AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Hyviä ripsipidennyspaikkoja

Hyviä ripsipidennyspaikkoja

13 Vastausta 860 Lukukertaa
Heippa vaan kaikki!

Olen melkoisen uusi Helsingissä.

Osaisiko kukaan kertoa mistä löytäisin upeat, edulliset ja kestävät ripsipidennykset?

kontulassa

kävin tänään ottamassa ripsienpidennyksen kontulassa ostarilla parturikampaamo rita juvosen tiloissa .kosmetologi teki ammattimaisesti upeat,paksut,tuuheat ja kauniit ripset,heillä oli tarjous 63e aika halpa,ja ennekaikkea hyvä lopputulos. norm.80e. menen kyllä uudestaankin.suosittelen

Oliko laittaja mies vai nainen

Itse olen käynyt vuoden kosmetologilla Villikissassa laittamassa ripsiä ja ne ovat aina todella tuuheat. Kävin aiemmin Xtremelashes-laittajalla, jotka maksoivat 75€/huolto ja ripset olivat harvemmat ja pysyivät heikommin kuin nyt. Itse olen ollut todella tyytyväinen ja kuulostaa oudolle, että sama laittaja tekisi harvoja ripsiä. Tiedän tosin, että Villikissassa joku mieskampaaja laittaa myös ripsiä (kaverini kävi) ja ne eivät kestäneet kahta viikkoa pidempään.

Villikissasta

Minä kävin villikissassa laitatuttamassa ripseni ja tulos oli alle kaksiviikkoa kestävät harvat ja aivan liian pitkät ripset (kyllä kerroin että haluan luonnollisen näköiset,eli ei liian pitkiä eikä paksuja). Annoin palautetta heti laiton jälkeen,johon tekijä tylysti vastasi,että aika loppui kesken ja minulla liian hennot ja vaikeat ripset ripsiepidennykselle...! Häh eikö tämä olisi ammattilaisen pitänyt kertoa ennen kuin ripsiäni alkoi käsittelemään??

Ikinä en jalallani ko paikkaan astu, ihmettelen miten näillä palstoilla paikkaa aina kehutaan ja huonot kommentit poistetaan ? Epäilen jonkun työntekijän ym olevan täällä palstaseriffinä...!

outoa!

Ethän maksanut täyttä hintaa!? Itse varaan uusille asiakkaille aina väh. 2-3 tuntia ripsien laittoon, vaikka yleensä 1,5tuntia riittää. Epäammattimaista tuollainen toiminta..

varkaudessa

..olen käynyt ottamassa ripsipidennyksen,hinta 70e johon sisältyy 2viikon päästä "korjailu".Viimeksi ei kyllä tarvinnut montaa ripseä uusia ja nyt olleet kuukauden ja vieläkin tosi hyvässä kunnossa.Että ei paremmin varmaankaan voi kestää.Ja ripsien laittaminen kestää vain tunnin,jota aluksi epäilin saako siinä ajassa hommaa suoritettua.
Aikaisempi paikka oli sama hinta,ei fixausta ja viikonpäästä karisi jo suuri osa pois.

VITTU MIKÄ TROLLI

Tämä lehmä tuskin on käynyt koko liikkeessä,joku kilpailija jostain kontulasta.
Ps kontulaan ei edes uskalla mennä,voi tulla tapetuksi

Oikeassa olet

Sama tyyppi trollaa kaikkia muita,taitaa olla ryssä.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8909400

Ps alempi keskustelu aihe sama

Pakko

sanoa,että masentavaa nykyään lukea täältä yhtään mitään,joka keskustelu täynnä haukkumisia ja kiroilua, taidan vaihtaa palstaa jonnekkin missä AIKUISET ihmiset keskustelevat. Palstan taso laskenut kuin lehmän häntä!

Omat ripset lähteneet

Kävin itsekin laittamassa reilut 2 vkoa sitten extreme lashes -pidennykset, joista tuli liian harvat verrattuna siihen, mitä olisin ripsivärillä saanut aikaan. Nyt suurin osa pidennyksistä on lähtenyt ja omat ripset sen mukana. Ja ne harvat ripset, mitä on jäljellä, ovat lyhentyneet parin kolmen millin mittaisiksi. Aivan hirveä näky olen:( Toivon vain, että kasvavat pian takaisin. En suosittele pidennyksiä kellekään, jolla on itsellään ihan hyvän näköiset ripset, kuten itselläni OLI. Laiskuuttani niitä kokeilin
MInullakin ripset aina pidennysten jälkeen kurjassa kunnossa,mutta jo parinviikon päästä on uusi ripsiä kasvaneet ja ovat taas entisellään, eli älä huoli kyllä ne ripset sieltä takaisin tulevat :)

voi kun saisin omat ripset takaisin :(

mun ripset ei oo kyllä puoliakaan siitä mitä ne ennen oli. tähtisilmät meni pilalle. en suosittele pidennyksiä kenellekkän jolla on edes jonkin mittasen ripset entuudestaan.
mulla on ripsien pidennykset nyt ollut 6kk ja on ihanat, mun virolainen kaveri laittoi ne, suosittelleen :)
65 euro ja huolto 50
on olemassa kuvatki kuin joku haluaa katto
sipsuke18@hot.ee
 /   /  / Hyviä ripsipidennyspaikkoja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta