AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / bellavita vaiko leiraksen a-vitamiinivoide?

bellavita vaiko leiraksen a-vitamiinivoide?

3 Vastausta 1 051 Lukukertaa
Kävin apteekissa etsimässä kuiville kasvoilleni sopivaa kasvovoidetta, kiinnostuin bellavitasta mutta apteekkari suositteli leiraksen a-vitamiinivoidetta sanoen sen olevan yhtä hyvä mutta paljon halvempi vain. No kokeilin sitä leiraksen rasvaa apteekissa ,mutta ainakaan siinä se ei tuntunut yhtä hyvältä ja tarpeeksi rasvaiselta sekä hoitavalta kuin bellavita. Onko kukaan käyttänyt tuota leiraksen a-vitamiinivoidetta pitempää aikaa ihollaan, siis todella kuivalla ihollaan?
Molemmat ravat jäivät vielä apteekkiin, mutta haen varmasti tuon bellavitan kun saan tilin. Kiinnostais vain saada tietää miten toi toinen voide on toiminut muiden iholla!
Vitol-tippoja saa edelleen apteekista tilaamalla. Siinä on A ja D vitamiineja ja on riitoisaa ja öljymäisen kosteuttavaa ja A-vitamiini pitoisuus on kosmetologeilta ostettavien erikoisvahvojen voiteiden tasolla. Eikä maksa paljon. Ja jos ihosi vielä kaipaa kosteutusta, perusrasvaa lisäksi. Ja vielä, koska sanoit ihosi olevan erityisen kuiva, omegat kannattaa lisätä tehokuuriksi. Jos sinulla ei ole mitään perussairauksia, niin voit hyvin vetää välillä 4 g päivässä. Halvimmalla saat omegat kun ostat kylmäpuristettua pellavansiemenöljyä. 250 ml ei maksa kuin alle 5 €.
Missä muodossa noissa Vitol-tipoissa on A-vitamiini?
Se on aivan sama kuin A-vitamiini voiteessa, eli Retinoli palmitaatti
Ja todella suosittelen, vaikutuksen huomaa heti
 /   /  / bellavita vaiko leiraksen a-vitamiinivoide?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta