AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / istuva härkä

istuva härkä

19 Vastausta 5 423 Lukukertaa
kylläpä on räkälän taso laskennu huomattavasti omistaja vaihdoksen myötä... menen sinne missä asiakkaille on ystävällinen palvelu ja samaa mieltä on useampi kaverikin...

Vai

että oikeen taso. Sielläkö on joskus ollut tasokastakin?

???

kuka sen sit nyt omistaa??

....................

se osti se nuori pariskunta ketkä oli töissä siellä... se pitkähiuksinen naikkonen ja sen ukko

Mutta

Viina maistuu samalle......

Niin

mikä taso?? Sama räkälä eri paketissa vaikka kuinka omistajat vaihtuis. Liekköhän alaikäisillä vielä samat zäännssit päästä kaljalle?

vae

voithan sä yrittää kato, mut enpä usko, et sä enää pääset ineen, kato.

Itse kävin

varmaan 10v sitten silloin omistaja oli Pietro tai italian mies. Milloin on tullut omistajan vaihdos? Ja onko tullut mitään uutta?

näin on

palvelu tulee sen mukaan millä päällä tämä mies puolinen uusi omistaja sattuu olemaan.mukava tilata kun saa takaisin vain tiuskaisun ja vittuilua. ja älytöntä miten kovakouraisesti käsittelee humaltuneita vaikka ne voisi ihan nätisti ohjata ulos. on tainnut nousta neste hattuun. ja porttikiellosta selvittiin kun maksettiin seteli raha... että sillä tavalla..

Parempaa päin.

Parempaan suuntaan tuo o menny. Nykyään häiriköt lentää kaaressa pihalle ja normaali ihmisetki uskaltaa mennä sisälle. eikä o enää niin kännistä porukkaa. Ite oon saanu hyvää palvelua. Sitä saa mitä tilaa, jos oot ite mulukku niin eiköhän se vaikuta siihe et miten sua palvellaan. Taitaa olla nuo edelliset kommentit sellaste kirjottamia, jotka on menny liika känniin ja joutuneet siks "ulkoruokintaan"...

Heti alko remonttiki ku tuli uuet omistajat, ei o ihan eilen tehty remonttia tuossakaa puljussa. Hyvä, hyvä. Tsemppiä. Minä ainaki suosittelen kaikille!

ja pyh ja pah ja prkl

kannattaa suositellakkin kaikille niin ei tarvii yksinään sinunkaan siellä istua! kyllä tuo aiempi kirjoitus oli totta että menitpä miten iloisena tahansa niin nyrpeä vittuilu alkaa kuulumaan syystä tai toisesta jo tämän mainitun miehen suusta!!

käyhän vielä pari kertaa ja tule samoin kohdelluksi omasta käyttäytymisestä riippumatta niin palaa sitten suosittelemaan muillekkin!!!

dabaa

joo kyllä se on ihan totta että vaikka itse olisi kuinka ystävällinen ja asiallinen niin vittuilua tältä kyseiseltä ukolta vaan saa. se on ihan sen mukaan millä päällä se sattuu olemaan,mutta jos satut olemaan hyvän näköinen nainen niin saat hyvää palvelua. ja ihan samat juopoy siellä istuu kuin ennenkin, ihan sama onko remonttia tehty vai ei! ennen oli niin mukava karaokea laulaa mutta nykyään ei edes kehtaa kappaletta tilata kun tämä kyseinen mulkku on levyjä vaihtamassa ja ei muuta tee kuin on naama norsun vitulla ja tympeä.
Onhan se vähän räkäläbubi mutta jumalauta ne on namuja ne naiset siellä tiskin takana..varsinkin se isorintainen järkkäri..sitä kun pääsis kopasemmaan niin kyllä haaroväli kiittäs..Punapää vois tulla kimppakivaan. Huhu huh Oma akka jää päiväunissa kakkoseksi.
No nyt on herätetty jo näköjään kuolleetki henkiin...
Käykö siellä baariruusuja, joita komea nuori kiinnostaisi? En ole käynyt Iisalmessa ollessani siellä kuin kerran.
En duoda tiijä mittee on tapahtunna mutta palavelu on persiistä nykyään verrattuna siihen mittee se ol viime kesänä kun viimeks kävin nootamassa yh:n naitavaks (tietennii Töörykavulle). Siinäpä se sitten männii puol vuotta lupsakkaasti kondyloomoo parannellessa ennekun seuraavan kerran uskalsin härän ovesta sissään. Vuan olpahan tuonnii puolen vuojen aekanna härkä-rakassii hakenna ukon Lieksasta suakka ja männä pätkäättännä ihan naemissiin.
Kannattaes oekeesti niihin tiskin takanaolijoejen parantoo asiakaspalevelua sillä härkä on yks Iisalamen paskakylän parraemmista bisneksistä. Niin kaavan kun sossunluukku ja kortisto löötyy Iisalamesta, niin kaavan virtoo raha härkään.

Terveesiä persiistä, apinat.
Mikäpä sieläki on muuttunu.. sama väki tiskin takana ku ennenkin. Joskus vika voip olla sielä tiskin maksavalla puolen.
Istuva Härkä,
takapuoli märkä.
Mahtava päällikkö on.
Istuva Härkä,
takapuoli märkä.
Sankari voittamaton.

Kävin istuvassa ja pääsin saatille, aamulla laulatti. Tuli mieleen vanhan kappaleen sanat, "on pakko painaa pitkää päiviä, vain sitenhomma hoituu"
 /   /  /  / istuva härkä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta