinun olisi tietää, mitä korttia kaverisi on kääntänyt. Kun katsot tarkasti kortteja, jokaisessa kortissa kuva on lähempänä jompaa kumpaa kortin reunaa. Laita esim. ohuemmat reunat vasemmalle päin, eli silloin kuva on lähempänä vasenta kortin reunaa. Sitten pyydä kaveriasi kääntämään jotain korttia, tai vaikka useampaakin. Jos/kun huomaat että jossain kortissa ohuempi reuna onkin oikealla, tiedät että kaverisi on kääntänyt sitä.

Korttitemppu

Ota pakasta kaikki kuva kortit, eli 10 suuremmat kortit, mutta älä ota kymppejä. Sitten jaat kortit näin: jätkä, rouva, kuningas, ässä...jätkä, rouva, kuningas, ässä......Teet 4kertaa sen saman. Sen jälkeen laitat kaikki 4pakkaa päällekkäin, ja laitat pakan kämmenesi päälle, kuvat alaspäin. Sitten pyydät ystävääsi työntämään kortti pakkaa jostakin kohtaa . Ne kortit mitkä ystäväsi on työntänyt, pitää laittaa pakan alle. Ystäväsi saa työntää niin monta kertaa pakkaa kuin itse haluaa. Kun hän on lopettanut, jaa kortit yksitellen pöytään. Tee pöydälle neljä pinkkaa. Sitten pyydä ystävääsi kääntämään kortit kuva ylöspäin. Niin huomaat että jätkät, rouvat, kuninkaat ja ässät ovat jokainen omassa pinkassaan. Pahoittelen huonoa selitystä.
en ymmärrä...:D
siis tota jakamis systeemiä, pitäskö niinku eka toi J, Q, K, A kaikil, si taas samat?
Surke soory
iha paras
must toi oli hyvä ja oivalsin sen heti. kiitti
Mitäh? Miten tuo on mahdollista?
aika hyvä
Oisko tost tempust videoo, ei mul se onnistu.:-(
ite teen tosta aina tarinaversion, jonka opin kaverilta.
eli siis:
olipa kerran neljä miestä (jaat kuninkaat, jokainen erikseen omaan "pakkaansa")
miehillä oli vaimot (jaat kuningattaret kuninkaiden päälle)
ja jokaiseen perheeseen kuului myös poika (jätkät kuningattarien pälle)
perheillä oli myös omat palvelijat (ässä jokaiseen pinoon)

sitte kasaat pakat vaan päällekkäin ja kysyt monelta perheet heräävät. on aivan sama mitä vastaaja sanoo, sekotat kuitenki niin monta kertaa. sekotustapoja on kaksi:
1. tapa: jos sanoo parillisen luvun voit jakaa niin, että otat pakan ihan mistä kohdasta vaan kahtia, ja asetat ottamasi kortit loppupakan viereen, se on 1. 2 tulee kun laitat sen pakan josta otit kortit, toisten korttien päälle. sitten kun taas nostat jostain kohtaa ja laitat taas kaksi pakkaa vierekkäin, sinulla on 3. 4 on taas kun nostat pakan, josta nostit kortteja päältä, sen toisen päälle jne. (toivottavasti ei kovin epäselvä ohje)
2., hitaampi tapa: nostat taas ihan mistä vaan kohtaa pakkaa kortteja ja laitat toisten viereen (=sinulla on 2 pakkaa) ja sitten nostat sen pakan, josta juuri nostit kortteja sen viereen, toisen pakan päälle. siitä tulee 1. jatkuu samaa rataa, mutta ei tarvi sekoittaa tällä tavalla, jos ei sano paritonta.

lopuksi saat siis vain yhden pakan, et kahta. käännä pakka kuvapuoli alaspäin ja jaa neljään, eli vaikka että ensimmäinen kortti johonkin, toinen sen viereen, kolmas ensimmäisen alle ja neljäs kolmannen viereen. jaat loput järjestyksessä niin, että viides ensimmäisen päälle, kuudes toisen, seitsemäs kolmannen ja kahdeksas neljännen jne. kun olet jakanut kaikki kortit, käännä jokainen pakka tai pyydä kaveriasi kääntämään ja anna hänen ihmetellä. helppo temppu, joka toimii aina!
mä en älyy tota jakamisjuttua, se on jotenkin sekava, voiks joku selittää tarkemmin
eli siis ihan alussa kun otat pakasta kuninkaat jätkät ässät ja muijat. sitten kaikki kuninkaat samaan pinoon :D ja noi muutkin :) eli neljä pinoo jokaisessa neljä korttia. sitten pinoat kaikki kortit :D sitten se uhri työntää korttela sieltä pinosta missä on kuninkaat yms..... sitten aina ne pinot mitä se on työntäny nyyn laitetaan pakan alle ja sitten jaat ne pöydälle :D sori epäselvyys . :D
Mun serkut ei uskonu mut annoin niitten sekottaa pakka oisittepa nähny niitten ilmeet:D
siis en ymmärrä miten mul ei onnistunu.. :(
Mä oon oppinu ton pikkuserkulta ihmettelenvaa miks ne ei sekotu ja siin ei oo jujua joten se on tietämäni paras temppu korteilla
Se miks ne ei sekotu on loogista. Kun pakkaa ei sekoiteta, vaan sitä vaan nostellaan ylhäältä alas, pakka ei tavallaan edes sekoitu, fakta on se että vaikka olisi kuinka nosteltu, eikä väleihin ängetty esim päältä yhtä korttia, joka neljäs on aina sama, esim j,q,k,a,j,q,k,a... ja kun jaat lopuksi pakan neljään eri pinoon esim vasemmalta oikealle, tulee niihin j q k a, j q k a... tai jos pakkaa on nostelu ja järjestys on eri, esim k a j q,k a j q... Toivottavasti selvensi :).
no ei voi mittää jos joku ties sen <________>
no miks vitussa tuut sit lukee nätä e kukaa pakota :D:D
miks maksaa ku kirjastost saa kirjoja ja netist ohjeita
kuule haist vaa itte (B
kuule haist vaa itte (B

toi oli paras temppu

kiitos paljon tempusta. täs yks hyvä temppu KORTTI NOUSEE

valmistelu leikkaa läpi näkyvä pala ja joustava sitten ota kortti ja liimaa se siihen kiinni . sitten joustat sormilla niin se leijuu. tämä ooli eka temppu mutta nykyään osaan enemmän
tätäkää en tajunnu
Ei toiminu toi 'pööllipöökkärin' korttitemppu tai sit en vaa tajunnu.=c
Oliko se jako sillä lailla et joka pinos on jätkästä kunkkuu? (ylhäältä alas)

13

ota pakan paalimainen kortti. Jos se on kurko niin pista pakan alimmaiseks.
Eli jos on esim numero 10 niin lisaa kortin paalle kortteja laskinen 11,12 ja 13 jonka jalkeen kaannat pakan nurin pain poydalle.

Jatka tata 13 laskemista korteista eli jos vaikka on nro 1 (assa) niin jatkat sen paalle kadessa olevasta pakasta laskemalla kaks kolme nelja. Kunnes sulla on 13 korttia pakassa poydalla ja kaanna nurin pakka poydalle.

Jatka tata niin kauan kunnes sulla jaa muutama kortti kateen josta ei saa 13 enaa. Pista ne hetkeksi syrjaa.

Nyt sulla on poydalla n.6-8 pinoa kortteja kuvapuoli alaspain.
Kaske kaverin valita 3 pinoa.

Kun kaveri on valinnu 3 pinoa (ne jaa poydalle) ja otat loput pinot jotka jaa ylimaaraseks poydalle niin kateen ja ne kortit jotka hetki sitten jatit syrjaan.

Kaske kaverin kaantaa poydalla olevista kahdesta pinosta paalimainen kortti.

Nyt ne kortit jotka sulla on kadessa niin laske niista ensin 10 korttia pois. Ja sitten lasket yhteen korttien summan jotka kaveris on kaantany poydalla olevista kahdesta pinosta. Ja vahennat kadessa olevista korteista tuon summan.

Sitten lopuksi lasket paljonko sulla on kortteja kadessa ja se minka saat luvuksi on viimeisen pakan paalimmaisen kortin numero.
mistä se ois voinu tietää et joku ei tykkäis siit .Se vaa halus jakaa tietonsa muille mun mielest toi on tosi hyvä temppu ja mä ja mun kaveri tehää meiän perheelle ja muille kamuille toi temppu et mä en oikee tajuu mikä ongelma se on >______>

ja sen käyttis on canada80 voi olla et se on kanadast ja niiden tietokoneis ei oo ä:tä ja voi olla et vaik se ois suomalainen voi olla et sen ä:ät ei toimi et voi olla vaikka mitä mahollisuuksii siit et sillee <________>

voisit olla ilonen et joku jakaa tietonsa muille ja sä vaa v****ilet sille ku mikäki mursu!!!
mä en älyy tätä jakamisjuttua
Tää on hyvä temppu kuhan sitä ei esitä siten että joustava pala näkyy

Korttitemppu

(Tähän temppuun tarvitset kaksi pakkaa ja avustajan. Toinen pakka sinulle ja toinen avustajalle.)

1 Anna yleisön joukosta valitsemallesi henkilölle korttipakka ja pyydä häntä tekemään perässä kaikki se, minkä sinäkin tee. Sekoita kortteja 2 Kun valitsemasi henkilö sekoittaa omaa pakaansa, vilkaise salaa oman pakkasi alimmaista korttia. 3 Vaihda nyt pakkoja vapaaehtoisen kanssa. 4 Pyydä avustajaasi valitsemaan pakastaan jokin kortti. Kerro että aiot lukea hänen ajatuksensa ja valita saman kortin.ota esille mikä tahansa kortti,mutta älä näytä sitä avustajallesi. 5 Pane kortti oman pakkasi päällimmäiseksi ja pyydä avustajan tekemään samoin . 6 Muista, että tiedät mikä on avustajasi pakan alimmainen kortti, koska vilkaisit sitä aikaisemmin. puolittakaa nyt kumpikin korttipakkanne. 7 vaihtakaa taas pakkoja. Katsojan valitsema kortti on nyt hänen pakassaan vilkaisemasikortin alla.

mahtava

kiitos siis opetit yksinkertaisen ja helpon tempun kaverit oli ihan äimällään aivan todella yksinkertainen.
olen paras mutten varas.
olen varas mutten paras
Kaikki! Minulla on paljon korttitemppuja mutta en paljasta. Mutta teitääkö kukaan miten tämä temppu tehdään:
haistakaa vitun nötit vittu imekää persettänne vajaat!
höhöhöö teeppä se itte >D ku otit asian kerran esille
tämä ei ole kortti temppu eli laita kädet väärinpäin yhteen sinun pitäisi saada kätesi rintaa vasten ristiin eli sit niinkun sun pitäs nopeesti heiluttaa et ne menee sit ristiin
Kattokaa youtubesta Käyttäjän Mismag822 videoita Englanniksi opettava korttitemppu mestari
Tai suomalainen CADDY1972 tai jtn tollast ni sil on ässät esiin temppu miljoonan dollarin temppu, 26 korttia temppu jne. jotain helppoo suomeks joitain hänen temppujaan ei ole selitetty mutta misgalita on helppo oppia opin päivässä N. 20 temppua ja muistan ne ulkoa :D
Mistä voi oppia korttitemppuja? Kun netissä on vain kaikkea paskaa! ??
Tunnista kortti.

!.Pyydä jotakuta ottamaan kortti niin että et näe sitä.

2. kun toinen katsoo korttia, käännä pakka vaivihkaa toisipäin. (tarvitsee kortit jossa on esim. kuva)

3. Pistä kortti sekaan sekoita ja etsi kortti joka on väärin päin pakassa.
Osaan leijuttaa appelsiinia. Kerron miten.

Tarvit yhden appelsiinin ja teippiä. Teippaa appelsiini peukaloosi kiinni.
Pidä huolta ettei yleisö näe teippiä. Nosta peukaloasi niin että edestä päin näyttää että appelsiini leijuu.

Laita omiakin temppuja tänne :)
Mä tiiän yhden1. Ota muna ja punainen liina 2. Tee munaan pieni reikä 3.
Mä tiiän yhden1. Ota muna ja punainen liina 2. Tee munaan pieni reikä 3.
kertokaa mitä pidätte
yuyukkyffffffffffffffffffffffffffff
osaako joku kertoa miten tehdään tamed spades?ku yritän oppii jotain uusia temppuja osaan jo noin kaksikymmentä mutta haluis oppii lisää niin voisko joku kertoo jotain temppuja mutta selvästi,kiitos.
osaan yhden korttitempun.
1ota kortti pakka ja etsi 4 kunkkua.
2 laita kunkut pakan alkuun.
3tee nejä kasaa joissa yhdessä on ne kunkut.
4 nosta jokaisen kolmen pakan päälle yksi kortti siitä tietystä pakasta.
5 käännä päällimmäiset kortit.
1anna kaverin tai jonkun mun valita korti pakasta 2 sano hänelle paina korti mielen ja anna takaisin3 laita kortti alimaiseksi sekoittele laske kuinka monta korttia laitoit alimaisen kortin pälle jos laitoit kymmenen se on yhdestoista kortti
en oikee tajunnu.selvennä. osaan erillaisii korttien käsittelyi,kattokaa :http://www.youtube.com/watch?v=ae_URx7T5zA&feature=relmfu
tää temppu on helppo ja yksinkertainen. ottakaa valmiiks joku kortti takataskuu nii näytös alkaa :)

1.sekoita pakka ja anna uhrin sekoittaa jos hän ei luota

2.pyydä uhria ottamaan yksi kortti

3.pyydä uhria katsomaan korttia tosi tarkasti ja ujuta korttipakka joka on kädessäsi selkäsi taakse. sinulla on kortti takataskussa, jonka laitat pakan alimmaiseksi niin että saat sen näyttämään pakan päällimäiseltä (tämä on haastavin kohta)

4.pyydä uhria laittamaan kortti jonnekin pakan väliin

5.kun uhri on laittanut kortin esität kääntäväsi pakan

6.alat selaamaan pakkaa ja kun tulee kortti joka onväärin päin se on uhrin kortti

aika helppo on jos osaa :D
Hei kiitti! Tota vois soveltaa omanlaiseks :D
helppo temppu johon tarvitaan avustaja

1.kerro kaverillesi näin:minulla on kortti kädessä ja jaat sen silmissäsi kuuteen osaan 3 ylöspäin 3sivuttain jonkumallinen malli ____
!000!
!000!
!000! (meinaa yhtä korttia)fail

1. pyydä avustajaa poistumaan ja pyydä uhria piilottamaan ässä johonki kuudesta kortista.

2. pyydä avustajaa sisään ja osoita sormellasi korttipakan päällimmäistä kortti siihen kohtaan johon henkilö on sen piilottanut

ohjeet on aika epäselviä mut kai onnistuu...
okei
noi kaikki paitsi vika oli criss angelin temppui.

no mul on sen taikasetti joten ei ollut mulle uutta.
No yksi temppu on. elikkä Tarvitset lapun jossa lukee 2 jotain korttia vaikka (risti jätkä ja hertta kurko). Laitat yhden korteista päälle ja toisen alle. Levitä pakka ja laita lappu johonkin kohtaan siellä. Etsi lappu, laita lappu päälle laita taaimmainen kortti päälle sano toiselle, että lapussa lukee jotain, sitten siinä lukee nytten ne risti jätkä ja hertta kurko. sitten sen oikealla oleva ja vasemmalla olevat kortit ovat tietyt kortit. Voin sanoa vielä toisenkin tempun. Laita neljä ässää korttipakan päälle ( risti pata ruutu ja hertta ässät) Sitten jaat pakan kahteen osaan puolivälistäsitten otat vasemmasta pakasta myös noin puolivälistä kortteja vasemmalle puolelle sitten otat saman verran suunilleen mutta oikealla puolelle elikkä toisesta pakasta puoliksi suunilleen kortteja ja pistät oikealle ne että sinulla on jaettu suunilleen neljään osaan pakka. sitten otat oikeasta pakasta kolme korttia pakan alle jalaita kolme päälimmäistä korttia kolmeen pakkaan. sitten teet samanvasemmalla olevasta pakasta.ja saman vasemmalla olevasta pakasta Sitten on vika pakka teet saman Ja katso päälimmäiset kortit :). Siinä
bvjghjgh
SORRY!En tajunnu tota!
tiädän yhden tempun
Kerron teille yhden tempun.

(1)pistä yksi korttti taskuusi niin että uhri ei nää sitä.
(2)Anna uhrin sekoittaa pakka.
(3)pyydä häntä valitsemaan yksi kortti pakasta.
(4)pyydä häntä katsomaan korttia tarkasti 15sek
(5)käänny samalla kun uhri katsoo korttia selkä häneen päin ja käännä korttipakka ympäri.
(6) pyydä häntä laittamaan kortti korttipakkaan kuvapuoli alaspäin. (Sinä olet kääntänyt korttipakan ympäri)
(7)käänny taas selin uhriin ja laita taskussa oleva kortti pakan alimmaiseksi kuvapuoli alaspäin.
(8)selaa korttipakkaa niin kauan että näet toisen väärin päin olevan kortin pakassa.
(9)kun olet löytänyt sen kortin näytä sitä hänelle ja sano että tässä se on.
Sen pitäis olla oikee kortti
Ps kiva kun jaksoit lukee toivottavasti onnistu;)
Aika epäilyttävää jos kääntyilee kokoajan ympäri. Koitin, ja uhri huomas heti, että laitoin toisen kortin väärin päin, ja käänsi pakan.
Tässä ois vähä samallainen temppu ku siinä missä oli ne kunkut akat ja jätkät.

(1) eli ota pakasta kolme ässää kolme kakkosta ja
kolme kolmosta
(2)laita nää kortit omiin pinoihin eli ässät omiin kakkoset omiin ja kolmoset omiin
(3) kun sulla on ne kolme pinoa laita ne päällekkäin seka järjestyksessä eli vaikka vasen pino keskimmäisen päälle ja oikea pino siihen keskimmäisen päälle eli sul on nyt pino joka muodostuu kolmesta pinosta
(4) nosta pakka niin hiton monta kertaa kun haluut ei saa sekottaa
(5) jaa kortit kolmeen pinoon siten että alotat vasemmalta oikealle ja taas vasemmalta oikealle ja vielä kerran vasemmalta oikealle ei pitäs enää olla korttei kädes
(6) nyt käännä pinot oikein päin ja jokaises pinos pitäs olla ässä kakkonen ja kolmonen toivottavasti onnistuu:-D:-D:-D:-D
Moi!!!!!!!!!
Täs ois taas yks hyvä temppu toivottavasti
(1) eka sun pitää kattoo alimmainen kortti ja kirjottaa se käteen liimalla esim jos se on pata kaks nii piirrät liimalla eka padan ja sen jälkeen numberin
(2) ku meet lavalle liu'uta alimmaista korttia
taakseppäin nii että kahtoja ei huomaa
(3)ala jakaa kortteja alta niin että se sun liu'utettu kortti ei lähe ja jaa niitä niin kauan kunnes katsoja
sanoo stop
(4) nyt näytä liu'utettu eli alin kortti jonka sä tiiät katsojalle ja sano että painaa mieleen tän kortin
(5) sitten katsoja voi laittaa kortin pakkaan ha sekottaa ja pakka laitetaan pois
(6) pyydä katsojaa kirjottaa tää kortti paperille siten niinku sulla on kädessä
(7) sitte pyydä että avustaja taittaa lapun muutaman kerran ja se sytytetään tuleen (varovasti ettei tapahu mitään)
(8) nyt jäljellä on vain tuhkaa ja ala sivellä tuhkaa siihen käteen johon sä oot töhertäny sen kortin tiedot ja liima jälki erottuu ja katsoja ällistyy

Vinkki
1) älä näytä liu'utettua korttia
2) älä laita liikaa liimaa muuten erottuu
Entä jos ei jaksanu lukee?!!
niin tai sit vaan annat uhrilles pakan se sekottaa sen, levität pakan sen etee annat sen ottaa yhden kortin, samal ku se kattoo sitä vilkaset nopee pakan alimmaisen kortin, sanot että se laittaa sen kortin pakan alle, ja sekotat nostelemalla tms ettei pakan alimmainen ja uhrin kortti sekotu, si alat selaa pakkaa, uhrin kortti on sen pakan alimmaisen kortin vieressä. Paljon helpompi ja parempi+ onnistuu aina.
jätkät

1. Ota kaikki 4 jätkää ja 4 muuta korttia.
2. Piilota 4 muuta korttia jätkien taakse.
3. Laita pino jossa on jätkät ja muut kortit pakan päälle.
4.laita neljä muuta korttia pakkaan eri kohtiin jätkien sijasta.
Napsauta sormiasi ja jätkät ovat taas ylsäällä.
Jos haluatte oppia taikatemppuja joita kaikki muut täällä foorumilla ei osaa ja olla edes vähän originaaleja, niin miksi ette ottaisi yhteyttä esimerkiksi Suomen Taikurit Ry:hyn tai Taikurikouluun ja hae oppia sitä kautta. Tulisi opetus vähän selkeämmin suoraan joltain joka oikeasti hallitsee sen asian mitä on opettamassa ja voi ihan livenä näyttää miten temppu tehdään. Lisäksi pääsisitte kysymään jos jokin asia jäi mietityttämään...
haha vähä nää on hyvii kiitti C:
Miten se tehää et 4kasaa ja kaikissa on lopus sama kortti päällä
niin et tunget munan pilluun served
Nää kaikki temput on iha surkeit!
Toi oli hyvä. Kiitti.
miten korttivaihtaaväriä kerron sen teille piilota eka joku eri värinen kortti voitehdäsen itse joten siin laita se eri värinen kortti pakan alimmaiseksi sitten sanot sille kenelle teet sen tempun että valitsee jonkun kortin hän katsoo sen ja sano että laittaa sen pakan päälle tee yksi pakan nosto sano taika sanat ja yksi kortti vaihtaa väri levitä kortit pöydälle kun löydät punasen kortin niin ota sen allaa olevapakka ja että punanen onnpäällä ja sitten otata kaksois noston tadaa onko korttisi tämä
täs ykstoinen temppu myöd drn nimi on tee kuten minä1.anna kortti pakka katsojalle ja pidä toinen itsellädi. Molemmat pakat sekoitetaan. Sekoittaessasi omaa pakkaasi muista alin kortti.Seon avain korttisi 2. vaihtakaa pakakoja niin,että nyt tiedät katsojan edessa olevan pakan alimmaisen kortin.Selitä,että hänen täytyy matki sinua mahdollisiman tarkaan eli pelikuvana 3.nosta noin puolet pakastaoikaelle puolellesi katsoja tekee saman peilikuvana 4.poimi nosto kohdan kortti ja neuvo katsojaa muistamaan vastaava omansa katso korttiasi vaikka sinun ei tarvitse muistaa sitä sitä korttia teeskentelet vain niin 5.aseta korttisi oikean puoleiseen pinoon katsoja matkii sinua 6.asta vasen pino oikean puoleisen pinon päälle katsojan kortti on nyt suoraan avain korttisi alla tässä vaihessa 7. vaihtakaa pakat taas 9. käsek katsojaa etsimään hänen korttinsa ja muista oma avain korttisi etsi se siitä pakasta mikä sinulla siinä nyt on katsonjan kortti on sen alla laittakaane pöydälle tai vastaavalle ja kääntäkää kortit taddaa tämä o sinun kortti voitselittää lopuksi vaikka meillä oli näköjään samat kortit
TÄSSÄ OIS MUN TAIKATEMPUT
_________________________________

KÄNNYKKÄ ILMAPALLON SISÄÄN

TARVITSET: ILMAPALLON, KÄNNYKÄN

1. PUHALLA ILMAPALLO TÄYTEEN ILMAA (ÄLÄ SOLMI PALLON SUUTA!)

2. ASETA PALLO KÄNYKKÄÄ VASTEN JA ALA VÄHITELLEN PÄÄSTÄMÄÄN ILMAA JA PAINA SAMALLA PALLOA. VARO, ETTEI PALLO PUHJE!

HUOM! JOS NÄYTÄT PALLON TAKAPUOLTA, SAATAT PALJASTUA TEMPUSSA, SILLÄ KÄNNYKKÄ EI OLE OIKEASTI ILMAPALLON SISÄLLÄ. SIITÄ SYNTYY ILLUUSIO, JOLLOIN YLEISÖ LUULEE, ETTÄ KÄNNYKKÄ ON OIKEASTI PALLON SISÄLLÄ.
_____________________________

KOLIKON TASAPAINOIHME

TARVITSET: SETELIN TAI SETELIN KOKOISEN PAPERIN PALAN JA KOLIKON

1. TAITA SETELI VAAKASUORASSA KAHTIA.

2. TAITA SWETELI UUDELLEEN KESKELTÄ KAHTIA.

3. ASETA SETELI TAITETTUNA PÖYDÄLLE V- KIRJAIMEN MUOTOON JA ASETA KOLIKKO SETELIN ALAPÄÄHÄN (JOS YMMÄRRÄTTE MITÄ TARKOITAN)

4. KIRISTÄ SETELIN PÄITÄ HITAASTI JA HÄMMÄSTY!

_______________________________________________________

HÄMMENNÄ KAVERISI OUDOSTI UUDELLEEN ILMESTYVILLÄ NUMEROILLA

TARVITSET: LASKIMEN

1. PYYDÄ YSTÄVÄÄSI AJATTELEMAAN MITÄ TAHANSA NUMEROA 0-100 KERRO SE KAHDELLA, LISÄÄ 10 JA JAA SE KAHDELLA. VÄHENNÄ SITTEN ALUNPERIN KAVERISI AJATTELEMA NUMERO. (ÄLÄ LASKE SITÄ OIKEASTI PÄÄSSÄ, ÄLÄKÄ LASKIMELLA, SILLÄ TIEDÄYT JO TULOKSEN).

2. LASKUN TULOS ON 5, HUOLIAMTTA MILLÄ NUMEROLLA KAVERISI ALOITTI. JOS KAVERISI EPÄILEE SINUA, VOI TODISTAA SEN LASKIMELLA.
___________________________________

EN OSANNUT SELITTÄÄ KOVIN HYVI. OHJEITA, MUTTA EN HALUA PALJASTAA ENENPÄÄN TEMPPUJEN SALAISUUKSIA.
 /   /  /  / KORTTITEMPPUJA!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta