AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / harvinaiset 2 euroset

harvinaiset 2 euroset

95 Vastausta 21 598 Lukukertaa
minulla on suomi 90 v juhla raha sekä 2007 luvun kolikko jossa kartassa on norja olen myös kuullut että 2000 luvun kaks euronen on kuuluisa??

mistä saan vaihettua nämä rahat jos ne ovat arvokkaita???

Joopas

"Suomi 90 vuotta" ei ole rahalliselta keräilyarvoltaan juurikaan nimellisarvoaan arvokkaampi. Vuoden 2007 2€:n rahassa on ja kuuluukin olla myöskin Norja kartalla. Samoin tulevina vuosina homma on sama. Vuoden 2006 kohdalla kyse sen sijaan on harvinaisemmasta virhelyönnistä.

Vuoden 2000 2€:n arvo on tasan 2 euroa (valitettavasti). Niitä on lyöty 8,68 miljoonaa kappaletta, joten mikään rariteetti ei tosiaankaan ole kyseessä. En tajua, mistä tämä das Man -tyyppinen rahvaan pariin pesiytynyt legenda on lähtenyt liikenteeseen ja vielä vaikeampi on tajuta, miten se vieläkin elää ja voi hyvin. Tämä "leksa" on laajentunut käsittämättömän laajalle ja samaa asiaa huomaa kysytyn vähän väliä. Varsinaiseen asiaan sivunarinoistani (jotka eivät siis tarkoitettu muuten kuin yleisesti) vielä palatakseni voisin todeta, että kolikoiden lyöntimääriä kannattaa seurailla. Niitä löytyy Suomen Pankin sivuilta ja kolikot.comin sivuilta. Kolikot.comin Suomen euroja koskevat sivut tuosta alta:

http://www.kolikot.com/index.php?p=coins_euro_countries&country=fin

Vuoden 2002 2 euroa

Oli painettu linkin mukaan vähemmän. Lieneekö sillä sitten enemmän arvoa? Sattumalta oli lompsassa tämä kolikko.

ehkä

muutaman euron saada siitä...
mul o emu 1999-2009 erikoisraha onko se munkään arvonen
ei ole
MINKÄ MAAN EMU ON KYSEESSÄ JOS VIELÄ TALLELLA.?

MIKÄ LYÖNTI VUOSI.?

Kyl kannattaa säästää!!

2€ Suomi 2009 Euro kymmenen vuotta EMU Juhlarahasta saa 3.90€! Ja kannattaa säästää myös vuoden 2002 2€uronen koska myös sillä on arvoa!!!

2 euroset

Jos harvinaiset 2 euroset kiinnostavat niin Vatikaanin, Monacon ja San Marinon erikois 2 euroset ovat niitä harvinaisimpia ja arvokkaimpia, tarkempia hintoja näkee mm. täältä:

http://www.kolumbus.fi/mjk/eurot/

Hyvä valikoima ja kohtuulliset hinnat jos pääsee noutamaan Helsingistä, paljon erikois 2 eurosia ja pikkuvaltioiden eurokohteita.

HEI!

Paljonko olisi arvoa 2008 painetulla KYIIPOE KIBRIS 2 euroisella.Vai onko sen arvo vain se 2 euroa?

Kyproksen

2 euroa on ihan käyttörahaa ja tasan kaksi euroa.

hei

paljo 100 euron 2002 vuoden kultarahalla o arvoa ku tuli ostettuu sellane pari vuot sitte

Helsingin ostospaikkoja

Toinen hyvä ostospaikka Helsingissä sijaitsee Hakaniemen kauppahallissa, siellä on toisessa kerroksessa keräilyliike josta löytyy muidenkin euromaiden rahoja sekä kaikenlaisia keräilytarvikkeita. Vatikaanin, Monacon ja San Marinon eurosarjat olen oppinut hakemaan aina tuolta Töölöstä mjk:lta ja kaikki muut euromaat tuolta Hakaniemestä. (kummatkin ratikkalinjan 3 varrella, molemmat ihan pysäkkien kupeessa) Kummallakaan ei taida postimyyntiä olla, mutta molemmilla niin hyvät hinnat että noutamalla on ainakin tähän asti säästänyt mukavan hakupalkan. Holmastohan on ihan ydinkeskustassa, ja joskus olen sieltäkin tehnyt löytöjä. Sielläkin on keräilytarvikkeita mutta hinnat vähän korkeammat, mutta vaikkei mitään ostaisikaan niin kannattaa käydä ihastelemassa näyttävää valikoimaa. Monetan liikekin on keskustassa, mutta sitä en varsinaisesti voi suositella...

Kantapään kautta sitä...

Just joo, olis sit kannattanu kattoo täältä neuvot etuktäeen... luulin et Roomassa olis Vatikaanin ja Sanmarinon eurorahat edukkaita jotenka ostin viime viikon työmatkalta tuliaisiks viimosten vuosien eurofolderit kummalleki skidille. Ja hintaa tuliki lähes tuplat tuohon verrattuna millä olis vissiin saanut Hesasta kun nyt näin tän viestiketjun linkissä, eikä olis tarvinnu sönkätä englantia ja rampata Roomassa rahaputiikkien perässä. =(((((( No, tyhmyydestä sakotetaan ja pitääpä tehdä ens kerralla ostokset ihan kotimaassa.

Turha mennä merta edemmäs kalaan

Ei niitä kolikoita sen halvemmalla ulkomailta saa ja ainakin postimyynnissä on aina omat riskinsä, monilta suomalaisilta rahamyyjiltä saa tosi halvalla ja kunnon tavaraa.

Ei aina noinkaan

Kyllä kansainvälisistä huutokaupoista voi löytää tavaraa kohtuuhintaan jos osaa vähänkin kieliä ja tuntee huutokauppojen niksit, ja kyllähän kotimaisessakin postimyynnissä on omat riskinsä jos jotain arvokkaampaa on ostamassa. Tunnetutkin myyjät voivat joskus tehdä ns. lisätiliä pyytämällä ylihintaa tai "posti hukkasi pakettisi" -strategialla, jokaiselle tuttavalleni on joskus käynyt niin että tilaus on "kadonnut postissa" eikä myyjä ole milloinkaan palauttanut rahoja.
Kuka nyt "postimyynnistä" arvokolikoita tilaa, kyllä ne pitää saada käteen jo siitäkin syystä että tietää minkäkuntoisen rahan on ostamassa. Postimyynnissä voi tulla yllätyksiä esim. arvokkaan keräilykansion kunnossa, tai vahinkoa voi tulla ihan vaan postituksen aikana kun kulmat menevät ryttyyn. Ja kyllä niitä paketteja katoaakin aina joskus postituksessa, sekin pitää muistaa.
Mihin muuten perustuu näiden kalliimpien eurokolikoiden hintojen jatkuva nousu?
Kallis eurokolikko on kallis yleensä hyvästä syystä eli sen takia että sitä on pienempi määrä olemassa kuin mitä haluttaisiin ostaa. Harvinaisimmat eurokolikot kuuluvat aika monen keräilijän ja sijoittajan toivelistalle ja sen takia niitä hamutaan monelta taholta ja hinnatkin nousevat nousemistaan.

Halvat eurokolikot pysyvät halpoina koska niitä on niin paljon että niistä ei tule koskaan olemaan pulaa, vaan niillä ei ole erityisempää "keräily-arvoa".
Saako jostain ostaa Vatikaanin ja Monacon kolikoita irrallisina??? Olen alkanut keräilemään vain 1 ja 2 euron kolikoita...... koko sarjoja en tarvii!!!
Saako Suomalaisia 2 euron juhlarahoja rullissa jostain pankista nimellishintaan?
mulla on 2euronen joka on 2008 vuodelt ja siin on norja. Onko se arvokas vai onko sen arvo huijausta. Mun kamu sano että se on satasen arvonen pitääkö paikkansa?
Kolikkosi arvo on tasan kaksi euroa.
Arvokkaampi on ainoastaan vuoden 2006 kaksieuronen, jossa on Norjan kartta (50-70 eur).
Vuodesta 2007 eteenpäin pitääkin olla tämä uusi kartta.

Eli kuvassa esiintyvä vasemmanpuoleinen on arvokkaampi lantti: http://i10.photobucket.com/albums/a115/cevy/kolikot/virhe2euro2006.jpg
entä 2 euron kolikko human right missä on sydämiä (on niitä 2 kappaletta)
Mikäs tällanen 2 euronen sitten on missä ei ole ollenkaan mitään maan nimeä, valmistettu 2002? Iso kotka 12 tähden keskellä ja kolikon sivuilla teksti EINIGKEIT OND RECHT UND FREIKEIT * ? Saksan ilmeisestikin? Vaan en mitään kuvia löydä netistä tästä kahden euron kolikosta....
Mihin hintaan kannattaa myydä ? :)
ostan senkin 5 sentin käypään hintaan.
Netistä löytyy kuvia kun osaa etsiä.
mulle tuli Torinon olympialaisten kolikko , Italian ilmeisestikkin... kuvassa joku laskettelija yms.. Paljos tällä olis arvoo jos rupeis myymään, vai laitanko suosiolla kiertoon takas?? :)
eikö kukaan osaa sanoa tän kolikon arvoa??? vai laitanko sen kiertoon??
ostaako kukaan itävallan 2 euroisen siellä takana on naisen kuva :D jos ostaaa ilmoita minulle
joo, maksan 5 senttiä.
Jaaa mä maksaisin 1€ 2€
=D Taas meitä hemmotellaan, pian ilmestyy varsinainen KERÄILIJÄN HELMI. Taitavat olla jo monesta paikasta loppuun myyty, hinnat kuitenkin vielä kaukana siitä tonnista jonka nämäkin varmaan ennen pitkää maksavat...
Tiedä sitten nouseeko hinta taas yli tonniin mutta kovaa on nousu ollut tähän asti... hinta noussut about kympillä per päivä ja hinta nyt jo rutkasti yli 200 euroa! Kyllä tälläkin juhla-eurolla varmaan vielä voi vähintään tuplata rahansa jos alle 300 eurolla ehtii ostaa.
Heh, itse sain juuri tilattua 299 eurolla ja ihan saletisti oli hyvä sijoitus, näitä ei kuulemma enää saa tilattua Monakosta laisinkaan ja hyvä jos suomestakaan enää pitkään, ainakaan alle 500 eurolla!
Minulta löytyis vuoden 2000 suomalainen 20 snt kolikko ja Suomalainen 2 euron kolikko jossa takana EMU 1999 - 2009, tikku ukon kuva ja euro merkki.

Tarjotkaa. Molemmat myynnissä yhdessä tai erikseen ja hyvässä kunnossa ovat!

Puhelimesta tavoittaa parhaiten.

p: 050 430 8022
hilutski@hotmail.com
Mulla ois semmoinen vuoden 2000 kaks euronen jonka takana on Joku ukkelin kuva sekä tekstii:BEATRIX KONINGIN DER NEDERLANDEN ?? ONKO ARVOKAS`?:)
Mistä lähtien Beatrix on ollut miehen nimi? Mistä lähtien Alankomaiden kuningatar on ollut ukkeli? Kolikon arvo on yllätys yllätys 2€ mutta mielelläni maksan siitä 5 senttiä-
onko semmonen 2€ kolikko minkä arvonen missä on joku inkkarin näkönen ukko (ainakin minun mielestä) vuosimalli 2002 siin on joku ir sen 2002 päällä (vai onko ri) ''kyljessä on *kakkonen*kakkonen väärinpäin*kakkonen*väärinpäin jne.
Siis mistä noita Monacon uusia häärahoja ylipäänsä voi ostaa?? Kävin kahdessa eri keräilyliikkeessä ja eivät osanneet sanoa mitään..... :(
Ei kannata ylipäänsä etsiä mitään tavallisista keräilyliikkeistä koska niillä on lähes aina aika sikakalliit hinnat ihmisille jotka eivät osaa käyttää nettiä! Netissä kannattaa aina tehdä hintavertailua, eli laita vaan hakusanoiksi esim "Monaco, hää, juhlaraha" niin eiköhän löydy.

Suomessa noita myy ainakin pari-kolme myyjää, halvimmillaan näyttää nyt saavan reilusti alle 300 eurolla ja enimmilläänkin pitää pulittaa vain muutamia kymppejä enemmän. Tämä tosin tämänhetkinen tilanne, ja pikkumaiden erikois-kakkosten hinnat ovat poikkeuksetta nousseet vuosien varrella usein moninkertaisiksikin.
Laita Googleen vaikka "Monacon hää-kakkonen" niin eiköhän sieltä löydy...

Myös Keltaisessa Pörssissä tuota ollut jossain vaiheessa myytävävänä.
Mikäs tää tämmönen 2€ ku siinä lukee torino ja siinä on joku rinnepujottelija? (vuoden 2006) En ole löytänyt sitä mistään netistä enkä rahapajan sivulta...
Kolme kertaa kahden vuoden kuluessa on tilaus kadonnut mystisesti postissa, liekö kauppias sitten koskaan edes oikeasti postittanut pakettia kuten väitti.

Hyvä neuvo kaikille: aina tavara ensin käteen ja maksu vasta sitten!
Aivan näin kuten edellinen kirjoittaja sanoi - IKINÄ EI KANNATA MAKSAA ETUKÄTEEN ENNENKUIN ON SAANUT TAVARAN.

Toinen asia ETTEI KOSKAAN SIKAA SÄKISSÄ - tavara on aina nähtävä ennen ostopäätöksen tekemistä. Usein voi tulla yllätyksiä tavaran kunnossa, kolikossa voi olla pahoja naarmuja tai likaa. Tai kolikkokansio voi olla rikkinäinen. Yms yms yms.

Ja postikauppaa kannattaa aina välttää, sellaisia liikkeitä riittää ihan tarpeeksi mistä tavaran voi noutaa ja maksaa samalla kun on saanut tuotteen käteen.
Myös postitoimitus on erittäin riskialtis toimitusmuoto. Edes postivakuutettuna tilaaminen ei varsinaisesti takaa yhtään mitään. Kolme kertaa on omalle kohdalle sattunut että vakuutettu lähetys on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Vain kerran postivakuutus maksoi ja silloinkin vain puolet vakuutusmäärästä. Kahdella muulla kerralla en saanut senttiäkään, minun olisi pitänyt pystyä todistamaan sen kadonneen paketin sisältö ja sen arvo. Tilausdokumentteja ei hyväksytty todisteeksi vaan olisi pitänyt olla valokuvia ja todistajat lähetyksen sisällölle.

Kaiken kukkuraksi rahaa ei saa edes lähettää postissa, eikä sen katoamista korvaa edes postivakuutus.

Postitse tilaaminen on aina riskipeliä, itse en ole enää ikinä tilannut arvokohteita postitse vaan mieluummin matkustan paikan päälle noutamaan kohteet itse.
VAKUUTUS EI KORVAA - KOSKA RAHAN LÄHETTÄMINEN POSTITSE EI OLE EDES SALLITTUA! Tähän postilaitoksen sääntöön on monta hyvää syytä.

Ihan turha itkeä jälkikäteen kun edes vakuutus ei korvaa kadonnutta lähetystä, näitä katoamisia sattuu jatkuvasti varsinkin arvokkaammissa lähetyksissä. Toki iso osa tulee perille normaalisti, mutta arvolähetyksiä katoaa jatkuvasti eikä myyjällä ole mitään velvollisuutta korvata katoamista. Se on aina ostajan riski jos tilaa postitse.
Joku typpi sanoi ,että 2004 2 eurosella olisi arvoa. onko totta ??
suomalaisia harvinaisuuksia
2€ 2004 risuraha 25-50€ painettu 1 milj
2€ 2006 väärällä kartalla tavallinen 60-70€ 55.000 kpl
2€ 2010 150v....rahan arvo on nousussa...4-7 euroa 1,6 milj
2€ 2004 risurahoja kertynyt kierrosta mukaan 3 kipaletta. Mahtaako niitä puuttua keneltäkään, joka haluaisi ostaa..
Mulla löytyy jo 37 kappaletta näitä risurahoja jos joku haluaisi ostaa, niitä on painettu taulukoitten mukaisesti kyllä miljoona kappaletta mutta ei kuitenkaan sen enempää. Pari vuotta sitten yksi rahaliike tarjosi kympin risurahasta, nyt enää ei kuulemma tarvi lisää risurahoja kun kukaan ei halua ostaa. Kannattaa ostaa kun vielä saa, risuraha on kaunis raha ja vielä eka suomalainen juhlaraha ja sen arvo voi joskus nousta!
Sama juttu eli risurahoja löytyy lasipurkillinen, olen laittanut talteen kaikki mitä on tullut vastaan heti 2004 alkaen. Ei noita enään pariin vuoteen ole tullut vastaan kuin kaksi huonokuntoista, mutta yksi purkillinen tosiaan löytyisi jos joku haluaa ostaa hyvään hintaan. Rahaliike tarjosi 5 euroa kappaleelta, mutta niin halvalla en myy.
Minkä arvoinen on 2002 vuodella tehty Italialainen 2 euron kolikko jossa on mies millä päässään sellainen lehtiseppele?
Ihan kuule KAKSI EUROA!!!!!
olen kuullut että kypros 2 euron kolikosta 2008 saa jopa 100-200 euroa, jos saa missä voisin myydä sen?
Kuule ihan omassa perseessäs!
en oo tienytkään että niitä sielläkin voi myydä :)
Onko näistä millään mitään sen erikoisempaa arvoa ?

2€ , Kreikka vm. 2002
2€, Itävalta vm. 2003
2€, Suomi "Suomen pankki 200 vuotta" vm 2011
2€, Espanja vm. 1999
2€, Suomi "Euro kymmenen vuotta" vm 2009

Kiitokset näin etukäteen! :)
katsele 2€ rahoja myyvistä liikkeistä..gookleta..
jos joku kerää 2€ juhlarahoja nyt kaupataan Hollannin rahapajan lyömä Maltan juhlaraha 2012
majority reprasentation y tunnuksella painettu vain 50.000 pieni painosmäärä.
luulempa että raha katoaa äkkiä markkinoilta keräilöiden kätköihin...
jos haluatte hieman 2€ rahoillenne arvon nousua niin pitäkää harvinaisia 2€ kolikkojanne 30 vuotta salkussa.. suomalalaisia on vähän painettu ja ovat siksi kysyttyjä ulkomailla ..vain kirkkaat kiertämättömät unc laatuiset ovat kysytyjä.ja suomi 2004 risuraha myös kelpaa käytettynä...joita kauppiaat himoitsee nyt..
Ai risuraha haluttu?:D Jotenkin naurattaa kun just huomasin että omistan 3 kappaletta. Jaksaiskohan niitä kaikkia pitää.

Ja hei parin kolikon kanssa vois joku auttaa:

2011, 2€, Alankomaat
Aihe: 500 vuotta hollantilaisen filosofin, humanistin ja teologin Erasmus Rotterdamilaisen kirjoittaman Tyhmyyden ylistyksen (Stultitiae Laus) julkaisemisesta

Kuvaus: Kolikon sisäosassa on oikealla Erasmus kirjoittamassa teostaan ja vasemmalla kuningatar Beatrix. Kuvien välissä on sivuttain teksti ”Beatrix Koningin der Nederlanden”. Kolikon keskellä ovat rahapajan ja sen johtajan tunnukset sekä vuosiluku 2011.

Liikkeellä on 4 milj. kappaletta, mutta arvoa en onnistunut mistään selvittämään.

Toinen:
2€, Rooman Sopimus 50v, Saksa. Yksi sivu antaa hinnaksi 19 euroa. Kuinkahan hyvin pitää paikkaansa?

Kiitos sille, joka viitsii vähän auttaa.
jos ne 2€ 2004 suomi on kiertämättömiä niin arvo noin 30-40€ ...kierrosta otettu 20-25€..
hollannin 2011 erasmus 8-10€ ..
2€ rooaman sopimus 50v arvo rippuu mikä kirjain A,D,F,G,J siinä ..
rahoja painettu 5 eri rahapajassa..ja 5 kpl yhteisarvo on tuon 19€..A kirjain saattaa nousta vielä tulevaisuudessa..painettu vain miljoona..
mutta esim 2006 saksa 5 rahaa alkaa olla jo hinnoissaan..
kolikot .com siellä on apinosmäärät...
Mitä tarkoittaa "risuraha"?
2004 vuoden erikois raha kuva katko viivallinen .arvo suomessa 25- 45 euroa, ulkomailla parhaimmillaan 80eur maksetaan siitä .
muitten maitten 2€ arvo näkyy nousee pikkuhiljaa perässä..sitä mukaan kun kysyntä kasvaa,,,
Minulla on suomen euroista Helene Schjerfbeck, Emu ja Leijona rahat
Mä oon ostanut kaikki erikois-kakkoset aina heti ilmestymisen jälkeen ja seurannut hintojen kehittymistä. Ainoastaan Vatikaanin, Monacon ja SanMarinon erikois-kakkosten hinnat ovat nousseet aina rajusti muutaman vuoden päästä. Muut maat polkeneet yleensä ihan paikallaan.

Esimerkkejä erikois-kakkosten hinnoista:

2005 Vatikaani: ostin 49,- nyt jo yli 200,-
2006 Vatikaani: ostin 49,- nyt jo yli 150,-
2005 SanMarino: ostin 25,- nyt jo yli 100,-
2007 Monaco Kelly: ostin 350,- varmaan jo yli 1000,-

Eli hinnat lähtevät aina muutaman vuoden päästä kovaan nousuun. Kuten se sanonta kuuluu "ei vanha hintakehitys ole tae tulevasta" mutta kyllä se periaate näyttää näissä pitävän kutinsa että varsinkin nämä pikkumaat Vatikaani, Monaco ja SanMarino kallistuvat roimasti ajan kanssa.
Grace Kelly hinta noussut kieltämättä aika roimasti..... ensimmäisen ostin 2007 about 400 eurolla.... toisen joskus 2009 jo 700 eurolla.... hinta jatkaa nousuaan kun niitä on tehty niin vähän.

Lehdessäkin oli juttua, tästä rahasta siis kyselen:

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288338525087.html

Osaisiko kukaan löytyykö Suomessa vielä joku paikka joka näitä myy?
Kyllä noita ainakin nettisivujensa mukaan myy vielä Suomessa muutama kauppias, edullisin hinta näyttää löytyvän tuolta: www.kolumbus.fi/mjk/eurot/

En sitten tiedä löytyykö häneltä enää, Grace Kellyn osalta muistelen että moni kauppias myi ei-oota kun aikoinaan kyselin. Kellyjä liikkuu aika vähän tätä nykyä, kun ne ovat vähitellen päätyneet sellaisille keräilijöille jotka eivät niistä enää luovu. Voi tietää hintojen nousua muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen, saas nähdä...
Kyllä löytää vielä joistain rahaliikkeistä, olin kesällä lomamatkalla Hampurissa ja yhdessä liikkeessä löytyi vielä kaksi Grace Kelly rahaa. Hinta olisi ollut 2500,- mutta en ostanut, ei tuollainen ostos olisi mitenkään mahtunut lomabudjetin raameihin. ;-)
Kyllä löytää vielä kun etsii, mutta yhä harvemmasta paikasta. Ja hinnat aina korkeampia. Grace Kelly on kyllä mun eurokokoelman ehdoton helmi..... :-D
meikällä risurahoja 18 kpl ja kaikki saanut suoraan uutena käteen.ei päivääkään käytössä.mikähän niitten hinta mahtas olla.
Jii-haa säästän paperimarkkaa lapsenlapsenlapselle. Voi myydä vuonna 2040.
risurahan hinta on nyt keskimäärin 15-17 euroa, riippuen rahan kunnosta voi olla pari euroa enemmän tai vähemmän. monesta rahaliikkeestä olen kysellyt mutta kukaan ei ole enää tarjonnut edes 18 euroa niin kuin vielä muutama vuosi sitten. eri juttu jos viitsii ja jaksaa itse laittaa johonkin huutokauppaan, silloin voi saada jopa vähän yli 20 euroa jos löytää ostajan ja kauppa sujuu rehellisesti.
...ehkä joskus mutta nyt risusta voi hyvällä tsägällä irrota 12-13 euroa jos ihan uutuuttaan kiiltävä. Jengi myy noita ihan paniikissa sitä mukaa kun tajuuvat että 1 0 0 0 0 0 0 (m-i-l-j-o-o-n-a) ei ole mikään pieni määrä vaan risuraha on aivan tavallinen kolikko jonka arvo liikkuu korkeintaan muutamia euroja nimellisarvon päälle.

Ihmeen kauan risu-kuplan puhkeaminen kyllä kesti, vielä pari vuotta sitte hulluimmat hinnat liikkuivat jopa yli 20 eurossa... =D

Hyvälläkään tuurilla lyöntikiiltoisesta risurahasta tuskin kauan saa edes kymppiä.
tarjoon 10 kolikost 50 e. Jos kiinnostaa arska17@hotmail.fi
Tarjoon 10 kolikost 50 e.Jos kiinnostaa niin Arska17@hotmail.fi
Mikähän on semmonen raha missä lukee vaan 2 euro, ja on vuosiluku 2002? Joku tommonen mies kuvassa semmosen valkosen "lakitukan" kanssa? Ymmärsiköhän joku mitä tarkotan, mut mietoin vaan onkohan arvokas?
Itselläni on Helena Schjerfbeckin 2e, Euro kymmenen vuotta ja muita tosi vanhoja kolikoita jos jotain keräilijää kiinnostaisi niin soittakaa 046 525 2878
viime vuonna ilmestynytkö vanha? Älä KOSKAAN laita puhelinnumeroasi tänne et tiedä minne päätyy...
mulla on 2 Euron joku Beatrix 2001 onko arvoa?, ja sitten toinen 2 Euron kolikko Liberte Egalite Fraternite 2000 ? onko noi jotenki erikoiset? :)
Joo on erikoiset ja arvoa molemmilla IHAN 2 EUROA- KYSEESSÄ ON RANSKAN JA ALANKOMAIDEN TAVALLISET KÄYTTÖRAHAT!!!!! Opettele googlen käyttö ja tajua vihdoin, että er euromaiden käyttörahojen on tarkoitus sekoittua keskenään.
mitä helvettiä te mulkerot selitätte?
Monacon Greys, se edesmennyt nutturapään kuvasta maksetaan= 20.000 n. 2-3 vuotta sitten.
Noita muita kolikoita, siis suomessa laskettuja/painettuja liikkuu vaikka muille jakaa, kunhan vain huomaa ja jaksaa odottaa.

Tänä vuonna on se F.E Sillanpää kolikko.
Käykääs Vuosaaden karkkikaupassa, tai asemalla, Kompassissa, niin onni suosii, vaihtorahana.

Ja saa ostaa www. euron kolikot.fi
Paljo sais 2011 vuoden 2 euron virhepainosesta kolikosta?
Mikä tää 2000-luvun 2e kolikko on, jonka kääntöpuolella lukee beatrix koningin der nederlanden? :D
Hinta lukee kääntöpuolella, lopun saat selvittää itse. Ajattele, voit oppia jotain.
Olisiko osoitetta Helsingissä minne voisi tarjota myytäväksi 2-euron erikoiskolikoita?
Ei sellaista osoitetta ole. Nauravat sinut pihalle. Pelaa hedelmäpeliä ennenminkin
Tietääkö kukaan minne voi myydä vatikaanin juhlarahan edellisvuodelta?
mikä arvo tänään? Vai onko arvo haihtunut kahteen euroon?
2002v 2e kolikko, sain pankkiin myytyä 123.15e ei paha!
 /   /  /  / harvinaiset 2 euroset

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta