AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Mitä blinien kanssa?

Mitä blinien kanssa?

6 Vastausta 2 078 Lukukertaa
Tarkoituksena tarjota vieraille blinejä mädin ja muiden tykötarpeiden kanssa. Mitä juomaksi? Olutta ja ryyppy, vaiko jotain valkoviiniä? Mitä sanoo etiketti?

Blinien seuraksi

sopii mainiosti olut, vaikka lager. Valkoviineista raikkaat ja hapokkaat blinien rasvaisuuden vuoksi. Kokeile jotain maukasta ranskalaista. Myöskään kuohuviini ei ole huono vaihtoehto. Käy Alkossa ja kysy rohkeasti suositusta myyjältä, me autamme mielellämme.

Blinien

Samoilla linjoilla alkolaisen kanssa. Ainakin itselleni maistuu blinien kera erinomaisesti joko olut, tai kuohuviini. Pienet snapsit, vodka tai Marskin Ryyppy, eivät ainakaan heikennä blini-illallista... Kunhan snapsi on kylmää!

Kiitos

Kokeilemme kuohuviiniä, sopinee myös suunnittelemamme alkukeiton kanssa. Kiitos neuvoista, varmaan näillä pärjätään.

juomasuositus

kun kerta ilmoittauduit alkolaiseksi, niin miksi et sitten antanut mitään selkeää vinkkiä? Jollain tumpelolla saattaa mennä koko päivä alkossa kun etsii tuonlaista viiniä.Vai delegoitko homman kollegalle?

...

Mielestäni annoin selkeän ohjeen tarttua myyjää hihasta ;)
Aika vaikeaa suositella jotain tiettyä viiniä ilman hintatoivetta/maamieltymystä/makumieltymystä... Asiakkaan kanssa keskustelemalla päästään varsinaiseen viinisuositukseen.

Minä

mineraalivettä oluen sijasta ja sitten huurteista venäläistä votkaa.
 /   /  /  / Mitä blinien kanssa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta