AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Puhelin(adsl)pistokkeen asennus

9 Vastausta 2 653 Lukukertaa
Muutin juuri kerrostaloasuntoon, jonka edellinen asukas oli tapetoidessaan poistanut huoneiston puhelinpistokkeen. Nyt pitäisi saada adsl toimimaan, mutta ongelmana on, etten tiedä mitkä johdot kytken asennettavaan pistokkeeseen.

Talo on 70-luvulla rakennettu, seinästä tulevasta lyijy(?)eristetystä piuhasta löytyy vaihtoehdot punainen, valkoinen, sininen ja punavalkoinen. Mitkä siis yhdistän mihinkin puhelinpistokkeen napaan?

Helppoa

Sininen vasemmalle ja valkoinen oikealle.

käy katsomassa

talon keskuskaappiin tuskin pääsee katsomaan.

Pari

Sininen ja valkoinen. Parin löytää myös mittaamala miltä väliltä löytyy jännite (DC), olettaen tietysti , että yhteys keskukseen on kunnossa. Kytkentä kolminapaisen puhelinpistorasian kahteen lähinnä toisiaan oleviin napoihin. Napaisuudella ei ole väliä.

Ei toimi...

...näillä vinkeillä, mutta kiitos kuitenkin. Tuleeko muita ideoita?

onko

tehty? eli liittymä ostettu toimitettu

Miten...

Miten olet onnistunut tilaamaan ADSL-liittymän niin ettei asentaja ole käynyt toteamassa että signaalia tulee oikeaan huoneistoon oikeaan rasiaan?

nettiäpä hyvinki...

Ihmettelen suuresti sitä että kun joku pyytää täällä apua ilmiselvään ongelmaan, niin aivan varmasti jossain vaiheessa joku nero vastaa että KVG!?

Eiköhän suurin osa näistä ihmisistä pyydä neuvoja SIKSI ETTEI OLE LÖYTÄNYT JÄRKEVIÄ LINKKEJÄ KO. ASIASTA.... Kannaattaa itsekin tarkistaa linkkivinkkinsä ennenkuin viisastelee toisen "avuttomuudesta". Esim. näistä aiemnmin mainituista linkeistä en ainakaan minä löytänyt ratkaisua nimenomaan tähän ongelmaan, kyllähän niissä puhelinpistokkeista puhutaan.... Avaudun siksi että tämä ei ole ensimmäinen kerta kun jonkun neuvojen pyytelyä pidetään typeränä, eikös tämä NETTI sitä varten ole!!?? V:tuttaa toisten puolesta!!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta