Suomessa ei saa oikeutta..

Suomalainen

Potilas menee yksinkertaiseen leikkaukseen -> Leikkauksessa tapahtuu virhe -> Potilaan terveys menee lopullisesti -> Potilas valittaa asiasta -> Virhe kiistetään -> Potilas vie asian kaikkiin oikeusasteisiin -> Potilaalla on paljon todisteita ja lausuntoja tapahtuneesta virheestä -> Yksi lääkäri (kyseinen lääkäri on todistanut maksusta useissa vastaavissa oikeudenkäynneissä) "todistaa" virheen tehneen lääkärin eduksi, potilasta ja kymmeniä lääkäreitä vastaan -> Kaikissa oikeusasteissa potilas häviää

Virheen tehnyttä lääkäriä suojellaan Suomessa kaikin keinoin! Terveyden menettäneen potilaan "edusta" ei kukaan ole kiinnostunut!

10

562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lääkäri

      Miten tiedät lääkärin tehneen virheen? Mitäpä jos vaivasi oli jo alunperin sellainen ettei sille pysty tekemään mitään.

      • sinä

        ...jossittelet asialla mistä et mitään tiedä?


      • Taikapipari
        sinä kirjoitti:

        ...jossittelet asialla mistä et mitään tiedä?

        Ettäpä todellisuus voikin olla toinen. Ei sitä aina ole mitään oikeudenloukkausta tapahtunut. Näitä lääkärijuttujahan täällä aina samalla argumentilla pyörii.


      • lääkäri
        sinä kirjoitti:

        ...jossittelet asialla mistä et mitään tiedä?

        Koska hyvin usein täällä kirjoitellaan Karpomaisesti. Eli joko kerrotaan tapahtumat vain omasta näkökulmasta ja jätetään kertomatta vastapuolen kommentit/todisteet tai sitten kerrotaan niistä vain epäolennaisimmat. Ja sitten ihmetellään miten tällainen on mahdollista Suomessa.


      • elina...

        pistää vitutta*** tollaset kommentit....eiköhän jokaisen terveydentila ennemmin leikkausta ole selvitetty ja jälkikäteenkin se pystytään tekemään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! saata***'mut leikkas lääkäri josta tehty valituksia jo kymmen vuotta TEO.lle ja ne ei puuttunu tämän kirurgin toimintaan...korjausleikkauksiin mennyt nyt 12000euroa omasta pussista!!! älä perkel*** jauha paskaa jos et tajua!!! 2004 kirurgilta otettiin oikeudet pois harjoittaa ammattiaan ilmeisen taidottumuuden vuoksi ja, että ilman vakavasti potilasturvallisuutta vaarantamatta hän ei pysty leikkaamaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja potilasvahinkokeskuksen korvaus 0euroa koska leikkaus suoritettiin suomessa maaliskuussa-99 ja lakia muutettiim toukokuussa-99 jolloinka korvaukset olisi tullut kyseisestä leikkauksesta ...näin hienossa suomessa!! jenkeissä olisin miljönääri..kyseisen tapauksen takia..


    • Suomalainen

      Ennen leikkausta potilaan terveys oli "normaali", leikkauksen syy oli vähäinen. Leikkauksessa todistetusti tapahtuneen virheen vuoksi potilas menetti pysyvästi esimerkiksi liikuntakykynsä. Kymmenet lääkärit todistavat lausunnoillaan että vakava leikkausvirhe tapahtui, mutta yhden maksetun lääkärin lausunto kumoaa muut lausunnot ja todisteet. Leikkaava lääkäri on todistetusti myös valehdellut esimerkiksi leikkaukseen liittyvistä asioista, mutta Suomessahan valehtelu on tietyissä tapauksissa sallittua. Tapaukseen liittyy valehtelun ohessa myös leikanneen lääkärin suorittamaa uhkailua. Yksikään päättävä taho Suomessa ei toistaiseksi ole pitänyt vakavaa leikkausvirhettä, valehtelua ja uhkailua rangaistavana/korvattavana.

      Suomessa potilaan oikeusturva on hyvin heikko.

      Potilas on ystäväni, en minä.

      Asiasta en ole aiemmin kirjoittanut.

      • lääkäri

        ööö.. Minkätakia hän ei sitten marssittanut oikeuteen näitä kymmentä lääkäriä? Pakko kyllä sanoa , että aika vaikea on uskoa tota sun juttua tuollaisena.


    • Mikko

      Vastaavaa oli jokin aika sitten televisiossakin ja perusteet oli jotakuinkin siten, että lääkärin koulutus on kallista ja ettei yhdestä pikkuvirheestä haluttaisi koko lääkärin tulevaisuutta vaarantaa.

      Tottahan on, että jokaiselle voi sattua hankaluuksia, mutta jokaista asiaa kun käsitellään erikseen ja asiallisesti, niin joillekkin alkaa kerääntymään monia yksittäisvirheitä ja rikoksia jonka jälkeen sitten kovemmat otteet on perusteltua. Mikäli koskaan ei saada ainuttakaan virhettä tilille, niin silloin niitä ei myuöskään pääse kerääntymään. Toisin sanoen huonokin lääkäri voi loistaa puhtailla papereilla.

      • Citizen

        Virheitä tekevät kaikki joskus, mutta Suomessa on tavallista se, että lääkärit(ja virkamiehet)suojelevat väärinkäytöksiin (ja rikoksiinkin) syyllistyneitä lääkäreitä.

        Ympäristölleen ja potilailleen vaaralliset psykopaatit paljastuvat nimenomaan tekojen kautta.He ovat älykkäitä ja sosiaalisesti taitavia manipuloijia, mutta TEOT paljastavat heidät.


      • Citizen
        Citizen kirjoitti:

        Virheitä tekevät kaikki joskus, mutta Suomessa on tavallista se, että lääkärit(ja virkamiehet)suojelevat väärinkäytöksiin (ja rikoksiinkin) syyllistyneitä lääkäreitä.

        Ympäristölleen ja potilailleen vaaralliset psykopaatit paljastuvat nimenomaan tekojen kautta.He ovat älykkäitä ja sosiaalisesti taitavia manipuloijia, mutta TEOT paljastavat heidät.

        Mikäli kaikenlaisia tekoja pyritään "ymmärtämään",
        niin kyse on pelkästään vastuunpakoilusta(usein myös ns."hyväveli"- puolueellisuudesta).


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      1992
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1897
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1875
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      19
      1587
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1380
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe