AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Futisforum2

35 Vastausta 4 236 Lukukertaa
Miksi ei toimi? Vieroitusoireet hirveät..aargh. Boottis heti paikka kuntoon. Pakko spämmätä tänne

Joo, olin kanssa ihan rikki!

Onnex taas toimii.

Halpa kopio aidosta

Ja junnuja täynnä.

samaa miettinyt

samaa miettinyt
Tyhjänpäiväistä jauhantaa suurin osa siellä, parempi olisi jos keskittyisivät tarmonsa oman talouden parempaan saamiseen samalla tarmolla, ei voi ku nauraa...... :)
Miksi ei toimi!
http://futisforum2.org/index.php?topic=111339.0
Ylläolevassa on suurimmat P. Askan jauhajat, ei ole paljon älyllistä toimintaa mut sehän ei ole uutta. Yhdessä asiassa ovat hyviä baarijakkaran ja tiskin välissä siihen niillä riittä älyllinen taso, onhan siinäkin jo jotain.
Voisin siirtyä vieläkin toiminnassa olevalle Pääfoorumin puolelle.

http://suomifutisnet.adv1.nebula.fi/phpBB2/

Siellä sentään sana on melko vapaa, eikä ole pää perseessä pyöriviä modeja, jotka bännisivät vain siksi, ettei ole romaaneja kirjoittava kirjallisuuden korkeimman tason tutkinnon suorittanut yliopistollinen jalkapalloprofessoori. :center:

MOT
Tosi vähä-älyistä porukkaa (futisforum2) toistetaan mitä paikallisessa lehdessä kerrotaan, jos olisi älliä päässä ei tarvis toistella mitä lehdet on kertoneet.
Jotku oottaa liian tosissaan asiat ei voi ku nauraa mistä noita sikiää!!!
ÄÖ-Team r.y
Puheenjohtaja R**ö avohoidossa oleva pyörii lordiaukiolla kesät talvet
Sihteeri I.A*******nen avohoidossa oleva pyörii lordiaukiolla kesät talvet
Tomitilat: muurolan sairaala, pub pisto.
Jäsenet: a****ma, v****su, k*******ar, l**********gia, k*, p*******es, s****di, k*****li, t*****lu, v*****pa, a*****c p*****ns, p****ja, r******li, e***pa, t****a s*******ko, j****ta, y******ja, k*****li, k****ri, k*****ra, r****9, t******aa, m*****re, m*****em, 1****, h****is, m***ju, v****in v****ta. Rops ja Rovaniemen kaupunkilaiset eivät halua ollaan missään tekemissä yllä-olevien kanssa. En kehtais näyttää nokkaani keskuskentällä jos kuuluisin yllä-olevaan ryhmään.
Edelleen se vaan jatkuu tuo itkeminen tuolla foorumilla, mut ei kait sitä mitään voi jos noilla älyllinen taso muuhun riitä, harakatkin nauraa noille. Onneksi ei tarvi olla koskaan olla noitten kanssa missään tekemisissä. On niin ÄÖ-laisia kommentteja tässä muutama esim. turisti kysy mistä saa kaulahuiveja, x-pelaaja nähty kävelevän kaupungilla naisen kanssa, jne... tätä rataa se menee noilla, tuo taso riittää apukoulun kävijillä. Ainakin sosiaalitoimisto joutuu noitten takia olemaan tekemisessä kyl niilläkin on kestämistä noita ÄÖ-laisia.
http://futisforum2.org/index.php?topic=155638.175 <--- tuolla on sitä tosi älyllistä tasoa suomen huippua.
Voi noita raukkoja tuolla ff2:sa olijoita olen samaa mieltä yllä olevien kanssa ne eivät kestä totuutta mitä täällä on kommentoitu, koko ajan tulee tuollaista v sana tekstiä, Älyllinen taso noilla 7-vuotiaan tasolla, vähän niinku tälleen isi isi kato lentokone... sitä rataa. Onneksi niillä on kuitenki toimitilat muurolan sairaalassa voivat hakea vähän lisää sieltä ÄÖ:tä, mut sen ne kuitenki menettävät kun menevät pub pistoon. Ymmärtävätköhän ÄÖ minkä tasoista porukkaa pistossa kulkee, tiedän etteivät ymmärrä koska älyllinen taso on sama kuin siellä kävijöillä.
Sen huomaa lisäksi tuolla keskuskentällä se tietty ryhmä tietyssä katsomon osassa.
Kirjoituksistasi päätellen olet selvästi fiksu ihminen..Elämä voi ottaa joskus koville, mutta katkeroitua ei kannata. Toivottavasti selviät vastoinkäymisistäsi! Uskon että vielä jonakin päivänä elämä hymyilee myös sinulle! :)

P.S. Töissä käyvien ihmisten ei tarvitse normaalisti turvautua sosiaalitoimiston apuun. Sosiaalitoimisto on sitäpaitsi hyvä instanssi regionaalisestikin ajateltuna vaikeuksissa oleville ihmisille. Globaalisti konvergensoituminen olisi suotavaa tässäkin asiassa.
RoPS olisi kuollut ja kuopattu ajat sitten jos foorumistien kommentien perusteella seuraa johdettaisiin.

Joka pelin jälkeen ne tietävät että mikä on joukkueelle parasta. Täysiä vitsejä heidän kokoonpano ehdotuksensa.

Ja se järkyttävä hoilaaminen peleissä aiheuttaa myötähäpeää.
Voi noita raukkoja ff2:sa ne vain jaksaa päivästä, viikosta, kuukaudesta, vuodesta toiseen jauhaa tyhjänpäiväistä paskaa. Sitäkään älylliset eivät ymmärrä näitten kommetteja esim. aivan kuin ne omistasivat seuran, kehtaavatki kehua mitä seura omistaa tuolla ff2 toisille seuran kannattajille. Näitten olisi parempi keskittyä sama tarmo oman talouden parantamiseen, mut ei sitä pysty noilla ÄÖ-tasolla se on tosi asia. Sekin tässä huvittaa ÄÖ:t saa arvostella toisia mut niitä ei saa arvostella. Nämä ÄÖ:t ottavat liian vakavasti asiat, minäkin olen ollut jo 40v seuran kannattaja enkä ole koskaan jauhannut tyhjänpäivästä paskaan missään. Tässä muutama esim. Pelaan puulaakijalkapalloa, järjestän työvuorot, x kirjoitti lehteen seurasta negatiivisesti jne...... pitäkää nämä omana tietona tai kertokaa facebookissa mut jättäkää ff2 rauhaan tälläisistä kommenteista tai perustakaa oma sivu missä saatte keskenään jauhaa tuota turhanpäivästä paskaa.
Olin eilen katsomassa peliä ja ihmettelin mikä älämölö ryhmä siellä hoilas jotain, kaveri tuli viereen ja kysy kans mikä tuo älämölö ryhmä on tuolla Polar Rengaan mainoksen kohdalla on, kerroin että ovat niitä **, kyllä tuli myötähäpeää seuran puolesta seurahan ei halua olla missään tekemisessä niitten kans, ymmärrän kyllä seura ei halua olla missään tekemisessä niitten kans.
Säälittävää kun ne eivät kestä totuutta. Meitä saa arvostella aina jos on aihetta meidän ei tarvi käyttää v-sanaisia sanoja, kuten ne käyttävät. Onneksi 99,9% katsojista on älyllisiä katsojia eivätkä jauhakkaan mitään paskaa ff2:sa.
Itsekin olin eilen matsissa ja ihan vitun hyvää menoa! RoPSin kannattajakatsomossoa on nykyään noin 30 kaveria kun taas ennen jotain 10-15. Erittäin hienoa että kannattajakulttuuri on laskeutunut myös Rovaniemelle.

Toki juntit eivät varmasti tätä ymmärrä, mutta näin oululaisena ja suomifutiksen ystävänä arvostan. Älköön vaivautuko urheilutapahtumiin te joilla homma ei kiinnosta.

Kävin myös Zoomin jälkipeleissä jossa seurajohtoa myöten kiittelivät hyvästä meininingistä kannattajakatsomossa. Pelaajathan aina käyvät kiittämässä fiiliksestä tuli sitten voitto tai ei!

Jatkakaa!
Anteeksi, siis Zoomit.
http://futisforum2.org/index.php?topic=155928.250 <---- Tuolla taas niin viisaita ja fiksuja kirjoituksia, taitaa olla kehitys***set asialla taas kerran. Tässäkin yks esim. Wallen torjui vaivoin jaloillaan Otarun veto. Onko tosiaan noin ÄÖ et pittä tommoinenki kirjoittaa kyl älykkäät osaa itsekin huomata mitä tapahtuu kentällä.
Anteeksi tyhmä kysymykseni, mutta mikä on ÄÖ? En ole varma, mutta voisiko olla että tuolla forumilla kirjoitetaan juurikin nuin tarkasti pelitapahtumista jotta myös he, jotka eivät peliä paikan päälle ole päässeet seuraamaan, saisivat paremman kuvan ottelutapahtumista?
Tänäänki ÄÖ:t hoilas jotain et ne omistaa bingon, voi herran jestas sentään kyl se seura sen omistaa eikä ÄÖ:t. Hävettää seuran ja rovaniemeläisten puolesta että tuollaisia ÄÖ:tä on keskuskentän katsomossa. Eikö ÄÖ:t pysty elämässä muuhun kuin tuohon!!! Hankkisivat elämään sisältöä ja tavoitteita.
Mikä helvetin ÄÖ?
Rovanimen kieko
Tänään ÄÖ:tä nähty pyörimässä muurolan sairaalan pihalla, pari käveli käsikädessä koskikadulla loput eivät edes päässeet ulos ulkoilemaan huoneista.
Olemme tosiaan ÄÖ:tä antakaa meillekin jotain elämäniloa, me olemme tosiaan köyhiä ja paskanjauhajia. Meillä ei älyllinen taso muuhun riitä.
ÄÖ-Teamlaisiä nähty 13.7.2013 kuksassa ja 14.7.2013 kupittaan ympärillä juomassa pussi lonkeroa... Onko noin munattomia, että pitää juoda ennen kuin menee katsomaan peliä...
Miksei saisi juoda lonkeroa? Ihmettelen ennemminkin taitaa olla köyhä elämä jollakin jos joku jonkun lonkeron juonnista jaksaa meteliä pitää, niin täytyy olla tyhjäpäinen. Hankkikaa elämä ja kirjoitelkaa vaikka futisforumille ja nauttikaa elämästä ettekä taivastele jotakin lonkeron juontia. On se lonkeron juonti niin kauheaa että täytyy oikein nettiin kirjoittaa. Futista ja muutama huurteinen on kesää parhaimmillaan, jos joku siitä ottaa itseensä niin on tyhjäpää
Puhukaa te vain säälittävyydestä, kun oikeasti olette vain kateellisia siitä, että joillain on jotain, jotain aivan uskomatonta. Ihminen joka tuntee minut livenä ymmärtää paljonko ÄÖ:t minulle merkitsee. Ilman ÄÖ:itä minulla olisi todennäköisesti helvetisti ylipainoa(en seuraisi jalkapalloa) eikä puoliakaan tästä kaverimäärästä. ÄÖ:t on minulle kaikki kaikessa..
http://futisforum2.org/index.php?PHPSESSID=007o6t22stttiu2a1ltiv1ifs1&topic=147811.msg8146465#new <--- taas tuolla ää***t jauhaa tyhjänpäiväistä pa**aa säälittäviä, hankkisivat elämään sisältöä esim. todella paljon € oman asunnon jne.... mut eihän sitä voi vaatia ku eivät pysty muuhun kuin tuohon mitä tekevät päivästä päivään, viikosta viikkoon, kuukaudesta kuukauteen, vuodesta vuoteen samaa pa***aa. Toistetaan edelleen niitä asioita jotka on jo julkaistu lehdissä, netissä jne.... Hävettää Ropsin kannattajana ja Rovaniemeläisenä että tämmöisiä ää**tä on Ropsin kannattajana. Nää paremminki sopisivat muurolan sairaalaan. Onneksi ei tarvi olla tuollaisten kanssa missään tekemisessä koskaan livenä. Ei edes keskuskentällä, siellä suurin osa eli 99% on fiksuja kannattajia loput on just näitä ää****tä.
ÄÖ:nä esitän sydämelliset pahoitteluni aiheuttamamme mielipahan vuoksi. Miten saisinkaan pyyhittyä tämän synnin sieluni syövereistä. Heti huomenna parannan tapani tienaan todella paljon € oman asunnon jne. Lupaan pysyä jatkossa poissa Keskuskentältä ja heittää pois huivini, en ansaitse pitää noita kauniin sinivalkoisia värejä.

terveisin ÄÖ
Voi sinua raukkaa....
Eihän tämä ÄÖ:stä jauhava kaveri täysillä käy mutta sen verran täytyy kompata että myötähäpeä on ihan tolkuton kun ne "oikein kannattavat" alkavat peleissä hoilaamaan. Eivätkö ne näe kuinka heille nauretaan.

Ja sitten se ryhmän nimi: Bingo Boys, voi elämä. Vaihtakaa se takaisin Tokaksi.
Hauskaa! oot ihan pihalla mut eipä haittaa minua yhtään, onneksi ne on vain sun oletuksia...........
Olen "aktiivisesti" käynyt "seuraamassa" RoPS pelejä sekä tätä ÄÖ-kerhoa ja mieleeni on jäänyt tapahtuma viime kesältä. RoPS siirtyy Cup pelissä johtoon ja pelaajat juoksevat halaamaan tätä "kerhoa".

Vieressä istunut arviolta 7v pikkutyttö pahastuu isälleen ja sanoo "isi sinun vika kun et kannusta niin pelaajat juoksi tuonne". Ihmettelin tytön kysymystä eikö se "tajunnut", että nämä ÄÖ kerholaiset ovat ilmeisesti myös "miehiin meneviä" kuin näin halailevat toisiaan?
Voi kauhia vai olit seuraamassa cupin peliä no sepä vasta saavutus, älä sekoita lapsia tähän asiaan
Eihän sille mitään voi jos pe***kat eivät osaa muutako jauhaa ää***syyksiä ff2:ssa. Silloin voi puhua aktiivisesti kun on seurannut vähintään 40v yhden seuran pelejä ja toimintaa. Mukava saada p jauhantajat heräämään todellisuuteen, elämässä on muutakin kuin p jauhantaa sehän ei kehitä aivoja jos teillä niitä oikeasti onkaan kun katsoo tuota ff2 toimintaa mitä te jauhatte siellä. Saisitte arvostusta jos se olisi rakentavaa se kirjoittelu, esim. ei mitään toistoja mitä media on jo kertonut. Onko tiestä siihen p***at?
http://ropskannattajat.blogspot.fi/ <--- tuossa on teille sopiva paikka missä voitte ihan vapaasti jauhaa pa***ka 24/7
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta