AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Ripsienpidennys Lahdessa?

Ripsienpidennys Lahdessa?

48 Vastausta 5 570 Lukukertaa
Tietääkö kukaan hyvää ja edullista ripsienpidennys paikkaa tai laittajaa Lahdessa?

Kiitoksia kaikille etukäteen :)
Annu Stailiksessa tekee tosi nättiä ja siistiä jälkeä, ei näy liitoskohdat ja itsellä huoltoväli n.5 vkoa. Suosittelen vaikka hinnaltaan ei varmasti edullisin olekaan =)
Kävin siellä Stailiksessa, miks ne menee ihan ristiin ne ripset? Koska sit kävin kaunisminässä ja jälki oli ihan erilainen , siel allergisoiduin sille liimalle ja tekijälle vaikea saada aikoja tai jos pitää korjuuttaa ni menee niin pitkälle, sit löysinkin tämän kautta Galmorin, sinne sain ajan melkee heti ja hinta oli vaan 50€, mut pysyy ja jälki on kaunista! Eikäoo kutittanu silmiäkään enää..outoa miten erilaisia paikkoja on!
Kirjoitusvirhe paholainen , tarkoitin Glamor =)
Annu ei ole ollut enää pitkään aikaan Stailiksessa, lähdin hänen perässään pois kyseistä paikasta joten seuraajan taidoista ei ole mitään käsitystä.

Salon Mazicissä

Olen siellä laitattanut kestävät ja erittäin siistit ripset.. Tekijä ammattitaitoinen
Onko kokemusta Hämeenkadun Hiusilmeen ripsistä tai HiusSaagan Rautatienkadulla? Etsin itselleni uutta ripsien huoltopaikkaa ja vaikeaa valita summan mutikassa. Jos jollain on suositella hyvää ja kohtuu hintaista niin kiitos paljon =) Stailis on kokeiltu, ripset ihanat mutta törkeän hintainen huolto!
Mä ainaki tykkäsin siitä hiustiimi ilmeessä laitetuista ripsistä. Laatu oli mun mielestä hyvä ja hinta kohtuullinen. Teki tarkkaa jälkeä.

Tosin jos Tallinnaan on matkaa tiedossa niin suosittelen käymään Casabellassa, kävin laittamassa siellä ripset ja oli tosi hyvälaatuiset ja ammattitaidolla laitettu. Suosittelen! Oli tosi edullisetkin, olisko ollu 32 €.
Kiitos sulle tosta kommentista Hiustiimin ripsistä, taidan siitä rohkistuneena ottaa ja tilata ajan =) Hinnat on ainakin varsin kohtuulliset verrattuna Stailikseen. Suunnittelin jo että josko kasvatan pidennykset pois, mutta pakko tunnustaa... koukussa oon ja pahasti!! Vaan johonkin ne rahat menisi kuitenkin ;)

salon mazic

suosittelen salonmazic.fi käy katsomassa
Hei!

Millä merkillä teet tuohon hintaan?

Daisyllä on ystävät käyneet

Hennalassa tekee Daisy ripsipidennyksiä. Nettisivuilla www.daisykannela.com ei ollut hintaa, mutta soita ja kysy häneltä tai pistä sähköpostilla.

Salon Mazicissa uusi tekijä

salon mazicissa on just alottanu uusi tekijä joka tekee ihan kamalaa jälkeä, kunnon liimaklöntit ja ripset tippuu heti!! sukulaiseni otti siellä ripset, samoin kuin eräs ystäväni ja jälki oli ihan kamalaa. ja kunnon tuppisuu tää uusi työntekijä kuulema sekä ylpeä. olis voineet pitää sen aijemman työntekijän.
pari työkaveria kävi sillä ottamassa viime kesänä uudet ripset ja oli todellakauniit ja kestävät.
glam glam, olen itse ottanut häneltä eikä ole mitään vikaa ollut! pysynyt hyvin eikä ole mitään liimaklönttejä. tuskin nili ottais sinne mitään huonoa tekijää, paikka on kuitenkin laadukas. sori vaa!
Tää "aiempi työntekijä" taidat olla itse kun noi morkkaat uutta tekijää ?;) taitaa olla sittenki parempi tää uusi kun noin katkerana kavereitasi puolustat ;)
nämä mitkä minä tiedän on ainakin ihan kamalia olleet ja kutittaneet kauheasti! hyvä se on asiakkaiden muidenkin tietää minkälaista jälkeä siellä tehdään. ehkä sun kohdalla vaan ovat jostain syystä sattuneet pysymään kun muilla ei?
Minun mielestäni jokaisen kuuluisi itse käydä paikan päällä kokeilemassa. Olipa liike mikä tahansa. Itse en luota hetkeekään tämän sivuston kommentteihin. Suurin osa on muiden yritysten mustamaalaamista syystä tai toisesta.

Ja itse olen myös ripsientekijä niin sen verran kommentoin, että huomattavasti helpompi on tehdä kun saa työrauhan. Jos asiakkaan kanssa puhuu jatkuvasti ja asiakas puhuu niin yleensä silloin silmätkin elehtii jolloin työnteko hankaloituu. Joten hiljaisuus ei välttämättä tarkoita että ihminen ei viitsi tai halua puhua ja olisi ylpeä.

Tietääkseni tässäkin yrityksessä käy säännöllisesti monia ihmisiä ottamassa ripsiä. Joten jos jälki olisi niin kamalaa, miksi he palaisivat? Jos liima kutittaa silmiä, niin se johtuu siitä liimasta eikä tekijästä.

On muutamakin asia mikä vaikuttaa ripsien pysyvyyteen. Amatöörit ei välttämättä tiedä näistä mitään. Ja helppo se on aina tekijää syyttää. Mutta tietääkseni Salon Mazic tekee samaan hintaan korjaukset, jos käy niin että pysyvyydessä on jotain vikaa. Siinä kannattaa ottaa yhteys yritykseen, eikä tulla tänne itkemään. Ja joskus voi käydä niin että jokin liima erä on kertakaikkisesti shaissea. :) Näin on käynyt ja tulee varmasti käymään tulevaisuudessakin.

Joten ottakaa yhteys sinne liikkeeseen missä ootte ripset ottanut jos ette ole tyytyväisiä. Varmasti jokainen liike tekee korjaukset hyvityksenä, jos ei halua mainettansa menettää. On ihan turhanpäivästä tänne kirjoitella, ei täältä mitään korjauksia saa. :)
Ootteko kokeillut Piritan laittamia Vesijärvenkadulla, Glamor nimisessä liikkeessä tekee siellä kosmetologin tiloissa? Pysyy tosi hyvin ja kesto 4 vkoa. Menin itse sinne kun edellinen laittajani ei saanut minulle aikaa ja suositteli tätä. Huolto 50€ on musta tosi edullinen!!
heeii.. ja nyt siellä oli tarjous et ekalaittio vaa 59 euroo. Hyvät tuli ja kauniit! Tänx!
KaunisMinä on hyvä paikka laitattaa ripset, jälki kaunista, mutta aikaa pitää kyllä varata ihan tosissaan, laitaja on todella hidas! Mutta jos on kiireetön eikä haittaa makoilla 3 tuntia tekemättä mitään niin suosittelen :D Hinnat edulliset, nettisivuilta löytyy.
Vieläkö Glamorissa saa ripsienpidennyksiä? Nettisivuilta ei löydy mitään tietoa hinnasta tai muustakaan ripsiin liittyvästä.... Entäs Glamourlook Aleksanterinkadulla, onko kokemusta?
Lahteen muuttaneena etsin itselleni paikkaa missä huollattaa ripsiäni, suosituksia otetaan vastaan. Kiitos :)
Kyllä Glamorissa saa ripsiä. Nettisivuilla ei kyllä lue ripsistä mitään, mutta numero sieltä löytyy tekijälle.
Kiitos. Tuli muutes sikamageet!!!! Oujee, nyt löyty hyvä paikka, nää on niin luonnolisen näköset eikä roiku väärinpäin eikä oo liimaklönttejä! Olin jo luopumassa toivosta!!! Pirita on paras! Juu numero oli siis siellä kotisivuilla, etusivulla! =)
Itse katselin näitä keskusteluja ja kävin kokeilee Glamouria missä Piritta teki aivan tosi upeat ripset ja ohjeisti hyvin. 100e ensilaitto ja jatkossa huolto 55e. Ei ole ollut ongelmia ja käyn huollattaa toistaiseksi hänellä mut jatkossa 55e huolto 3-4 viikon välein on liikaa joten sit täytyy etsiä halvempi huoltopaikka.
suosittelen salon mazicii! oon ollut aina tyytyväinen. hinta laatu suhde kohdallaan.
Oliko siis tämä Glamor ja pirita hyvä paikka? Mitkähän ripset hänellä on käytössä? ja saako kuinka pitkää? Itse olen muuttamassa lahteen ja hyvä paikka pitäisi löytää joka huoltaisi ripseni? Olisiko tämä paikka se johon kannattaa sellaisen mennä joka ei paikkakuntaa vielä oikein muuten tunne? :)
Mulla on 13 pituus ja ripsimerkistä en kyl osaa sanoa..kysäseppäs jos menet =)
On ainekin ihan keskellä Lahtea Triokauppakeskusta vastapäätä, helppo löytää =)
Suosittelen Juttaa, Studio 11 Rautsikalla! Hyvää jälkeä ja palvelu muutenkin loistavaa :) Nettisivut löytyy ja feissari-sivut, sieltä lisäinfoa ja yhteystiedot.
Glamourlook teki viimeisen tempun...myöhästyin 2min ajasta ja oli jo muka uusi asiakas penkissä...taisi olla buukattu ajat päällekäin.
voi ei,ihan kamalaa=// aika paskaaasiakspalvelua etten sanoisi!
onko ketään joka tekee itse ripsipidennyksiä, esim. kotonaan lahdessa?
Siis kohtuuhintaan!
Onko Piritalla noussut ripsienpidennys hinta 100€, ennen oli 70€ ja syksyllä vielä tarjous 59€...? Tarvii kyllä lähtee Tallinnaan laittaa ripset seuraavaksi..
Onko kenelläkään kokemusta The Placen pidennyksistä? On ihan hyvä kampaamo, mutta pitäiskö pidennykset käydä tekemässä kosmetologilla? Voiko muuten suoriin ripsiin laittaa kaarevat pidennykset?
Voi suoriin laittaa, itselläkin suorat ripset ja pidennykset pysynyt hyvin, theplacessa oon huollattanut 3-4vkon välein!
Onko kukaan käynyt Trion La Chica:ssa laittamassa ripsienpidennyksiä.
Hinta näytti edulisemmalle kuin noissa muissa eli95€.
mithän risimerkkiä siellä käytetään kun nettisivu ei kerro.
Itse sain silmätulehduksen kyseisestä liikkeestä! Ripset olivat niin tyvessä kiinni että hiertivät yläluomea 2 viikkoa mitä annoin ne olla.. Lopulta jouduin ottamaan ne pois!
Itse sain silmätulehduksen kyseisestä liikkeestä! Ripset olivat niin tyvessä kiinni että hiertivät yläluomea 2 viikkoa mitä annoin ne olla.. Lopulta jouduin ottamaan ne pois!
Hei mäkin haluaisin ehkä ripsienpidennykset kesäks... Ongelmana on just se, että kampaamoja/kosmetologeja jotka tekee ripsienpidennyksiä, on Lahessa niin paljon ettei tiedä minkä valitsis... En oo aiemmin ottanu ripsienpidennyksiä. Hintahaarukka näyttäis olevan 85-130€, ei varmaan kannattais kyllä halvintakaan valita...
Pirita Lahdessa on paras!! Itse käyn hänellä ja laatu on todellakin parasta tähän mennessä. Tulee tosi kauniit ja kestävät, kannatan tätä tekijää! Kauneuskeksuksen yhteydessä tekee.

http://www.glamor.fi/palvelut_meikkimaskeeraus.html

tuolta aineki löytyy hinnat ja sen numerokin
Mä varasin ajan Glamour Lookista, missä hinta oli vaan 80€! Kuulemma tunnissa tekee ekat ripset. Nyt alkoi mietityttää, että onkohan hyvä, kun ei täällä ole siitä mitään mainintaa?!?? :-/ En todellakaan halua mitään överi-pitkiä ja -paksuja ripsiklönttejä, mistä näkee jo kilometrin päähän, että on feikit. Ihan liian monella näkee nykyään niitä! Kertokaa pliis kokemuksia tuosta paikasta! Vielä ehtis vaihtaa!
Jos joku tekee tunnissa uudet ripset en todellakaan suosittele! Saat varmasti klönttiripset siihen hintaan ja omat ripsesi ovat sen jälkeen entiset... ammatti taitotoisella tekijällä menee ripsiin 2-3h riippuen omien ripsiin määrästä! :) aika hyvä tuntihintakin kyseisellä laittajalla 1h/80 euroa?!?! Ei kuulosta normaalilta? Itse olen korjannut parit kyseisessä liikkeessä laitetut ripset ja jouduin poistamaan edelliset ripsipidennykset kokonaan asiakkailta koska omia ripsiä ei erottanut liima paakkujen alta! :/
Älkää menkö Glamour Lookiin!!! Laittoi pisimmät ripset mitä löytyi, kun kuulemma lyhyempiä ei voinut silmiini laittaa. Teki tunnissa, mutta tulos oli järkyttävä! Pyysin luonnolliset ripset, mutta tulos oli kaukana luonnollisesta. 2 päivää pysyi hyvinä, mutta sitten alkoi kirvelemään ja raapimaan silmää. Tekijä oli liimannut pidennyksen kiinni useaan ripseen. Kun yksi katkesi se jäi roikkumaan ja naarmuttamaan silmää. Todella kauhea kipu ja omat ripset olemattomat, vaikka pidin niitä räpyttimiä vain alle 3 viikkoa.
olen käynyt theplacessa pidempään laitattamassa ripsiä, eikä moitittavaa ole tähän mennessä ollut, voin suositella!! huoltovälit taitaa olla noin 4 viikon välein, joskus saattaa venyä pidemmällekin. Monet ovat ihmetelleetkin kuinka hyvinä ne ovat pysyneet vaikka edellisestä huollosta on ollut aikaa.
ihan taatusti parhaimmistoon kuuluu Lahdessa kauneuskeskus HR hämeenkadulla, jossa molemmat tekijät ovat alan opettajia.
http://classylasheslahti.blogspot.fi/

Teen yrittäjänä ripsiä kotioloissa :)
Lahden hius& kauneuskeidas. Edullinen ja hyvät ripset. Olen tykännyt :)
Onko kellään kokemusta Kauneuskeskus Eloisasta? Lähinnä siis ripsipidennykset ja huollot kiinnostaa, onko paikassa useampia tekijöitä ja jos on niin ketä suosittelet?
Moi, teen ripsipidennykset, 3-4 vkko aika, takku 1 vikko, tosi halpa hinta
Glamorissa olen käynyt vuosia ja siellä ollaan tarkkoja laadusta, Piritan ripset kestää kauan! Uusi tekijä Veera aloitti juuri ja teki myös kaunista jälkeä edullisella tarjouksella! Reilut 50e uusista ripsistä. Ilmeisesti vuodenvaihteeseen voimassa.
 /   /  / Ripsienpidennys Lahdessa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta