AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Uusi pesukone haisee!

Uusi pesukone haisee!

12 Vastausta 1 956 Lukukertaa
Uusi Gigantista ostettu edestätäytettävä Hotpoint Ariston pyykinpesukone haisee kissanpissalle! Haju tulee rummusta ja esiintyi jo asennusvaiheessa ja paheni ensimmäisen tyhjänä pesun myötä. Myöhemmät tyhjänä pesut eivät ole auttaneet asiaan. Onkohan kyseinen haju merkin tyyppiominaisuus, kellään kokemusta asiasta? Jos näin on, niin mennee merkki vielä vaihtoon...

Se nyt vaan on tyhmää

... ja vieläpä Ariston! Tyhmempää valintaa ei juuri enää tehdä voi. Paitsi Mustanpörssin Ahma! Vaihda äkkiä jos vielä voit.

ai niinku..

terveisin veikonkone?

Hotpointista en tiedä , mutta airiston kone ollut 8,5 vuotta ja on helevetin hyvä.

Ariston se on.

ostettiin gigantin avajaisista n. 10 vuotta sitten päältätäytettävä Ariston 1750 markkaa. Mulle se oli outo merkki mutta eijan vanhemmilla ollut 80-luvulta ja silloinkin toimi vielä. nyt 10v melkeen ni alkaa temppuilemaan.

Tuskin kannattaa korjata, on ollut aika kovalla käytöllä.

tietty jos ois joku hiilet tai semmosta nii vois päästä halvalla????

mullaki

Miele sellaselle "suolaselle" tai kuselle tai jotain.
tehdasrasvat ne kuulemma oli ja lähtee kun pesuainetta laittaa.

eikä se enää haise.

Sitruunahappo

Apteekista Sitruuna happoa ja sitten pesu sillä haju häviää!

minäkin käytän

1,80é 100 gramman pussi apteekissa ja siitä riittää pyykkäriin , n puolet, tiskariin 40g ja loput kahvinkeittimeen.

pari kertaa vuodessa kun ton jaksaa tehdä, niin koneet tykkää.

ja en tosiaankaan jaksa uskoa tohon aiempaan viestiin että ei kannata gigantista ostaa, meitin perhe ostanut vaikka mitä ja hyvin toimii. tuskin ne niitä itse valmistaa, vähän yhtä tyhmää väittää esim että lidl tekee kariniemen kananpojat kissanlihasta :)

Joo

samoista osista ne kootaan kun muutkin etikkaa kehiin .

vaihdettukin kone haisee

Korjaaja totesi hajun olevan epänormaali ja kone saatiin vaihdettua kuluitta uuteen samanlaiseen. Vaan sama löyhkä lähtee tästäkin. Ei auta pesuaineet ei etikka. Ehkä ne konerasvat sisällä haisee ja haiseminen loppuu 5 viiden vuoden kuluttua.

Vielä olisi viikko aikaa vaihtaa vaikka toiseen merkkiin, mutta mistä sen tietää ettei se haise yhtä pahalta tai pahemmalta...

Jotain vinkkejä!

Tässä ketjussa uusi kone haisee samalta kun vanha!
Voisit saada jotain vinkkiä vastauksista.
Ketjun aloittaja ei ole vaivautunut vastaamaan hävisikö haju!

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8213163

Kiitos vinkistä

Onpi kaikki nuo jo kokeiltu, vain sitruunahappo puuttuu. Epäillyttää vähän voiko haju tulla poistovesiletkun kautta viemäristä, kun jo toinen yksilö haisee samalle, mutta liitäntä on seinässä asianmukaisella korkeudella. Ehkä niillä on haiseva erä Gigantissa huh huh...

joo...

Eipä auttanut sitruuna, eli kaipa ne kaikki koneet nykyään kuselle haisee...

Pesukoneen pyykin haju?

Oksennukselle haisi 40 asteinen uudessa Siemens 1050 T /ostettu niin Teknisten (ei kuulu ketjuun) perheyritykseltä. Tosi kana naisomistaja...haukkui suoraan että pyykki ON PASKASTA!!!! Valitin 3v. ja ei turkkilainen huoltomieskään (5min.) saanut otetta. Niin enhän mä konetta ostanut pesukoneen pesuun. Ja pesen urheilijan vaatetta jota vaihdetaan 2H:n välein eli ei muuta kuin hikeä??? Sairas tilanne...ostin huoltoliikkeen Ariston koneen ja pesee kuin UNELMA ja mikä parasta on PUHDASTA. Sain rahani takaisin ja Rouva Suurisuu Kauppias UHKASI ENNEN RAHOJEN PALAUTUSTA "PIDÄTKÖ SUUS KIINNI ETKÄ KERRO KELLEEN"!!!! Koko yritys voisi panna poistoon!!!! Vaihda nestemäinen aine, pese 90asteella, sitruunahapolla, kalliilla puhdistusaineella....voi J...Lauta kun kuluttajaa narrataan. Eräs rouva sai kyseisen merkin vaihdettua samasta syystä samaan merkkin ja haisee niin helevetisti 40 asteinen......ja sama liike...!!!!
 /   /  /  / Uusi pesukone haisee!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta