AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / kursori liikkuu itsestään

kursori liikkuu itsestään

4 Vastausta 804 Lukukertaa
Eli ongelma on seuraavanlainen:

Kursori liikkuu itsestään näytön vasemmassa reunassa [eikä pelkästään liiku, vaan myös 'itsestään painaa hiiren painikkeita'], mutta reagoi samalla myös hiiren liikkeisiin. Konetta ei voi käyttää, koska esim. windowsissa kursorin itsestään liikkuminen aiheuttaa sen, että työpöydän kuvakkeet siirtyilevät ja pian työpöytä on ihan sekainen. Eikä hiiren kursoria pysty liikuttamaan haluamaansa suuntaan kunnolla, koska se vaeltaa holtittomasti ruudulla.

Ongelma ilmeni, kun asensin käyttiksen [win xp] uudestaan, ja ongelma alkaa heti jo kohdassa, missä windowsiin kirjaudutaan. Vikasietotilassa kone kuitenkin toimii eli tällöin kursori ei liiku itsestään. Siksi luulisin, ettei vika ole fyysisesti tietokoneessa. Olen myös koittanut ottaa hiiren pois ja kokeillut toista hiirtä, mutta ei auttanut.

Välillä kone kuitenkin toimii normaalisti, ainakin sen jälkeen, kun kone on ollut kiinni muutaman tunnin. Todella omituinen ongelma.

Mutta jos jollakulla olisi jotain ratkaisua tähän ongelmaan, niin olisin erittäin kiitollinen... Voisiko johtua jostain viruksesta? Olen kyllä ajanut ajantasalla olevan virusohjelman ja poistanut spywarea ainakin kahdella eri ohjelmalla. voi kyllä olla melko toivoton ongelma.

tim,

>ursori liikkuu itsestään näytön vasemmassa reunassa [eikä pelkästään liiku, vaan myös 'itsestään painaa hiiren painikkeita'], mutta reagoi samalla myös hiiren liikkeisiin. Konetta ei voi käyttää, koska esim. windowsissa kursorin itsestään liikkuminen aiheuttaa sen, että työpöydän kuvakkeet siirtyilevät ja pian työpöytä on ihan sekainen. Eikä hiiren kursoria pysty liikuttamaan haluamaansa suuntaan kunnolla, koska se vaeltaa holtittomasti ruudulla.<

-Joku on päässyt tunkeutumaan koneellesi ja käyttää sitä kuin omaansa!
Onko koneellasi palomuuria ollenkaan ja jos on niin tarkista kiireesti mitä liikennettä olet sallinut sisään ja ulos koneestasi.

levoton kursori

Itsellä oli sama ongelma, virusohjelma ei löytänyt mitään, mutta kun tein ad-awarella täyden tarkastuksen ja poistin sen löytämät örkit, niin kursorikin rauhottui.
Älä kysy mikä se oli, mutta mulla se autto

verkkojohto seinästä.

Jos lakkaa kun otta verkon pois niin on joku vieras koneella, muuten se on joku örkki.
Silloin ei auta kuin palomuuri ja mielellään täyssiivous.
Se, että koneen sammuttaminen auttaa hetkeksi viittaa koneen kaappaukseen.

On myös olemassa virus, (oliko nimeltään cool mouse?)joka liikuttaa kohteita karkuun kun yrittää tavoittaa niitä hiirellä.

Itselläni sama...

Itselläni on samantapainen ongelma. Ainoa vaan, että tuo hiiri ei hirveästi liiku. Satunnaisesti pomgahtaa tuonne vasempaan yläkulmaan.

TIEDÄN että, omassa tapauksessani kyseessä ei ole virus, eikä mikään muukaan etäkäyttöjuttu. Kun asennan LogiTechin viralliset ajurit (näppäin & hiiri) niin kursori toimii taas normaalisti. Eli kyseessä on ajuriongelma. Windowsin oma tunnistus ei riitä vaan pitää olla valmistajan omat.

Suosittelen, että käyt lataamaassa hiiresi valmistajan kotisivuilta uusimmat ajurit. Ja jos ongelma jatkuu vielä, niin kyseessä on ilmeisesti joku edellisten kirjoittajien ehdottamista ongelmista.
 /   /  /  /  /  / kursori liikkuu itsestään

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta