AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Facebook-ryhmän poistaminen

Facebook-ryhmän poistaminen

6 Vastausta 4 942 Lukukertaa
Elikkä vahingossa menin luomaan facebook-ryhmän, vaikka piti luoda tapahtuma. Nyt haluaisin poistaa tämän ryhmän. Mutta miten? Googletin asiasta, ja löytyi ohjeet, että mene kohtaan muokkaa jäseniä ja sieltä yksitellen poista ne. Mutta kun en löydä sellaista "muokkaa jäseniä"-kohtaa. Eli mitä teen? Osaako joku kertoa?
katso naamakirjan ohjeista...

_eikö_ihmisillä_ole_oikeaa_elämää_?

no niin

että jos vaan kertois joku niitä ohjeita täällä. olen myös naamakirjasta ohjeita etsinyt tuloksetta. Ja minulla on myös oma elämä että ihan vaan tiedoksi. :D
Samaa kyselen nyt minäkin Eli miten oma luotu ryhmä poistetaan? En vain yksinkertaisesti ymmärrä miten se tehdään, vaikka etsinyt facebookista tietoa yms.
Löysin vastauksen ja jaan sen nyt kaikille tiedoksi. Jos olet luonut ryhmän se poistetaan siten, että kaikki ryhmän jäsenet poistetaan yksitellen. Sitten viimeisenä poistat ryhmästä itsesi ja voila. ryhmä on poistettu. :)
ja mistähän löytyy semmoinen kohta mistä voi poistaa muut jäsenet? löytyy kyllä nappi: eroa ryhmästä... muuta en löydä
Facebookin ohjeista:

Miten poistan ryhmän?
Järjestelmämme poistaa automaattisesti ryhmät, joissa ei ole jäseniä. Jos olet luonut ryhmän, voit poistaa sen poistamalla kaikki jäsenet ja sen jälkeen itsesi. Voit poistaa jäseniä klikkaamalla Tietoja-välilehteä ryhmän ylälaidassa ja klikkaamalla sitten X-merkkiä kunkin jäsenen nimen vieressä.

Huomaa: Ellet ole kyseisen ryhmän ensimmäinen ylläpitäjä ja perustaja, et voi poistaa ryhmää, paitsi jos ryhmän perustaja on eronnut ryhmästä vapaaehtoisesti.

https://www.facebook.com/help/groups?ref=contextual
 /   /  /  / Facebook-ryhmän poistaminen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta