AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / intiaan

intiaan

5 Vastausta 472 Lukukertaa
Terve! Olisin kiinnostunut Intiasta ja haluaisin tietää että paljonko siellä menee rahaa jos on normaali ihminen joka syö,nukkuu ja urheilee? Meinaan lähteä reissuun 4kk.Viimeksi olin koko talven thaimaassa ja sinne en enään takaisin mene.

On edullista

Ei siellä normaalilla ihmisellä paljoa rahaa kulu, lentoliput on suurin kuluerä, niitäkin saa edullisesti. Majoitusta on niin monen hintaista ja tasoista, turisti paikoissa maksaa ja muualla asuu lähes ilmaiseksi (meidän tulotasolla). Ruoka on hyvää ja edullista, paikallinen daali ja lisukkeet täyttää kyllä vatsan, vihannekset maksaa muutaman rupeen. Jotain voit päätellä siitä, että paikallisten palkat kuukaudessa on n. 80-160euroa ja he elävät niillä siellä täysin.

Edullista matkailua

Intiassa on. Ruoka ja majoitus on todella edullista riippuen tietenkin vaatimustasostasi ja missä päin Intiaa reissailet. Mutta jos turistiviisumilla ajattelit lomailla 4kk, niin se ei ole mahdollista. Turistiviisumilla voit oleskella Intiassa max. 3kk kerralla ja sitten on poistuttava maasta. Ja sitten on oltava pois vähintään 2kk ennen kuin voit taas matkustaa Intiaan takaisin vaikka sinulla olisi puolen vuoden viisumi. Tämän ne keksivät tämän vuoden alusta ja saapa nähdä kauanko se kestää.
Ei muuta kuin matkasuunnitelmia tekemään ja mukavaa matkaa Intiaan. Incredible India!

tollai

kerrotaan?
Kaveri haki alkuvuodesta 6 kk:n TV:n, eikä siinä ollut 90 pv:n leimaa. Minun 5 vuoden viisumiini kyllä leima laitettiin.

Ministry of Home Affairs:
"The total period of stay in the country counted from
the date of first entry into the country shall not
exceed the stay stipulation period of 180 days or
90 days, as the case may be."

6kk

Heippa!
olemme menossa ensi talvena 3,5kk Intiaan. Turistiviisumilla saa olla 6kk kerrallaan. Tarkistin asian Intian lähetystöstä ennen matkan varausta.
Siis puolen vuoden turistiviisumilla!
 /   /  /  /  / intiaan

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta