AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Sekoomus ja persut samassa veneessä

Sekoomus ja persut samassa veneessä

16 Vastausta 173 Lukukertaa
Oletteko muuten huomanneet, että isoimpaan ääneen persuja puolustavat ovat usein yksityisyrittäjiä, jotka ratsastavat maahanmuuttoteemalla, vaikka he usein juuri itse ovat niitä miehiä, joilla on lapsia esim. Thaimaassa ja/tai muiden ulkomaalaisten kanssa ?

Kyseisillä tyypeillä ei ole muuta tavoitetta, kuin oma etu ja mahdollisimman halvan orjatyövoiman käyttö, että voisivat siten turvat itselleen ja monikulttuurisille lapsilleen hulppean elämän jatkumisen.

Ihmiset älkää menkö äärioikeistolaisten persujen lankaan, vaan äänestäkää Vasemmistoliittoa ja vaatikaa Arhinmäkeä ottamaan jyrkempi kanta maahanmuuttoon. Sitä kautta ainoastaan on parille miljoonalle köyhyydessä elävälle suomalaiselle mahdollista saada parempi tilanne.

Siis Paavo hyvä, rajoja tiukemmalle, ei niitä loiseliitin etujen ajajien vaaliääniä ja kiiloja köyhien ja rikkaitten välille tarvita tähän maahan yhtään enempää, ensin perusturva ja toimeentulo kuntoon kaikille kantaväestöön kuuluville suomalaisille.
Ei ole tavallisen ihmisen puolella noi persut/kokoomus mutta äänestän SDP koska muuta järkevää puoluetta ei ole tavalliselle ihmiselle.

johan valheen laitoit

sdp akkojen puolue , ei ole tavallisen suomalaisen puolella, ei todellakaan. eikös se sdp saanut vuoden huonoimman gallub tuloksen tässä kuussa, sinne tippuu kepun taakse kevään vaaleihin mennessä.

sdp laitto työttmät orjatöihin, joten ei tule ääniä siltäkään sdp lle.
Persut ja liittolainen kokoomus ovat sitten erittäin isänmaallisia puolueita kun haluavat vain 1.6 miljoonaa mamua lisää suomeen.
Molempien ideologiassa on köyhyyden lisääminen alkuperäis suomalaisten keskuudessa,ulkomaalaisen halpatyövoimalla korvataan ne suomalaiset jotka eivät halua mennä tukitöihin/ilmaistöihin.
Ei mitään jakoa tämänlaisilla pelleillä.

väärin väärin

katainen perui jo mamu puheensa porissa suomi areenalla.

mitään työvoimapulaa ei tullutkaan, vasemmisto ja sdp sen sijaan on valmiit ottamaan mamuja suomeen, vaikka heinähattu ja urputtaja yrittikin varastaa persujen äänestäjät.

SAKSDP köyhän asialla :

Muuta kommari

Venäjälle, siellä sulla on hyvä olla. Maahanmuuttopolitiikka kommunistiselle luonteellesi sopiva, ja vallan mainiot olot.

Syö neo-natsi homosomalin

Puhalla sekä mene sinne berliiniin itkemään.

Ota

Ota kommari hatsit siitä rauhanpiipustasi, niin mielesi rauhoittuu kummasti. Uneksi ja haaveile sitten paremmasta kommunistisesta maailmastasi, jossa kaikilla on yhtä vähän rahaa, ja kaikki omaisuus on yhteistä, myös somalikavereidesi kanssa.

Jaa haaveilenko samalla tavalla

Kuin per`s sudit jotka haaveilevat saavansa rasismin avulla lisää puupää edustajia hallitukseen?
Yhteinen tekijä natseilla ja per`s sudeilla on tosiasioitten edessä valehtelu,lapsenomainen haaveilu omasta paremmuudesta,alhainen koulutus/älykkyystaso.
Olemme jo kommunistisessa kokoomus suomessa jossa ihmisiä pakotetaan ilmaistöihin koska firmojen pomot eivät halua enään maksaa oikeaa palkkaa töistä,ja näitä sinä sitten kannatat.
Jatka vaan sitä haaveilua siellä kontulassa somalien ympäröimänä.

sdp orjuuttaa

sori vaan mutta se oli SDP ja filatov joka ne orjatyöt toi suomeen =))))

kokoomus kyykyttää

sori mutta se oli kokoomus(persujen liittolainen)joka haluaa suomeen 1.6 miljoonaa mamua lisää.
Koska suomalaiset eivät halua mennä enään ilmaistöihin(toivotalkoot) =)))))))))))))))

sori vaan

muta kataisen kekkuli perui ton lausunnon jo tänä kesänä hähähähä =)=))))
Miksei kokoomus sitten poista sitä?
Ai niin ne joutuis maksamaan sit kohta täyttä palkaa ihmisille,ei helvetti sentää ei ei ei käy!

sdp tekosia

eipä taida kokoomukselle kuulua mitä sdp tekee omalle karjalleen.

äänestä peruss, sdp pettää aina

Vasuriliitto turkiskaakaatajia

- siellä meinasi terve järki voittaa mutta äänestivät turkistarhauskiellon puolesta tottavie!!
Minä ainakin äänestän vain sellaista ehdokasta/puolesta , joka on tarhauksen puolella.

Ja viheriät suckaa pahasti myös!!!!!!!!!!1

Varoitukset äärioikeistolaisesta populismista otettava vakavasti

Mutta edelleenkin Paavo Arhinmäellä on nyt valttikortti kädessään, jos hän haluaa käyttää sen, nimittäin rajausta maahanmuutolle ja jokainen järkevä työväkeen kuuluva ihminen äänestää heti Vasemmistoliittoa tulevissa vaaleissa.

Ja juntturoille tiedoksi, että ihmisten oikeudenmukaisuusvaatimukset eivät ole mitään "kommunismia", suurin osa paremman elämän puolesta taistelevista köyhistä ihmisistä ei edes tiedä mitä kommunismi on/tarkoittaa. Siis opi sinäkin erottamaan oikeudenmukaisuusvaatimukset ja historia, tervetuloa tähän päivään.

Tässä kohtaa ei kannata unohtaa juuriaan ja lähteä harvojen etua ajavien äärioikeistolaisten kelkkaan pelleilemään. Saattavat olla taitavia puhumaan, mutta ne ovatkin myyntipuheita, joilla huijarit kustantavat monikulttuurista elämäänsä etelän maissa lomillaan, kun ovat ensin rahastaneet orjatyövoimalla kotimaassa.

Elikkäs uhoasenne peittää alleen joidenkin ahneutta ja itsekkyyttä, ei ole ratkaisu köyhien ongelmiin. Vasemmistoliitto on monessa asiassa kuitenkin järkilinjalla, maahanmuuton rajaamiseen odotamme Arhinmäeltä kannanottoja.

kommari mäki teini

teini arhinmäki on mamujen puolella ja kerjäläisen sen tietää kaikki.
 /   /  / Sekoomus ja persut samassa veneessä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta