AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / suoria lentoja

suoria lentoja

10 Vastausta 2 639 Lukukertaa
Haluaisin tietää lentääkö Analyaan suoria lentoja talvella. Lennon vaihto Istanbulissa vähän pelottaa...

talvella Alanyaan

Detur lentää talvella suoraan Helsingistä Antalyaan. Hintaan ei kuulu majoitusta eikä bussimatkaa Alanyaan!

kerro

lisää suorista deturin lennoista Antalyaan, koska mä en ainakaan niitä löytänyt deturin nettisivuilta ja tammikuussa ei tehty ees matkoja.Tai sit en vaan osannut etsiä oikeesta kohtaa

Lukee selvästi

Katso www.detur.fi. Siellä lukee selvästi.Lennot jatkuvat koko talven marraskuusta helmikuuhun.Lentävät lauantaisin.Kohteina Antalya ja Belek.
Ei myöskää THyn lennot ole vaikeita. Koska jos ostat lipun suoraan Antalyaan saakka niin sinun matkantekosi on aika huoletonta.
Istanbulissa passintarkastus, sen jälkeen menet tullin läpi ja käännyt suoraan vasemmalle tullin jälkeen ja jatkat internal terminal.Et mene mihinkaan eri kerrokseen vaan jatka suoraan samassa kerroksessa kotimaan terminaaliin. Menet Thyn luukulle lippusi kanssa. He antavat sinulle maihinnousu kortin ja menet turvatarkastuksen läpi ja ko lähtöportille.Ja Antalyassa tulet terminaali 1 een eli ulkomaan terminaaliin.

deturin

sivuilla on vanha esite ja hinnasto,loppuu lokakuuhun, kai päivittävät sen jälkeen.Reittilennoilla pääsee mut aina istanbulin kautta.Onko turvallista ottaa hotelli hotels.com kautta(halvimmat alle 10e yö)vai koko paketti, taitaa olla antalyasta vaikeeta päästä alanyaan, yöllä vain taksilla 75e.Vai vasta paikan päällä toivoa et huoneita löytyy.

Detur tammikuussa Antalyaan

pelkkä lento 430 euroa. Ei paha.

talvella Alanyaan

Deturin sivuilla mene online-varaukseen ja sen jälkeen varauksiin ja sen jälkeen tais olla et uusi varaus ja sit oletkin jo sivulla missä voit laittaa ruutuun haluamasi päivämäärän ja siitä sit jatkuu ja sit tulee hinnat. Jos haluat pelkän lennon ni siinä lukee säästöhinta!!

Millon menossa

katsellut lentoja ja se vaihto nimenomaan vähän jännittää, en ole yksin matkustellut ulkomailla.

Detur perunut suorat lennot talvella

Detur on perunut kaikki talven lennot marraskuun puoliväli- helmikuun puoliväli.Ei ole tarpeeksi kysyntää.

lennot alanyaan

Istanbulissa aina koneen vaihto , menet miten vaan.Tilasin itse tammikuuksi jo lennon Antalyaan, vain muutama paikka jäljellä sille päivälle kuin halusin.Eka kerta myös koneenvaihto, mutta kai enkulla pärjää.Halvin hinta oli ebookersilla ja sekin oli jo noussut viikon sisällä, yleensähän hinta nousee mitä lähemmäs lähtö on.

Halvin

Suoria lentoja Alanyaan ei tee kukaan, koska Alanyassa ei ole lentokenttää. Lähin on 120 km päässä Antalyassa (bussi n. 10 euroa Alanyaan, ei kuitenkaan lähde kentältä, vaan ensin on mentävä taksilla moottoritien varteen. Taksi Alanyaan maksaa n. 60 euroa/suunta)
Halvin hinta on THY:llä, eli netin kautta kun varaa suoraan lentoyhtiöltä, saa halvimmalla.
THY lentää muistaakseni 5 kertaa viikossa Helsinki-Istanbul-väliä, ja Istanbulista pääsee taas eteenpäin monilla yhtiöillä puolen tunnin välein.
Maanantai on lähtöpäivistä yleensä vähiten varattu. Hki-Ist-välillä on normaalisti ihan hyvin paikkoja, Ist-Ayt taas on aina täynnä.
Istanbulin kentällä on hyvät opasteet, terminaalin vaihto ei ole vaikeaa, ja matkatavarat voi buukata jo Hesassa suoraan Antalyaan, niin ei tarvitse välissä matkatavaroiden kanssa pelleillä.
 /   /  /  /  /  / suoria lentoja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta