Havaiji?

anskaaaa

TUli pakko mielle saada tietää mistä tänne löytää valmismatkoja. Varmaa aika kallista? Onko joku teistä ollut? Ehkä vielä jonakin päivänä minäkin

11

10256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saippua..

      tuli piipahdettua tuossa viime jouluna. Ei siihen matkatoimistoja tarvita. Lennot netistä reilulla tonnilla ja *** asiallinen hotelli päälle niin homma ei maksa enempää kuin nämä Thaimaan lomat eli n. 1600euroa. Perselihakset täytyy olla kyllä kunnossa, jotta jaksaa sen vajaat 30 tuntia tuntia matkustaa yhteen putkeen, tuskasta oli, mutta kaikki sen arvoista..

    • Kävin pari vuotta sitten

      Havaiji on mielestäni paras paikka matkustaa. Pysähtyä kannattaa jossain 1-2 yötä mennessä ja tullessa, muutoin matka on liian raskas. Valmismatkojakin löytyy matkatoimistoista, mutta paljon edullisemmaksi tulee varata jokainen lento ja hotelli itse netistä. Työlästähän se on. Meidän matkallakin oli 9 eri lentoa. Havaijin saarilla (7 asuttua) kannattaa käydä useammalla, kun kerran sinne asti matkustaa.

    • käynyt

      En tiedä sanoa valmismatkoista varmaa, mutta uskon että niitäkin löytynee. Hinnat eivät varmaan ole kovin edullisia, jos on mahdollista hankkia matka itse netin kautta kannattaa vertailla hintoja. Tässä tietysti vaikuttaa matkan ajankohta ja valittu majoitus saako matkan itse tilaten halvemmalla kuin valmiina pakettina. Voit myös käyttää matkatoimiston apua, esim. Suomen Matkatoimisto palvelee hankkimalla hotellin ja lentoliput korvausta vastaan. Yhdistimme itse muutama vuosi sitten Havaijilla käynnin USA:n omatoimiseen kiertelyyn. Reittinämme oli New York-New Orleans-Los Angeles-San Fransisco ja Havaijilla lensimme Honolulun kautta kulkien Big Islandille eli Havaijin saarelle ja siellä Hiloon. San Fransiscosta Havaijille lentää edullisemmin.

      Havaiji on upea kokemus ja meillekin jäi mieleen käydä siellä joskus vielä uudelleen sillä edellisellä pitkällä matkallamme vietimme vain noin viikon joka kohteessa ja Havaijilla olisi kiva tutustua vielä muihinkin saariin. Honolulu voisi olla seuraava kohde siellä =) Se onkin sitten varmasti melko erilainen kokemus, koska kyseessä on suurkaupunki, mutta helpostihan pääsee katselemaan myös ympäristön nähtävyyksiä. Hilo oli pieni kaupunki turistialueen ulkopuolella, joten saimme melko aidon kokemuksen. Luonto oli mahtavaa vesiputouksineen ja kuuluisine tulivuorineen. Big island on saariryhmän saarista isoin ja monipuolisin, näimme myös mm. viidakkoa ja pääsimme snorklailemaan värikkäiden kalojen keskelle jossa kohtasimme aivan läheltä myös suuren merikilpikonnan. Haitakin olisi ollut mahdollista nähdä mutta sillä kertaa emme kohdanneet niitä. Havaijilla myös ruoka on todella hyvää, varsinkin hedelmät ja niistä tehdyt mehut ja jäätelöt ovat uskomattomia! Ihmiset ovat ystävällisiä ja alkuperäinen kulttuuri mielenkiintoista. Toivottavasti haaveesi matkasta toteutuu, suosittelen Havaijia lämpimästi =)

      • itia

        Aivan ihanalta kuulosti tuo omatoiminen USA:n matka! Kuinka kauan kesti? Itsekin haluaisi nyt tehä tollasen ;D


    • tai matkatoimistosta

      Otin lennot Suomen matkatoimistosta. Ensin viivyin viikon verran San Fransiscossa. Ainakin pari viikkoa kannattaa varata Havaijille, että ehtii tosiaan useammalle saarelle. Saarten sisäisiä lentoja menee jatkuvasti, niitä ei kannata varata etukäteen, että voi sitten viivähtää haluamassaan paikassa niin kauan kuin haluaa. Tosin siellä moneen paikkaan haluaisi jäädä ikuisesti...Ainakin omat mielikuvani paratiisisaaresta täyttyivät. PAITSI Honolulussa. Tiedän, että sinne kuitenkin kaikki menee, mutta se on ihan samanlainen suurkaupunki kuin muutkin suurkaupungit, Waikiki Beachillä ollaan kuin sillit suolassa. Muualta löytyvät ne ihanimmat saaret. Maui oli mielestäni ihanin, siellä kun kiertää saaren, niin kokee matkalla monta ilmastoa kuivuudesta ja erämaasta sademetsään. Ja meriretkiä kannattaa tehdä, näkee niitä kilpikonnia, ankeriaita, koralleja, mitä värikkäämpiä kaloja ja muita otuksia. Jos on ihan autiolla rannalla, kannattaa varmistaa se haitilanne. Mauilla ollessani siellä yhdeltä pojalta vietiin jalka, joten se on todellinen vaara, mutta paikalliset tietävät turvalliset paikat.
      Ehdottomia vierailukohteita ovat Big Islandilla Kilauean laavameri, siellä näkyy sulaa laavaa. Toinen on maailman korkein vuori Mauna Kea, sinne pääsee autolla ajamalla huipulle asti! Huikeimpia kokemuksia on auringonlaskun seuraaminen siellä viiden kilometrin korkeudessa, ja tähtien katselu sen jälkeen.
      Todellinen unelmakohde, kumpa joskus pääsisin sinne asumaan!

    • wagnertku

      Kon-tiki tours järjestää melko varmuudella tänä vuonna Havaijin reissun 27.12.08-10.1.09.Viime vuonna ilmoittautuneita ei ollut tarpeeksi ja matka peruuntui. Ko matkatoimisto päivittää juuri matkan kustannuksia ja ilmoittautuneita on tällä hetkellä 5-6 ja näillä näkymin matka järjestetään. Hinta tietenkin laskee jos määrä lisääntyy.Matkan oppaana toimii suomalainen asiantuntija kulttuuriantropoligi Juha Hiltunen, joka on laatinut erittäin ansiokkaan ohjelmasisällön.Olen itse menossa ko matkalle ja Toivon, että matka toteutuu.Voit itse käydä matkatoimiston sivuilla tai pyytää esitettä.
      Kävin Havaijin sivuilla ja huomasin tämän viestin joten päätin vastata.

    • odotellessa

      Helinmatkat järkkää esim me otettiin sieltä n 3500e/hlö 2vk, sil saa hyvät hotellit ja Maui&Honolulu loman. halvallakin pääsee, ja säästää 1500€/nenä, kun luopuu näköaloista ja hotellitasosta. haarukka siis 2000->/2vk

    • ebinmönkiä

      juuh siis havaiji on paras. sain ympärileikkauksen 4e

    • erilaiset saaret

      Kalevalatravels järjestää valmismatkoja. Kannattaa käydä useammalla saarella, kun sinne asti lentää.

      • ebinmönkiä

        Yhellä saarella myytii halpoja puisia dildoja. orkku 5/5


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe