AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Laajakotivakuutus.. käykö nuorisovakuutus?

Laajakotivakuutus.. käykö nuorisovakuutus?

2 Vastausta 318 Lukukertaa
Uusi vuokraisäntä vaatii "laajan kotivakuutuksen". Katselin nopeasti, että halvimmillaan tuo maksaisi +90e, monessa paikassa yli 100e.

Nuorisovakuutuksen saisi 80e:lla ja siihen kuuluisi myös muita vakuutuksia, esim. matkavakuutus.

Nuorisovakuutus ei varmaan käy "laajana kotivakuutukena"? Tuntuu turhalta, koska ei tohon sitten kuulu mitään muuta ja siihen pitäisi ottaa vielä lisävakuuksia pääle.

Miten on?
Yleensä nuorisovakuutukset ovat ns. laajoja kotivakuutuksia. Tarkista vakuutusehdoista. Jos korvattavaksi määritellään "äkillisestä ja ennalta arvaamattomasta tapahtumasta" aiheutunut vahinko, kyseessä on laaja vakuutus. Suppeammissa vakuutuksissa määritellään erikseen, mitkä yksittäiset vahinkotapahtumat korvataan, esim. tulipalo, murto jne.
Turvan laajuudella ei liene vuokranantajalle merkitystä. Pääasia on että sinulla on vastuuvakuutus. Vastuuvakuutus kattaa vahinkoja jotka aiheutat esim. taloyhtiölle. Vuokranantajan omaisuutta et käytännössä edes voi vakuuttaa tai se ainakin olisi kohtuuton vaade, sillä korvaus maksetaan aina omistajalle.
Eli jos et omaa omaisuuttasi paljoa arvosta niin ota pieni irtaimisto-osa sillä laajudella kuin tahdot ja vastuu sekä oikeusturvavakuutus. Pääset halvimmillaan 50€ vuodessa. Nuorisovakuutuksissa on pääsääntöisesti vastuu/oikeusturva palikat mukana. Näet sen vakuutuskirjasta. Jos ei ole, olet erikseen pyytänyt niiden pois jättämistä.
 /   /  / Laajakotivakuutus.. käykö nuorisovakuutus?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta