AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / Ihana kastelahja!

Ihana kastelahja!

12 Vastausta 13 774 Lukukertaa
Minut pyydettiin kummiksi ja jotenkin mieltä vastustaa ne iänikuiset kummikehykset ja lusikat. Tuossa nettikauppoja selailin ja löysin aivan ihanan uutuuden, juuri äsken!
http://www.metkula.com/lapselle-tuotteet-c-22.html

Ihan totta?

Olipa asiaton sivusto. Ja jos tarkoitit todella noita käsinsutattuja pussilakanoita, niin ei todellakaan! Tainut jäädä taitelijalta muutamat maalaustunnit väliin.

Ihan totta. Ensimmäinen ajtus oli, että sivusto on vitsi. Siis missä siellä sekamelskassa muka oli arvoisaksi ristiäislahjaksi soveltuva artikkeli. Ihan peruskamaa ja epäsiistejä vuodevaatteita.

Nyt on lehmä lentänyt ja korkealta.

Samaa mieltä

Itsekin katsoin, että mitä ihmettä???
Tuollaista hankitaan lapselle ihan muuten vaan... ne kuluvat, eikä ole mitenkään ihmeellisiä.
Kummilahja täytyy säilyä ikuisesti!

Ei tulisi mieleenikään mitään pussilakanoita yms. hankkia... Eihän ne olleet edes hyvän näköisiä!

Onkohan aloittaja itse yrittäjä..? En muuta syytä keksi.

Parempi IDEA

Todella omaperäisiä ideoita ristiäislahjoiksi. Itse löysin heti omani.

Laadukkaita, arvokkaita lahjoja, joista jää myös muisto. Todella laaja valikoima, jokaisen makuun jotakin.

http://www.lahjapussi.fi/cat/product_catalog.php?c=15

Hiukan

läpinäkyvää mainontaa, kiitos.

ei toimi!

oisko kannattanut ensin testata pienryhmän mielipiteitä noista hidios-lakanoista. Oma perhe kun ei osaa sanoa aina rehellisesti, vaan yrittää kannustaa.

Enpä ole vähään aikaan nähnyt mitään yhtä tökeröä....sori vaan!

ihan nättejähän ne on

Minusta nuo ovat ihan kivan näköisiä lakanoita, varmasti kivoja myös lapsen mielestä myöhemmin. Itse kyllä kuitenkin olen kummilahjaksi ostanut aina jotakin mikä säilyy helposti aikuisuuteen asti. Itselläni on ikää jo 30v. ja minulla on tallella omilta kummeiltani lahjaksi saamani kummilusikka ja hopeinen kuvakehys.

Meidän lapsen kummit kysyivät etukäteen että mitähän me toivottaisiin lapsellemme lahjaksi. Emme antaneet mitään tosi tarkkoja ohjeita mutta toivoimme että ne olisivat säilyvää laatua. Lapsemme sai kummilusikan, valokuvakehyksen, tinakantisen albumin yms. Oltiin tosi tyytyväisiä.
Kyllä niitä muitakin lahjoja tuli, esim. vaatteita mutta ne eivät tulleet kummeilta.

joo

Noita vipeltäjä vai mitä ne oli on muissakin nettikaupoissa kun tuolla Metkulassa. Tuolla joka niitä maalaa, on omatkin nettisivustot ja noita enempi www.lapselle.fi
Minusta nuo ei kastelahjaksi sovellu mutta ihan noin muuten vain lahjaksi.

PikkuKoala

Jos on kastelahja hakusessa, niin osoitteesta www.pikkukoala.fi löytyy kastelahjoja. Erilaisia vaihtoehtoja pankeista, kehyksistä, albumeista ja rasioista.
Enkelin Kutsuja on myös kiva kastelahja siksi, että se "kasvaa" lapsen mukana.
Löytyy esimerkiksi osoitteesta www.ikira.fi/enkelikorut
www.piawesterberg.fi sillä on myös enkelikorut
Katso www.piawesterberg.fi Kastelahjat.
Mikään ei ole karseampaa kuin jokin metallinen albumi tai tuttipulloja ja keinuhevosia täynnä oleva metallinen vauvakuvakehys. Kuka oikeasti sellaista pitää hyllyn päällä? Minusta kyllä tosi mauton ja en äkkiseltään keksi minkäänlaista sisustusta mihin sellainen sopisi. Tietysti jos hyllyn päällä on tuhatkunta erilaista posliiniesinettä, kaikki teneriffalta tuodut matkamustomonumentit, muovisia ikikukkia jne. niin sinne sekaan varmasti sopii erinomaisesti sitten sellainenkin kehysrykelmäkin... Ja kun suurin osa tuskin sellaista sisustukseensa kaipaa, niin mitä iloa sellaisesta on jossain laatikon pohjalla? Samaan kategoriaan menevät jotkin vauvasormukset ja korut. Vauva ei toivottavasti sellaisia joudu pitämään ja kun niitä ei edes ole pidetty, niin miten ne liittyvät lapsen vauva-aikaan? Niin, ei yhtään millään tavalla.

Kummilusikka on ihan kiva kun siihen tulee mitat ja nimet. Sitä voi lapsi käyttääkin ja opetella sen kanssa vaikka syömään.

Itse tykkäsin kun lapsemme ovat saaneet mm. täyspuisia leluja (esim. autoja ja junia). Ne ovat kauniita ja ajattomia ja ennen kaikkea niistä on lapselle iloa jo ennen kuin tämä täyttää 50v. Puulelut (esim. briolla taas vanhoja leluja tullut myyntiin) ovat todella kestäviä ja niillä voi leikkiä monta vuotta. Lapsi saa sitten oman tärkeän lelunsa muistoksi vauvavuosistaan. Voi sitä sitten vaikka jsokus tutkailla oman lapsensa kanssa.

Vauvakirjakin voisi olla kiva ja säilyvä lahja. Monella vain sellainen saattaa jo olla vanhempien toimesta ostettuna, joten kannattaa kysyä ennen kuin hankkii.

Ennen kuin hankkii kaikenlaisia koriste-esineitä kannattaa kyllä harkita kahdesti. Vanhemmille niitä ei osteta. Vauva ei niistä ymmärrä hölkäsen pöläystä ennen teini-ikää. Teininä taas tuksin haluaa hyllynsä täyteen vauvamaisia hopeaesineitä. Kiinnostus kummilahjaa kohtaan herää ehkä aikuisena ja silloinkaan tuskin haluaa näitä monumentteja esille. Sitten on jo omien lasten kuvien yms. aika...
 /   /  /  /  / Ihana kastelahja!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta