AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

Win 7 EQ

6 Vastausta 4 527 Lukukertaa
Onko Windows 7:lle olemassa TOIMIVAA EQta eli ekvalisaattoria jolla saisi ekvalisoitua KAIKEN mikä lähtee ulos.. esim. jos kuuntelee spotifylla musiikkia...

Toivon suoria linkkejä, kiitos.

:)

Äänikortti...

Kaikkiin järjestelmän ääniin vaikuttavat EQ-säädöt vaativat "raudan tuen", eli ominaisuus on siis riippuvainen äänikortista ja etenkin sen ajureista sekä hallintatyökaluista. Eli Ohjauspaneelista pitäisi löytyä äänikortin hallinta-työkalu. Pelkällä äänikortista riippumattomalla lisäsoftalla tms. ei ainakaan minun tietääkseni pysty järjestelmä-äänten sävyyn vaikuttamaan.

Jostakin syystä Vistan jälkeen monista ääni-ohjaimista hävisi mahdollisuus muokata omia EQ-säätöjä. Siis vaikka se oli samalla äänikortilla mahdollista XP:n aikana. Tilalle tuli x-määrä esiasetettuja EQ-vaihtoehtoja (kuten: 'Tanssi', 'Rokki', 'Pop' jne.), joista 80% oli täysi hanurista.

Vasta hetki sitten, tuli tod.näk. Vista/Win7 koneissa yleisimmin käytettyjen Realtek-äänikorttien ajureihin myös itse muokattava EQ-vaihtoehto. Päivityksen saa Realtekin sivuilta:
http://www.realtek.com/downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

-S-
Itselläni on win7 ja kun klikkaan ensin vasemmasta alakulmasta tuota äänitorvea, sitten kun aukeaa se äänipalkki, klikkaan kaiutinta joka on tämän mittarin yläpuolella. ->lisäykset ->ekvalisaattori ja sitten sinulla on siinä ekvalisaattori josta voit valita valmiista vaihtoehdoista tai mikä parempaa, tehdä omat asetukset painamalla ... kohtaa.

On myös talon toisessa win7 koneessa tämä, joten eiköhän ole melko yleisestä ominaisuudesta kyse? Molemmis läppäreis on Realtekin ääniohjelmistot.
EQ softat eivät tarvitse mitään erikois äänikortteja toimiakseen. Tosin ne ovat yleensä vain omassa luokassaan. Suosittelen tutustumaan SRS ohjelmistoihin.
Hienoa, vastasit 3 vuotta vanhaan keskusteluun. Onneksi tässä ajassa mikään ei ole muuttunut..
Insinööriopiskelijan matematiikalla tuosta tulee yhteensä vuosi ja piirun verran alle 7 kuukautta, nyt kun ruvettiin pilkkua naimaan.
Hyvä hyvä. insinööri/sen alku teki sen jälleen :D eiköhän tuosta tule lyhyellä matikalla 3vuotta, 4kk, 4päivää,10h ja 5 minsaa vanhaan viestiin.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta