AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Windows Live Sähköposti

Windows Live Sähköposti

5 Vastausta 2 179 Lukukertaa
Windows 7:n mukana tuli otsikon mukainen sähköpostisovellus. Muuten homma toimii hyvin, mutta lähetettyjä sanomia en saa näkyviin. SentMail kansio näkyy, mutta siihen ei tule mitään, kun sanoman lähettää. Kun yritän saada näkyviin kansion Lähetetyt, niin sovellus ilmoittaa, että se on kenties jo näkyvissä. Mutta kun ei näy niin ei näy. Missä vika?

Oletko katsonut

Asetukista että lähetetyt viestit tallennetaan. Entä kun loit sähköposti tilisi niin katsotko oikeata kansiota. Mulle ainakin tuli tupla kansiot eli näkyy kaikki 2 kertaa tuplana ja pitää katsoa oikeata kansiota että saapuneet, lähetetyt ja poistetut näkyy.

Asetukset

Asetuksissa on kyllä ruksi kohdassa, että lähetetyt tallennetaan. Kansiota Lähetetyt ei näy edes sitä yhtäkään kertaa. SentMail sen sijaan näkyy, mutta tyhjänä. IMAP on tilin oletuksena.
Mulla on live mailissa muutama sähköpostitili ja jokaisen tilin päälle pitää viedä hiiri ja klikata sitä kolmiota reunassa niin tulee näkyviin ne 'saapuneet-lähetetyt-poistetut ym.'. Ilmeisesti olet klikkaillut sitä Lähtevät-kohtaa, jossa ei tietenkään näy mitään jos posti on lähtenyt, olisko näin pienestä sulla kiinni?

Ei ole

Ei ole siitä kiinni. Kyllä ne valikot avautuvat ja sulkeutuvat - kuten kuvasit, mutta siitä ei ole kyse. Kun menee asetuksiin, niin siellä kyllä näkyy sellainen kansio kuin "lähetetyt", mutta kun yritän saada sen näkyviin, niin laite ilmoittaa, että ei onnistu. Kyseinen kansio on ilmeisesti jo näkyvissä. Mutta kun ei ole. Merkillinen juttu. Osaisiko joku vielä veikata jotakin tai vaikkapa kokemusten kautta tietää. Olisin kiitollinen tämän pienehkön, mutta epämiellyttävän epäkohdan kuntoon saamisesta.

Vaihtoehtoa

ehdotan, silläkin uhalla, että kysyjä vetää silpoytimet nenäänsä ja kaikki muut aloittaa sodan....

Lataa ja asenna Thunderbird, siinä ne kansiot toimii.
Olen lakannut jo kai kuusi vuotta sitten käyttämästä OutlookExpressiä/WindowsMailia ja paluuta ei ole.
Siis WindowsMailia en kai oo edes nähnyt.
 /   /  /  / Windows Live Sähköposti

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta