AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / LTO:n ves-päivät

LTO:n ves-päivät

3 Vastausta 2 964 Lukukertaa
Lastentarhanopettaja saa 5 ves-päivää vuodessa: miten ne jakautuu: 2 päivää kevätpuolella ja 3 syyspuolella?

vessit

1pv/2 työssäolokuukautta max 5/vuosi. JOs et ole edellisenä vuonna pitänyt yhtään ves päivää, voit periaatteessa pitää vaikka tammikuun aluksi kaikki viisi ja taas vuoden kerätä seuraavia.

Toisaalta vessit voi pitää heti kun ne ovat kertyneet, eli kun olet 2kk ollt töissä voit sen yhden päivän pitää pois kuleksimasta.

terv. ex lto

joo paitsi

virallisesti vessejä ei saa siirtää seuraavalle vuodelle. Niitä ei myöskään makseta rahana, jos ne jäävät pitämättä eli olkaa tarkkoina :)

ei saakaan

mutta kunta määrittelee ansaintajakson. silloin kun työskentelin ltona eräässä kunnassa, ansaintajakso oli kalenterivuosi. Kun oli ollut voden töissä sai 5 vessiä. JOs aloitti esim elokuussa, tammikuussa oli ansainnut 2 vessiä jotka pystyi pitämään pois silloin.

Ansaintajakso voi olla myös vaikka 1.7.-30.6. Yleensä vapaapäivät annetaan ansaintajakson jälkeen eli jos se on kalenterivuosi niin ne voidaan pitää heti vuoden alussa. JOs vessejä pidetään/annetaan pitää ennen ansaintajakson loppua, niitä voidaan antaa vain siihen asti ansaittu määrä.

Itsekin voi tarkistaa KVTES 07-09 liite 5
 /   /  /  / LTO:n ves-päivät

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta