AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kyllä kannatti ostaa kaasuauto!

Kyllä kannatti ostaa kaasuauto!

18 Vastausta 6 373 Lukukertaa
Kun katsoo noita öljyn yhä kallistuvia hintoja, voi vain todeta, että kaasuauto on järkevä hankinta. Kaasu saa kallistua 170%, että maksaa niin paljon kuin bensa nyt. Siinä ajassa bensa nousee varmaan 200%...

noinhan

kuvitella, kun ei osaa huomioida ja laskea itse autosta johtuvia suurempia kustannuksia.

Aivan sama tilanne, kun kuvitellaan kilometrikustannusten muodostuvan vain bensakuluista.

kerro lisää!

Kerro lisää! Paljonko se auto maksoi? Paljonko olisi maksanut vastaava bensa-auto?

Mistä tankkaat sitä kaasua? Missä liikut sillä autolla (millä alueilla Suomessa, missä muissa maissa)?

eihän se kaasuauto

eihän se tosiaan kaikille se kaasuauto sovi, mutta niille, joilla asema on sopivalla etäisyydellä, esim. "työmatkan" varrella, voivat ostaa "jokapäiväisen menovetensä" sieltä! hyviä matkoja kaikille, millä ikinä kuljettekin!

Hinta nousee

2009 maakaasun hinta nousee ja tulee myös verolliseksi autokäytössä. Se siitä.

ei mene verolle

ei mene verolle, eikä nouse oleellisesti! eu:ssa (ja siellähän nyt ollaan) on linjaus, että kaasumaiset polttoaineet (mm. LPG ja maakaasu) menevät AIKAISINTAAN verolle vuonna 2018 (siirtyi vuodesta 2010). Päivittäkää edelliset tietonne, tai näyttäkää väitteenne toteen! :)))

sanoi sammakkomies

taitaa tuo "verottelija" olla joku "sisäpiiriläinen", kun tietää polttoaineiden verotuksen paremmin kuin EU!!! Ei mene verolle, olkaa huoleti, mikäli on EU:ta uskominen ;)))

ensi vuonna

ja taas "asian tuntija" kirjoittaa yhteen "ensi vuonna". niinhän se on että kirjoituksen ulkoasusta (kielioppi mm.) näkee jo jotain kirjoittajan koulutuksesta....

nuijja

Opettele kuule ensin itse kirjoittamaan. Etsi itse virheesi kirjoituksestasi mikäli osaat lukea.

Minun mielestä näiden kielipoliisien pitäisi saada porttikielto nettiin. Eikö teillä nuijilla ole mitään muuta tekemistä kuin valittaa toisten kirjoitusvirheistä.

pilkku puuttuu

... tekemistä, kuin...

verot

Mitä veroja kaasuautosta menee. Meneekö siitä ennenmän esim kuin diesel autosta.

ajoneuvovero.

AKEn sivukta: Polttoainemaksusta ovat vapaita nestekaasua, maakaasua tai muuta näihin rinnastettavaa kaasumaista polttoainetta käyttävät kuorma- ja linja-autot sekä metaanista koostuvaa polttoainetta käyttävät henkilö- ja pakettiautot.

menee verolle

Niinpä! Tänään (21.07.09) Aken sivuilla lukee kyllä niin, mutta 2010 lukee taas erilailla!
VM:n veroesitys, jonka jokin veromalli A, B, C tai D siunataan meidän "asiantuntijoiden" kommentteihin perustuen (kuulemiset syksyllä), ei sisällä verovapautta yhdellekkään kaasulle (eikä muullekaan tunnetulle autopolttoaineelle). Olipa veromalli mikätahansa noista neljästä, nousee kaikkien polttoaineiden verotus kutakuinkin samalle tasolle.
Joko käyttövoimaveron (vuotuinen "verolappu") kautta, tai suoraan hanahintaan (eu/l).
Yhdellä sanalla: kaasukonversiot=kannattamattomia :((

Tai ei mene veroa ollenkaan

Täällä Huutokoskella tehdään kaasukäyttöinen kilpa-auto. Kun ei kilpiin, ei veroa. Kyllä valtio joutuu ajan mittaan nöyrtymään.....

Pääajatuksena ei ole bisnes vaan ympäristöystävällisyys.

Katso lisää www.joroistenlehti.fi ja muutenkin seuratkaa valtakunnan medioita.

Terveisin,
Huutokosken Herttua

kuiskauskosken

Joo, kyllä ralliraudoiksi voisi tehdä tehokkaampiakin rasseja, mutta käy sillä kaupassa tai töissä? Puhumme täällä VEROLLISISTA autoista! Tuo sinun veroton bersiosi ei tuo MITÄÄN uutta teknisesti kaasuautoihin, joten mene kotiin rallirautoinesi!

kertokaa kun

JOS TUON VETYAUTON SAATTE REKISTERIIN, SAATTE MULTA SATATONNIA! OLEN RAKENTANUT EIKÄ MENNYT! P.S. MIKÄ ON TUOLLA SÄILIÖLLÄ KULKUMATKA? 20KM? ELI YHDEN PIKAKOKEEN TUOLLA E-H-K-Ä SUHAUTTAA!! HAH_HAH!

vetyauto on

Vetyauto on niin vuotta 2004! Kaksituhatta-luvun ensivuosilla oli vetyauto-buumi, mutta kun vedyn pakkaukseen (säiliöt/tabletit) autoihin ei löytynyt tehokasta tapaa (kaiken maailman polttokennoja ja sellaisia heh-heh), haihtui ehdotelma ilmaan kuin vety taivaalle heh-heh! P.S. Autonne vetysäiliö lienee noilta ajoilta (USA-lainen "hiilikuitu"), niitä lienee valmistettu "koemielessä" ehkä 20 kpl.tta! heh-heh!
T; A.S the "vetymies" ;)

P.S. Nyt on

P.S. Nyt on sitten se suomalainen Toyota Sähköauto-buumi, jolle naureskellaan tulevaisuudessa niin kuin vanhoille NMT-puhelimille nykyään!
Eipä siinä mitään, tuolla maalla TE-keskukset rahoittavat noista "viidenkytätonnin" projekteista 30%, ja Pekkarinen tulee paikalle, kun paikallislehti tekee projektista juttua.
Paikallinen Pizzeria saa taas euroja (pimeinä) kassaansa...osuuspankki, kirjasto, kirkonkylä...osuuspankki, kirjasto,kirkonkylä...tulkaa mukaan: osuuspankki, kirjasto, kirkonkylä...
(USA-lainen "hiilikuitu"), niitä lienee valmistettu "koemielessä" ehkä 20 kpl.tta! heh-heh!

On noita hiilikuitu säiliöitä maailmalla. Esim Volvolla kontissa. En mää kyllä vetyyn usko.
 /   /  /  / Kyllä kannatti ostaa kaasuauto!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta