AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Korvan epätasainen jumputus

Korvan epätasainen jumputus

1 Vastausta 480 Lukukertaa
Vasemmassa korvassa on jo muutaman vuoden epäsäännöllisesti kuulunut jumputusta mikä tuntuu voimakkaasti tärykalvolla. Ääntä ei oikeastaan kuulu, tärykalvon liike aikaansaa "äänen". Musiikin kuuntelu (en kuuntele kovinkaan lujalla) laukaisee yleensä sen mikä on omituista ja ärsyttävää. Harvemmin hiljaisuudessa alkaa jumputtamaan.

Ei ole sydämentykytystä koska rytmi on äärimmäisen epäsäännöllinen. Kuulo on myös täysin normaali korvassa. Joskus mainitsin asiasta lääkärillä mutta ei näkyny korvassa mitään. Voisiko olla jotain ilmanpaineongelmaa tai vastaavaa..?

Onko kokemusta kellään?
Mulla alkoi vajaa viikko sitten oikeassa korvassa, iskee lähes aina kun nousen nopeaa ylös. Lääkärissä pitäisi tällä viikolla käydä, että saa selvitettyä mahdollisimman nopeaa, mutta voin veikata, että korvassa on vain vaikkua joka voisi jotenkin vaikuttaa korvien paineen normaaliin tasaantumiseen. Ihan villi veikkaus vain, mutta ei kannata pelätä pahinta. Käy tarkistamassa ja toivottavasti helpotut, koska itse ainakin toivon, että ei mitään vakavaa olisi. Oletan, että korvassa ei ole kipuja, koska itselläni ei ole.
 /   /  /  / Korvan epätasainen jumputus
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta