AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Triumph America ekaksi pyöräksi?

Triumph America ekaksi pyöräksi?

8 Vastausta 1 098 Lukukertaa
Kokematon motoristinalku kyselee kokeneempien neuvoja.

Ikää on jo yli 30 mutta ekaa varsinaista pyörää vasta hakemassa.

Oliskohan tuo america hyvä ja helppo pyörä aloittaa uusi harrastus?
Vähän sellaista retrofiilistäkin pitäisi pyörässä olla, joten eikös triumph sovi silloin hyvin ajatukseen?

Jo vain

Oikein hyvä valinta, laatumerkki,
eikä mikään "tusinapyörä".

Ilman muuta

Ilman muuta käy. Itse ostin uuden american suht samanikäisenä ja onhan se upea pyörä. Ajoasento on leppoisa pidemmällekin miehelle ja ajettavuus on muutenkin hyvä. Eikä samanlaista hilavitkutinta tule joka nurkassa vastaan. Ainoastaan käyntiääni on vähän ompelukonemainen muuhun ulkonäköön verrattuna, joten kannattaa sijoittaa offroad putkiin, jos asia vaivaa.

Käynti äänet

"Ainoastaan käyntiääni on vähän ompelukonemainen muuhun ulkonäköön verrattuna, joten kannattaa sijoittaa offroad putkiin, jos asia vaivaa."

Kaverilla on tollanen america ja se vaihtoi siihen putket et olis paremmat saundit.. Olis ostanu sit harrikan kun nyt pitää ajaa isolla vaihtella alakierroksilla et edes vähän jytisis.

ehdottomasti

Itse ostin aikanaan kans ekaksi pyöräksi american..Itse asiassa olisi tutulla myynnissä 2006 america edulliseen kesähintaan..rahoitus onnistuu jne jne

http://www.nettimoto.com/viewVehicle.php?id_bike=764345

.........

Ompas kallis kun ajamattoman 08 mallin saa 1000€ kalliimmalla eikä -09 mallikaan paljoa lisää vaadi.

Hyvä valinta

Itsellä oli 20 v taukoa pyörällä ajamisessa. Harkitsin pitkää eri vaihtoehtojen välillä ja päädyin Triumhin Speedmasteriin, siis käytännössä sama pyörä kuin American. En ole katunut päivääkään. Helppo ajettava, luotettava ja hyvännäköinen peli. Nyt takana jo 55 000 huoletonta kilometriä. Muista määräaikaishuollot, niin toimii kuin junan vessa. Tekniikassa ei ole ollut mitään vikaa. Ketjupaketin olen vaihtanut kahdesti ja nyt akku meni uusiksi.

Ehdottomasti hyvä valinta vaikkapa nyt eka pyöräksi. Se on aika painava (260 kg) mutta painopiste on alhaalla joten hallinta on helppoa. Voimaakin on riittävästi. Ei tietenkään voi verrata vastaaviin japseihin, mutta se voima on erilaista; rauhallista ja ennakoitavaa ja tarvittaessa sitäkin kyllä riittää kun vain kahvaa kääntää..... Mutta tarvitseeko Triumph-kuskin kohottaa egoansa jollakin älyttömällä moottorin huudatuksella ja kiihdytyksellä ? Tuskin.

Tervetuloa joukkoon tummaan !!!!

:D

Itse ostin ensimmäiseksi pyöräkseni Thunderbirdin... Ja päivääkään en ole katunut. Pyörä toimii moitteettomasti ja on äänet kohdillaan vaikka orkkis putket onkin, muutenkin trumpalla tohtii aina ajella!!

jepjep

Itsellä lähtee neljäs kesä American puikoissa ja tyytyväinen olen ollut. Huomenna tarkoitus lähteä vähän Suomea kiertelemään.
Putkista sen verran että ekan kesän jaksoin ajella vakioputkilla, ennenkuin vaihdoin vähän paremmin hengittäviin.
 /   /  /  / Triumph America ekaksi pyöräksi?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta