AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Puun myynti verotuksessa

Puun myynti verotuksessa

3 Vastausta 1 469 Lukukertaa
Ensimäisen isommman puukaupan eläissäni tehnyt ja ihmettelen verottajan toimia?

Laskin moneen kertaan paljonko veroa tulee metsätulosta ja summat ei pitäneet paikkaansa.
Soitin varovasti verottajalle muutaman päivän välein(aina oli eri virkailija puhelimessa)ja kerroin, että verotatte liikaa "kenties"? Aina sain vastauksen, "olet laskenut väärin, me ollaan oikeassa".
Menin virastoon ja otin kopion mukaan, vielä sielläkin sanottiin, että olet laskenut väärin?? Näytin kopion, jolloin hän kutsui toisen virkailijan ja alkuperäisen ilmoituksen ja sitten tuumasivat, toisilleen, että katsos on tullut lyönti virhe(minulle sitä ei näytetty), lähetetään sinulle syksyllä uusi lisäveroplanketti?
Kuinka monille tehdään näin ja jos uskoo, niin maksaa.. Joka kerta kun olen käynyt tarkistamassa verotusta, on löytynyt "virhelyönti" ja markka-aikaan säästin 500-3500mk kerralta, nyt euroaikaan 100-300€.
Erityismaininnan voi antaa vielä verovirkailijan erittäin halveksuvasta asenteesta, kun on oikeassa.

Minulla oli saatu tappiosta syntymään

mutta virkailija kyllä ystävällisesti myönsi virheen ja korjasi asian oman ilmoitukseni mukaiseksi. Veroehdotukset ja -päätökset pitää ehdottomasti tarkastaa.

Joskus ovat myöntäneet heti

Kyllähän ne joskus on aivan punastuen myöntäneet toisen virkailijan virheen, mutta nyt kielsivät neljä kertaa ja väittivät, että minä en osaa laskea?
Moni jo sanoi, että kyllä ne osaa paremmin laskea, kuin Sinä ja olisivat maksaneet mitä virkailijat tahallaan ovat lisänneet!

Tahallaan siitä syystä, että viimeiten 13 virheen aikana olen minä ollut aina se joka olisi hävinnyt, mutta korjattu on, vaikka pitkin hampain??

Järjen

on jättää verotus tarkastamatta. Vastuu oikeellisuudesta on aina ollut ja tulee olemaan veronmaksajalla ... ei verottajalla. Joku tyhmä kysyy varmaan seuraavaksi että miksi? Miettikääpä sitä ...
 /   /  /  / Puun myynti verotuksessa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta