AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / lyhyt penis

lyhyt penis

26 Vastausta 4 009 Lukukertaa
Täst on varmaa netissä tuhat kysymyst mut haluun itekki kysyy täält et onks mun kalu epätavallisen lyhyt ja vaikuttaaks se paljonki asioihin?

Ku kahdel kaveril on paljo pidemmät, toisel 15 cm ja toisel 17,5 cm. Mut mul on vaan n. 10 cm jäykkänä. Voiks se kasvaa viel vaik oon jo melkee 17v.

Miettiny siit lähtien ku kerran sanottu pienimunaiseks, sattu vaik oliki vitsiks tarkotettu.

Suomalaiset

mukaan Euroopan pieimunaisimpia. Tuo kymmenen senttiä on jo melko suuri.

haha:D

ei toi 10cm mikää suuri oo, pieni ku mikä:D:D:D
Ei oo kauheen kiva ku naurat ku ei sille oikeen voi tehä mitää

Tuskinpa kasvaa.

Tuommosella pikku pilillä ei ole paljon virkaa.

Tuleva naisesi käy satavarmasti vieraissa, sillä eihän nysä tunnu missään.

zzzzzzzzzzzzzzzzz

Varaudu vitutukseen

Toki

Onko se ollu miten pitkään tuon pituinen? Tokihan se voi vielä kasvaa, mutta jos se on ollut jo vuosia tuon mittainen niin tuskinpa. Olen kuullut tapauksia kun armeijassa on vasta munat kasvanu.

Pienissäkin on puolensa =)

Vaikka isot munat ovatkin kiihottavia sinällään, voi pieni olla suloista etenkin jos se sopii pojan vartaloon, siis jos poika on hoikka ja "poikamainen". Pieni muna lihaksikkaassa hunk-vartalossa on tietysti todella huvittavaa, sillä niin iso miehisyyden merkki muna kuitenkin on.

Mutta joo, munasi on epätavallisen lyhyt (suomalainen keskiarvo on 15 senttiä, ja sitä alentavat juuri sinunlaiset pikkumunat). Älä anna sen häiritä: voit elää täysin normaalia elämää, et ehkä minään sonnina, mutta itse penatraatio on kuitenkin niin pieni osa seksielämää. Opettele nuolemaan pillua, niin sinusta voi tulla erittäin suosittu naisten keskuudessa. Motivaatiota sinulla ainakin on.

14 jo menee

Pieni VOI olla sulonen, lässyn lässyn, sormiki voi olla sulonen. Muna on kuitenki miehen mitta. Ja tuommosee hoikkaa pojan vartaloo se 20cm siitin vasta sopiiki, siinä menee moni podari noloksi ja naaras nöyräksi. Tuommone 14cm jo meneeki ihan kalusta, harvllapa sitä sen pitempi.

se on taitolaji

no mää täytin vähän aikaa sitten 18 ja ei mullakaan ole kuin 14cm jäykkänä.. kyllä siitä oon joskus kuullu vittuilua mutta ei se haitaa. ja oon käyny naisissa jopa enemmän kun mun kaverit joilla on pidemmät, se on nimittäin taitolaji :D
ja kun löydät elämäs naisen niin jos se sua oikeesti rakastaa niin se ei välitä minkä pitunen sulla on!

Oikein

Ne jotka eivät tiedä asiasta mitään, sanovat, että täytyy olla kolmekymmentä senttiä, ja tunti on jyystettävä. Sellasta se on mielikuvituspano.

FFF

:O HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA.

ihan

Aika helvetin outoa että 17 vuotiaat vertailee arjen hektisessä ohessa pölliensä pituutta. Onkos teillä ollut ihan joukkomittauksia??

Anyway kannattaa välttää lihavia muijjia ku ei toi kanuuna varmaan yltä vähän paksumman perseen välistä...

Sit suurennuslasilla voit nostattaa sun itsetuntoa, vaikka oonki vasta 16 ni eipä oo pahemmin kyrpää tullu mittailtua, homojen hommaa tollanen..

Mut hei!!! Toisaalta jos OLET homo, niin chäänssit on suuret sulla. Persepanossa ei tartte niin paljon tota "ulottuvuutta" ;)

VasfSTAUS1

ei se nyt niin pieni oo mun 4 vuotiaalla pikkuveljellä on vähän pidempi :)

vanha, mutta

Vaihteeksi kaikki puhuu taas paskaa kaikki tänne tulee aukoo päätä että saa paremman itsetunnon vaikka oliskin 8cm pikkukikkeli. Kuten jostain luin jollain muna kasvaa 20-v asti. Joten pitäkää nyt jo päänne kiinni :D

kuules,

ei se oo pituudesta kiinni. jos on liian pitkä, niin se sattuu iha perkeleesti! paksuus on tärkeempi, samoin kuin tekniikka.

- mlssunderstood kuittaa.
No ei mullakaan ole kuin 12cm pitkä penis, ja täytän talvella 18 vuotta. Ei se määrä, vaan se laatu ja miten sitä käyttää ;)
miks kaikilla on niin lyhye? 17VEE JA 10CM HAHAHAHA! 18 vee ja 12cm.

Minä olen 13 vuotias ja 15cm erektios
Olen tyytyväinen
Reilua naureskella. Sama homma kuin tytöt vertailee tissien kokoja.
Eiköhän se ole se miten sitä käyttää, eikä se koko. Sitä paitsi sillä mitalla ei ole väliä, jos löytää oikeesti ihmisen joka rakastaa.
iha turha tulla tänne mahtailee millää teijä "mahti kaluilla". Teist jotka leijjuu omal munal ei varmastikkaa suurin osa oo saanu muijjaa koskaa! Tulkaa sit leijjuu ku saatte naista! Epäilisin myös et suuri osa teist jotka leijutte munallanne (nuoret ja myös muut) on katkeria siitä että teil on oikeesti pienet munat ja haluutte siks vaa haukkuu muit ku ootte nii katkeroituneita omista munistanne.
opetelkaa katsomaan päivämäärää......
olet hyvä sellaisena kuin olet, älä välitä
haukkujista ja naurajista
OLET UPEA SELLAISENA KUN OOT! :)

Ja siinä asiassa olen joidenkin kanssa samaa mieltä
että koko ei ole tärkein vaan
käyttö tapa. Ei 10cm oo mun mielestä yhtään liian pieni tai suuri, sitä paitsi se joka Sinua
todella Rakastaa ei kalusi koosta välitä,
Hänen mielestään olet täydellinen eikä hän välitä onko se minkä kokoinen... HUOM se voi kasvaakin
Toivottavasti olet rikas tai komea. Jos on 10 senttinen, niin kannattaa ilmoittaa naiselle, että ainoastaa peppu ja suu kelpaavat sinulle. Tuntuvat muuten paljon paremmilta kuin löysä pimppa.

Sama juttu kuin rinnoissa, kyllä kokoa saisi olla sen verran, että kumppani aidosti kiihottuu.
Lyhyen peniksen saa suuseksissä kokonaan suuhun. Se on lyhyessä peniksessä parempi mitä pitkässä peniksessä. Pitkää penistä ei saa kun terskan verran suuhun. Eli vaadin ennen lyhyttä penistä kun pitkää penistä.
Olen 11v penikseni on 9-10cm erektiossa onko se sopiva?
 /   /  / lyhyt penis

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta