Martina raskaana?

pöppö12

Olenko ainoa, jonka mielestä Seiskan jutussa vihjailtiin, että Martina olisi raskaana? Raskaus olisi juttu, jonka Esko kuuli ennen reissua. Voi olla kaukaa haettu, mutta ensimmäisena asiana tuli mieleen. :)

86

15803

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jippiiiiiiii

      Mulle tuli sama mielee, ku puhu jotaa hormoonien vaikutuksesta kipuun...

      • out33333

        Naisilla muuttuu hormonitaso jatkuvasti kuukautiskierron mukaan. Juuri ennen kuukautisia kipukynnys on alimmillaan ja kuukautiseen alkamisen jälkeen sietää enemmän kipua ja on muutenkin vähän kovempinahkainen vastoinkäymisten suhteen.

        Ja ne hormoonit vaikuttaa siis esimurkkuiästä yli vaihevuosien. Joka naisen kuukausittainen hormoonimuutos, ei tarkoita mitään raskautta!!!


      • Sommaren är här
        out33333 kirjoitti:

        Naisilla muuttuu hormonitaso jatkuvasti kuukautiskierron mukaan. Juuri ennen kuukautisia kipukynnys on alimmillaan ja kuukautiseen alkamisen jälkeen sietää enemmän kipua ja on muutenkin vähän kovempinahkainen vastoinkäymisten suhteen.

        Ja ne hormoonit vaikuttaa siis esimurkkuiästä yli vaihevuosien. Joka naisen kuukausittainen hormoonimuutos, ei tarkoita mitään raskautta!!!

        Eikös nää oo kaksoset?
        http://www.youtube.com/watch?v=yVdiTaWebUk


    • paksuna on?227

      Ihan samaa ajattelin. Uskon että Esko sai tietää että Martina on sille UUDELLE ukolle paksuna. Ja Martina oli Seiskan uimapukukuvissa peittänyt mahansa. Ja ei kuulemma bailannut vaan vain nukkui lähinnä siellä reissussa. Ja sitten joku kertoi että Martina oli uuden ukkonsa kanssa tullut MEHILÄISESTÄ ulos, lääkärikeskuksesta.... Ja se, että tätä raskausspekulaatiota on jo ollut viikon verran, jo ennen, koska hänen maha on tosi ison näköinen ollut muissakin kuvissa. Ja Martina EI ole kieltänyt uutista.... Toisaalta kun tietää tämän pariskunnan pääkopan niin voivat myös tahallaan tehdä juoruja tästä asiasta, levy ei ole myynyt, että jos näin alhaistakin temppua koitetaan jotta saadaan lisäjulkisuutta.

      • Sirius10

        Taas kerran. Kuka "suunnittelee" ikäviä juoruja jotta saisi levyn myyntiin? Eihän se ainakaan mitään myy, ainoastaan jos siis ois hyvä juoru ja siltikin minusta musiikki ja siitä tykkäävät eivät juoruihin levyn ostoa perustele...


      • Matriarkaatti92
        Sirius10 kirjoitti:

        Taas kerran. Kuka "suunnittelee" ikäviä juoruja jotta saisi levyn myyntiin? Eihän se ainakaan mitään myy, ainoastaan jos siis ois hyvä juoru ja siltikin minusta musiikki ja siitä tykkäävät eivät juoruihin levyn ostoa perustele...

        No julkisuus on aina julkisuutta - ja sitä myöten myös mainosta. Kun joku asia kiinnostaa toisessa tai siitä tiedetään, yllättäen toinenkin sitten kiinnostaa. Mutta tosifanit ei tällaista tee, siinä taidat olla oikeassa.


    • ehohä

      Tuskin on raskaana. Kyllä on sanonut juoneensa viiniä ja shampanjaa myös Vegasissa. Tää on taas yksi huomienhaku yritys. Ja ehkä Martina mieluummin haluaa "olla raskaana" ja "saada kohta keskenmenon" kuin myöntää lihoneensa. Ketä kiinnostaa lihonnu tyrkky verrattuna "raskaana vieraalle nuorelle miehelle, joka ei ole aviomies"-tyrkky.

      En todellakaan usko mihinkään "raskauteen"... Vatsajumppaa ja juominen vähemmälle, niin maha katoaa.

    • m

      Onhan se vähän pyöristynyt.. ehkä seiska selvittää kuinka on! :)

      • 17+17

        Meinasitko ostaa Seiskan tuon tiedon takia? No sitten, on vihjeet menny niin kuin pitikin, eli lehteä koitetaan saada kaupaksi keinolla millä hyvänsä.
        Täyttä puppua koko juttu...

        Ja ihmettelyä aiheesta Martinan pömppömaha on ollut tosiaan viime aikoina tällä palstalla. Sama syy kuin useilla muillakin; liikaa hiilareita ja liian vähän liikuntaa. Sitäpaitsi Martinan vatsanseutu ei koskaan palautunu Victorian syntymän jälkeen yhtä litteäksi kuin ennen. Sen näkee mm. "Isku Kolumbiaan"-sarjan uima-allaskuvauksissa, jotka tehty viime syksynä. Mahan seutu on jäänyt pömpöksi, niinkuin yleensä monelle käy. Martina on sössiny tatuoinnilaan sen, että vaikea tehdä mitään rasvanpoisto-operaatioita tai muita kir
        istyksiä vyötären seudulle, koska tatska menettää muotonsa siitä. Typerys mikä typerys.:DD


      • eijoo

        Tämä on hyvin tärkeää. Me emme siihen kykene itse, joten seiska selvittää. Hetkeksi huomiomme kiinnittyi vaaleihin, mutta pian ehkä saamme tietää miten tässä tärkeässä asiassa asiat todella ovat.
        Onko muuten moraalisesti oikein, että joudumme jännittämään liian monien ihmisten asoita?
        Joskus tuntuu etten itsekään tätä elämää eletyksi saa....


    • katsoluxuspyllykuvat

      eri asia onko oikeasti vai tarinassa

    • transu mikä transu

      Martina on tosiaan vartaloltaan muuttunut paljon huonompaan suuntaan lapsen syntymän (ja iän) jälkeen. Rasva on paennut pepusta kokonaan, lattapehva, kuin teinipojalla. Eikä enää vyötäröä yhtään vaan lantion kanssa samankokoinen vyötärö. En ymmärrä eikö naisella ole mitään itsekritiikkiä, kun pistää minihameita ja kehtaa vielä pällistellä jopa bikinikuvissa. Sitten se surullisenkuuluisa silarileikkaus, joka laittoi naisen rinnat aivan riippurinnoiksi. Kamalat! Olen onnellinen että en ole sen näköinen vartaloltani vaan siro, pieni ja naisellinen. Enkä transumainen. Hän ei ole pätkän vertaa naisellinen.

    • ei se tasapaksukatja

      Multa kerran 20 v rouva kysyi että näytänkö muka että oisin raskaana,, kun kysyin onko suunnitelmia.... sanoin kaunistellen: EI EI... totuus oli se, että jos ittelläni oliis ollut sellainen maha olisin seitsemännellä kuulla paksuna. Hänen vyötärönympäryksensä on 80-90cm ja lantio yli metrin! ikää vasta 25 nyt. Itselläni on valehtematta lantio 91 ja vyötärö 61 ja olen äiti muös. Mun raskaus oli 8.kuulla ennenkuin kukaan huomasi............... Suurimmalla osalla noin kaksvitosista naisista ON YLLÄTTÄVÄN ISO VYÖTÄRÖ! JA ETTEKÖ TIEDÄ, ETTÄ JOS VYÖT.YMP. YLI 80 ---SE ON MELKOINEN SOKERITAUTIRISKI SEKÄ VERENPAINETAUTIRISKI. JA 90 PROSSAA AKOISTA PITÄÄ ITTEENSÄ PIENEMPÄNÄ KUIN ONKAAN SEKÄ KÄYTTÄÄ LIIAN PIENIÄ PURISTETAVIA JALKINEITA. JA SEN HUOMAA NAAMATAULUSTA ;))

      • .

        Vyötärön kuuluu olla 62 % lantiosta.


      • MisX

        Naiset on toistensa pahimpia vihollisia kuten nämä kaksi edellistä kommenttia kertoo... :/

        Minusta Martinassa ei ole yhtään mitään vialla minun silmiini. Ja haloo kuka mahtaa geeneillensä mitään? Jos tämä edellinen omistaisi samat geenit kuin Martina menisitkö köyden jatkoksi sen vuoksi??! Koska eihän se ole enää elämää jos ei vyötäröä löydy! Kaikilla sitä ei vain ole ja sillä sipuli mutta järkeä voi sitten olla paljon enemmän kuin näillä ulkoisesti täydellisillä ihmisillä.

        Että pitää ihmisten olla niin pinnallisia! Kehutaan kuinka itsellä kurvit kohdallaan, kuule jos se sulla elämä vain siihen perustuu niin enpä välittäis tuntea.


      • heh ja hih

        Voi luoja mikä purkaus :DDDD


    • ´777

      Joo suomalaisilla naisilla usein on lattaperse ja sitten olematon vyötärö. Martinan vyötärö takuulla ainakin 7 alkaa, ellei 8.
      Tuo totta myös että jotku eivät näe itseään peilistä vaan jos ovat max 20-vuotiainan olleet pieniä ja siroja ja hoikkia niin luulevat olevansa samanlaisia tyyliin 30 vuotiaina.

      • eijoo

        No hei haloo!!!! 30 vee on kuollu ja haudattu! Ei sellaisia lasketa!


    • Leipää pöytään...

      Meinaako Esko mennä johonkin töihin, maikkarissa oli jotain juttua tänään.

    • Ei juoruakka

      Eikö teillä ole muuta asiaa kuin puuttua toisen ihmisen ulkomuotoon... pah..sanon minä!

      • Eroavatko?

        En minäkää siitä tykkää mutta en kuitenkaan sano sitä ääneen.


    • ilo katsella

      miehelläni joka marraskuussa täyttää 60v on timmimpi peppu kuin martinalla tahi lingrenillä sekä minulla , olen ite lattapeppu..
      miestäni on ilo katsella ;)

    • juoruämmä

      DTM:n keikalla oli selvästi masu pyöristynyt. Tai voi olla,että se johtui siitä mekosta,mutta M aina tarkka vaatteiden suhteen joten itselleni tuli heti mieleen raskaus,koska muista paikoista ei kyllä ollut lihonut. Eikä drinksujakaan vedellyt entiseen tyyliinsä...

    • 17+17

      On kyllä lihonut myös muualta. Katsoppa Martinan kuvia, esim. reidet ovat selluliittiset nykyään. Myös silmät ovat syvällä päässä ja pienen näköiset, niinkuin lihoneille ihmisille käy, silmistä tulee ns. sian silmät.
      Mekkoakaan Martina ei ole saanut itse valita. Hänen on käytettävä sponssaaja/suunnittelija Kirsin hänelle suunnittelemia vaatteita. Se ei ole siuunnittelijan ongelma, jos vaatteiden käyttäjä ei viitsi huolehtia kropastaan.

    • mk

      Onko Marttiina ja Esko edes enään yhdessä ? O.o

      • eijoo

        On ne! LEHDESSÄ OLI KUVA JA JUTTU jA TELLUSSA MYÖS.
        Voimme olla rauhassa, uskoisin?


    • Who the hell cares about Martina....

    • tuleva tuksu2?

      Kyllä minuakin ihmetyttää että nainen jonka vartalo EI ole enää bikinikunnossa, kehtaa silti pistää miniminimekkoja ja muutamaa numeroa liian pieniä. Jokainen näkee että Martina EI ole xs tai s kokoa. Ainakin m kokoa.
      Maha iso ja reidet tosiaan selluliittisen näköiset.

    • jk

      voi olla

    • brunette-93

      Voi vittu millasta puhetta.:D Eka arvostellaan siitä,kuinka tää taas kerran on joku julkisuustemppu ja kuitenkin jaksatte laittaa keskustelun pystyyn henkilöstä,josta ette tunnu saavan muuta kun valituksen aihetta aikaseks.Tätä vartenhan ne julkkikset toisaalta on olemassa,jotain pohdittavaa teillekin oman harmaan arjen keskelle.Ois aika jännä nähä missä mitoissa te itse ootte,jos normaalipainosta naista arvostellaan tolla tavalla.Jos Martinalla ei ois mitään mahaa tai muotoja missään,niin siitä kävis kauhee keskustelu millasen kuvan se antaa nuorille ja nyt kun sillä on raskaudesta pieni maha jääny,niin se on aivan järkyttävää.:D Mun kanta Martinasta on se,että Martina on itse asiassa selvinny kohtalaisen hyvin elämässään ja vois oikeestaan olla ihan malli esimerkki nykysille nuorille.Se on jokaisen oma asia ottaako botoxii ja silikoneja,ei se siitä ihmisestä sen kummosempaa tee.Toiset arvostaa sellasta kauneutta ja toiset ei,mutta teille sivusta seuraajille mikään ei kelpaa.Ja voi hitto kun oon kurkkuu myöten täynnä noita heti tulevia raskaus huhuja,kun joku kuva suunnilleen on otettu väärästä kuvauskulmasta tai kun toinen ei Vegasissa jatkuvasti oo bailaamassa.Kauhee haloo siitäkin ois tullu,jos pienen Victorian mutsi ois heilunu shamppanja lasi kädessä jonain iltana siellä.Mutta kai nykyajan julkkisten täytyis jokaisessa haastattelussa olla hiljaa tai puhuu niin selkeesti ettei niistä tuu heti jotain huhuja.Martinankin ois vissiin täytyny kertoa "en ole raskaana,naisilla on hormoonit vaikuttaa muutenkin".

      • eijoo

        Vihdoinkin asiaa! Ottakaa oppia! On normaalia että ihminen muuttuu kun vuosia kertyy. Ja eihän kukaan jaksa olla saman kaa mitään viikotolkulla, ja sit pitäis vielä saada lapsia tähän maailmaan ja löytää joku joka kattoo niiden perään?
        Herätkää pahvit ja menkää hoitoon!!!!!!


    • ei voi olla

      Jos M on raskaana, niin tuskin se on Eskon siittämä. Taitaa olla asiakasta luukulla jonoksi, kun luulevat M olevan hyväkin äiti. Toisaaltaan kyse olis VAHINGOSTA, sillä yksikään normaali ihminen ei lisääntys tuon kanssa.

    • Eskobaari

      Ei taatusti ole, ainakin skumppa maistui Vegasissa.

    • Ei juoruakka

      Brunette-93 puhui asiaa. Antakaa todellakin olla jokaisen ihmisen sellainen kun on. Ihan käy sääliksi Martinaa ku aina vaan mollataan millon mistäkin asiasta. Jos hän odottaa vauvaa niin antakaa hänen odottaa, se ei kuulu kenellekään meille muille!

    • wet23

      jos jätkät vetää sitä korvat luimussa eikä muista imasta kasseja tyhjiksi niin näin siinä käy sitten.

    • 8888888888888

      Te pari tyyppiä jotka pistätte antakaa olla viestejä. Kuulkaa, se akka itse tyrkyttää ties millä skandaaliotsikoilla taukoamatta itseään joka helvetin kolosta julkisuuteen!!!! Eli ei ole kysymys siitä etteikö annettais olla vaan ämmä väkisin tuo itseään ja yksityiselämäänsä tyrkylle, hirveä julkisuusaddikti kaiken muun lisäksi! Tottavie silloin taatusti sanotaan niin kuin asia on!

    • ehohä

      JOS Martina olisi raskaana, niin siitä olisi KISSANKOKOISIN KIRJAIMIN ensimmäisenä kertomassa Seiska! Kai nyt sen verran jo tajuatte, miten nuo lööppilehdet toimii. Ensimmäisenä ehtijä on paras. Ei todellakaan olis hiljaa asiasta vain pikkuisen vihjaillen Seiska. Eikä sen takia kannata sitä seuraavaakaan irtonumeroa ostaa...

      Tahallaan vihjausta hormoonitoiminnasta, joka todellakin kuuluu jokaisen naisen kuukautiskiertoon. Ei mitään valehtelua, mutta niille, keillä mielikuvitus laukkaa, on syötti uponnut.:DD

      • eijoo

        Hei! Mutta ei ole varmuutta! Mutta jos on, niin oli eka joka vihjasi! Kuka laittais keräyksen tänne pystyyn jos on onnellinen perhelisäys tulossa?
        Nyt tarvitaan sitä suomalaista sisua ja tsemppiä auttaa kaveria!
        Rahaa tarvitaan, että saadaan hoiva toimimaan!
        Kukkaron nyörit siis auki jokainen oman tunnon mukaan!!!!!!


      • Riittää jo...
        eijoo kirjoitti:

        Hei! Mutta ei ole varmuutta! Mutta jos on, niin oli eka joka vihjasi! Kuka laittais keräyksen tänne pystyyn jos on onnellinen perhelisäys tulossa?
        Nyt tarvitaan sitä suomalaista sisua ja tsemppiä auttaa kaveria!
        Rahaa tarvitaan, että saadaan hoiva toimimaan!
        Kukkaron nyörit siis auki jokainen oman tunnon mukaan!!!!!!

        Uskokaa nyt, että ei ole raskaana. Lihonu yhdessä Eskon kanssa, joka aloittikin jonkun ihmedieetin kalenterikuvia varten. Yhdessä olivat lapsimessuilla ja Eskon blogista selviää myös, ettei perheeseen ole tulossa uusia jäseniä...

        Nämä haluavat sitä turhaa julkisuutta ja jotka näitä kohutyyppisiä "uutisia" kertoo, pitää nämä turhikset mielissä.

        Unohdetaan jo mokomat mitättömyydet. Niin nähty jo... Kun niiden asioista ei kiinnostu eikä kirjoita, ne joutuu elämään ankeaa elämää, kun kukaan ei huomaa heitä.


    • pokspuks

      Juuri näin. Ensin koko naurettava erosoppa. Nyt sitten huhumyllyt jauhaa että muidu paksuna. Mara itse ei kommentoi asiaa. Ei siis tahallaan myöskään toki kiellä sitä. Levy ja sinkku floppeja joten yhä yrittää kaikkia näitä epätoivoisia keinoja senkin takia. Niinkuin muka tästä myynti lisääntyisi vaan ihan päinvastoin. Mutta kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia...

    • Kuuluukos jonkun raskaudet muille. Antaa olla ihan rauhassa raskaana tai keveänä.

    • Round the world

      Hyvä arvoisa nimimerkki "tuleva tuksu2?" ja muut luuserit.

      Eli jos nainen ei ole enää kokoa xs tai s, vaan jopa huimaa m-kokoa, hän ei saisi
      käyttää minihameita ja muita naisellisia vaatteita?

      Sallikaa mun nauraa :D

      Itse miehenä katselen mieluummin muhkeaa takamusta ja muodokkaita reisiä ja pohkeita siinä minihameessa kuin jotain olematonta lattapersettä ja tikkujalkoja. Yöks semmoisille!

      Maailmaa kiertäneenä voin todeta Martinan olevan sellainen latinotyyyppinen nainen; muodokas, tumma, näyttävä ja voimakkaat kasvonpiirteet omaava.
      Ilmankos latinoverta omaava Esko onkin Martinasta lumoutunut!


      Täällä peräpohjolassa nyt vaan tunnutaan arvostavan enemmän sellaisia hailakoita maitomössönaamoja ja kuivakoita pikkusieviä laiheliineja tyyliin Viivi Avellan ja Karita Tykkä os.Tuomola.

      Ja eipäs unohdeta myöskään Lola Odusogan, (nykyinen Wallinkoski) tapausta.
      Suomessa irvailtiin Lolan tanssiharrastuksessa muotoutuneista "paksuista reisistä". Vaan kuinkas sitten kävikään...

      Hänet valittiin Yhdysvalloissa pidetyissä Miss Universe-kilpailuissa kolmanneksi kauneimmaksi!

      Moiseen sijoitukseen ei ole Suomi sen koommin yltänyt.

      Raskaana tai ei, Martina on upea nainen. Oli kyllä niissä kuuluisissa kuvissaankin joissa poseerasi viimeisillään, sellainen kissa jonka mielelläni ottaisin viereeni mouruamaan anorektisten teinityttöjen sijaan ;)

    • out33333

      No ei ole tippaakaan latinotyyppinen. Puuttuu ruskeat silmät, kroppa ei ole kurvikas, vaan tasapaksu. Hiukset värjätty.

      Sitä en sano, onko ruma vai nätti, kauneus on katsojan silmässä, mutta vertaus ei kyllä nyt osunut ollenkaan kohdilleen...

      Ja mitäpä siitä, vaikka Martina onkin lihonu. Ollut vain niin ilkeä esim. Noora Hautakankaalle, että haukkui Nooran läskiksi. Ehkä siksi on niin huvittavaa, kun Martina on kaikista leikkauksista huolimatta rupsahtanut.

      • ei latino

        Nimenomaan. Oikeasti vaalea iho ja maantienväriset hiukset. Nyt paljon itseruskettavaa ja mustaa hiusväriä. Ei kuitenkaan käytä ruskeita piilareita.Ei ole eikä edes yritä olla mikään "latino". Ja kauneudesta todellakin on jokaisella oma mielipide. Itse tykkään vähän luonnollisemman näköisistä...


    • 7tähtityttö vm 2000

      Minusta Martina on kaunis ja hyvässä kunnossa. Kun näin hänet kaupungilla lastenvaunujen kanssa ei voinut muuta kuin ihastella tuota kaunista mustatukkaista naista.. julkkisena oleminen ei ole helppoa, aina on joku arvostelemassa.. totuus on ettei kaikkia voi miellyttää

    • Jaysssssssssss

      Kateelliset jauhaa,idiootit puhuu,kusipäät juoruu ja huonoimmat keksii huhuu.:) that's fucking true :)

      brunette-93 puhut todellakin asiaa. Te jotka täällä jaksatte OIKEASTI ihan tosissanne melskata ja riehua miten joku on lihonnut ja reidet on sellua.. haluaisin todellakin nähdä teistä JOKA IKISEN :D vois olla, että pikkasen ääni muuttuis kellossa, kun pistäsitte vaikka omat "BIXUKUVAT" seiskaan, lol sanon minä.

      Te jokainen joka täällä haukutte Martinan ulkonäköä, vartaloa, vaatetusta, niin oikeasti rehellisesti voisin olla melkeen 100% varma, että ootte joka ikinen ihan jäätäviä vätyksiä :) Onhan se helppo huudella ruudun takaa? Kannattais tutkiskella peiliä, ja sitä omaa persettä, että miten on?

      Naurattaa ihan. Mulla on hyvä itseluottamus, olen kaunis, no sellua ei ehkä löydy mutta, onhan mussakin vikoja. Tunnistan kyllä katkeran naisen pelkästään tekstinkin takaa, ja te joka ikinen paheksuja olette jollakin tapaa Martinalle katkeria, who knows? Ehkä se on ulkonäkö? Julkisuus? Esko? mitä vaan, mutta oikeesti, jos Martina on niin kamalan ruma ja kaikkea, miten jaksatte oikeasti keskustella hänestä täällä? :D KUMMA JUTTU! ;)

      • jeesuskristus!!!!

        "Te pari tyyppiä jotka pistätte antakaa olla viestejä. Kuulkaa, se akka itse tyrkyttää ties millä skandaaliotsikoilla taukoamatta itseään joka helvetin kolosta julkisuuteen!!!! Eli ei ole kysymys siitä etteikö annettais olla vaan ämmä väkisin tuo itseään ja yksityiselämäänsä tyrkylle, hirveä julkisuusaddikti kaiken muun lisäksi! Tottavie silloin taatusti sanotaan niin kuin asia on!"

        Tuntuu kuin olisit ihan helvekon kiukkunen? Pysy nyt hyvä ihminen housuissasi? Mä lukisin Martinasta ihan mielelläni enemmänkin, en tosin kyllä ole nähnyt häntä joka helvetin kolossa. Musta tuntuu, että sinä kuitenkin hakemalla haet Martinasta juttuja? Oletko kenties addiktoitunut Martinaan? :) No problem! Niin mäkin :D Ja jos nyt kysytään näin, että MITÄ SITTEN VAIKKA MARTINA TYRKKYTTÄISI ITSEÄÄN MEDIALLE? Onko se jumalauta SINUN ongelmasi? :D VOI HERRANTÄHDEN IHMISET HALOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! EI OLE PAKKOA LUKEA MARTINASTA JUTTUJA JA SITTEN VIELÄ JAKSAA KOMMENTOIDA SUOMI 24 KESKUSTELUPALSTALLE HOHOHOHOHOH GET A LIFE ;)


      • vitun noloa!!!
        jeesuskristus!!!! kirjoitti:

        "Te pari tyyppiä jotka pistätte antakaa olla viestejä. Kuulkaa, se akka itse tyrkyttää ties millä skandaaliotsikoilla taukoamatta itseään joka helvetin kolosta julkisuuteen!!!! Eli ei ole kysymys siitä etteikö annettais olla vaan ämmä väkisin tuo itseään ja yksityiselämäänsä tyrkylle, hirveä julkisuusaddikti kaiken muun lisäksi! Tottavie silloin taatusti sanotaan niin kuin asia on!"

        Tuntuu kuin olisit ihan helvekon kiukkunen? Pysy nyt hyvä ihminen housuissasi? Mä lukisin Martinasta ihan mielelläni enemmänkin, en tosin kyllä ole nähnyt häntä joka helvetin kolossa. Musta tuntuu, että sinä kuitenkin hakemalla haet Martinasta juttuja? Oletko kenties addiktoitunut Martinaan? :) No problem! Niin mäkin :D Ja jos nyt kysytään näin, että MITÄ SITTEN VAIKKA MARTINA TYRKKYTTÄISI ITSEÄÄN MEDIALLE? Onko se jumalauta SINUN ongelmasi? :D VOI HERRANTÄHDEN IHMISET HALOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! EI OLE PAKKOA LUKEA MARTINASTA JUTTUJA JA SITTEN VIELÄ JAKSAA KOMMENTOIDA SUOMI 24 KESKUSTELUPALSTALLE HOHOHOHOHOH GET A LIFE ;)

        Addiktoitunut Martinaan??? Itsehän se siellä kirjoittelee...


    • Säälittää....

      Martina hyvä, koita nyt jo olla kommentoimatta näitä juttuja tällä palstalla. Pysy Seiskasta ym. erossa äläkä ole julkkutyrkky niin yksikään ihminen Suomenmaassa ei puhu sinusta ikinä enää sanan sanaa. Koita saada elämäsi kuntoon, olet aivan sekaisin oman elämäsi kanssa. Ole vaikka joskus äiti lapsellesi ja pysy uskollisena edes niin kauan kuin avioero kokonaan selvä ja mieti kymmenen tuhansien velkoja ulosotossa, niistäkin kai pitäisi selvitä?

    • VOIMIA LUKIJOILLE!

      EVVK EVVK EVVK EVVK JNE.eeeeen!

    • Evvktpj

      on yksi vitun hailee onko joku maitohinkki raskaana. Eikös se mene niin että kohta se sai keskenmenon. Sitten se eroaa jne. Eikö Suomesta löydy parempia juttuja joista kirjoittaa. Suoraan sanoen toskaa parvella.

    • Eskoseniiii

      Esko piti pari päivää sitten palopuheen Maikkarin viihdeuutisissa, nyt saa otsikot riittää. Ja taas jo tänään on pistänyt blogia Seiskaan jossa kertoo yksityiselämänsä asioista.

    • jk

      voi olla

    • hulluja

      So what????????????????????????????????Oli tai ei. Mitä se kenellekään kuuluu????????

    • julkkikset turhia

      Mitä ihmeen väliä sillä on, onko Martina tai joku muu julkkis raskaana? Hyvin monta muuta naista, jotka ovat enemmän tärkeitä kuin kyseenalaista julkisuutta hakevat, ovat raskaana, eikä heistä mitään juttuja kirjoitella.

      Kummallista, kuinka noin vähäpätöiset jutut ketään kiinnostavat? Minulle jonkun Martinan tekemiset ovat täysin yhden tekeviä. Julkisuuskipeät elävät ihmisten uteliaisuudella. Jos kaikki eläisivät kuten itse elän, ainoakaan julkkis ei pärjäisi!

      Tähtiä ei ole olemassakaan! Kaikki ovat samanvertaisia. Teot ainoastaan ratkaisevat ihmisen arvon. Siksi en arvosta mm. edesmennyttä Kari-Tapiotakaan minkään vertaa. Ihmisenä olo on paljon tärkempää, kuin taito vaikkapa laulaa. Tai käytös ja teot, joilla haetaan huomiota omalle itsetunnolle, joka ei riitä kantamaan tavallisessa elämässä ilman julkisuutta.

      • rokkenrolia

        just just etpä taida ymmärtää musiikista mitään...samaa mieltä kyllä jostain martinasta..


    • ehohä

      Ihan sama, onko täällä kommentoijat lihavia, laihoja tms. Ehkä kommentoijilla on terve itsekritiikki, ettei lähde julkisesti esittelemään itseään...

      Martina tosiaan itse julkisesti esittelee kuviaan lehdissä. Ei voi odottaa, että julkisuus on vain positiivista...

      Lisäksi näen, että lukijat ovat ns. työnantaja. Jos työntekijä missään muussakaan paikassa ei ole pätevä hoitamaan tehtäviään, niin varmasti tulee sanomista. Ei kai tuo Martinan "ura" nyt kai kuitenkaan mikään "suojatyöpaikka" ole...

    • OMA KRITIIKKI !

      Juuri näin. Itse esim. en ole mikään missimallimainen mutta enpä milloinkaan myös sitä LUULISI ja pistäisi minarihametta tms! Martina taas, ei mitään itsekritiikkiä. Jos ei ole persettä lainkaan vaan pelkkä miesmäinen latta siinä kohtaa ja ei vyötäröä ja on mahaa ja reidet selluliittiset, ehkä ne minarit kannattaa jo jättää kaapin perukoille.

      • out33333

        Junttimaista ton ikäsen ja näkösen käyttää mitään lutkamaisia minihameita yms. Martinakin voisi näyttää hyvältä, jos käyttäisi esim. tyylikkäitä liituraitapukuja korkokenkien kanssa... Se, että on (velkaisia) merkkituotteita, ei korvaa sitä, että tyylitaju puuttuu.

        Miten saakin itsestään niin halvan näköisen? Vaatii melkoista taitoa olla noin mauton:DDD


      • Junttisaurus
        out33333 kirjoitti:

        Junttimaista ton ikäsen ja näkösen käyttää mitään lutkamaisia minihameita yms. Martinakin voisi näyttää hyvältä, jos käyttäisi esim. tyylikkäitä liituraitapukuja korkokenkien kanssa... Se, että on (velkaisia) merkkituotteita, ei korvaa sitä, että tyylitaju puuttuu.

        Miten saakin itsestään niin halvan näköisen? Vaatii melkoista taitoa olla noin mauton:DDD

        Buahhah hahha ahhhhaaa, ai tyylikkäitä liituraitapukuja, right! Milläköhän vuosituhannella säkin elät, ei hyvää päivää.


      • out33333
        Junttisaurus kirjoitti:

        Buahhah hahha ahhhhaaa, ai tyylikkäitä liituraitapukuja, right! Milläköhän vuosituhannella säkin elät, ei hyvää päivää.

        No en ainakaan millään minihameaikakaudella;DD

        Etkö tiedä, että liituraitapuvut on klassikko, joka on aina muodissa???;DD

        Ja peittäisi myös hyvin Martinan ongelmakohtia. Mutta, jos niitä haluaa esitellä, niin ihan vapaasti:DDD


      • Hyvää päivää vaan
        Junttisaurus kirjoitti:

        Buahhah hahha ahhhhaaa, ai tyylikkäitä liituraitapukuja, right! Milläköhän vuosituhannella säkin elät, ei hyvää päivää.

        Victoria Beckham monien muiden "tyyli-ikonien" tavoin käyttää liituraitapukuja... Junttisaurus sopii kyllä erittäin hyvin nimeksesi.


    • 25

      kyllä se yleesä on peräsuolessa vika kun paskalentää

    • eskosetaalakirjoitta

      MARTINA ON TÄYSI PELLE..U S K O M A T O N PELLE

    • unnick

      Dear lord, mitä urpoja täällä pyörii... en itsekkään tykkää ko.henkilöstä mutta NORMAALIHAN se on kropaltaan. Oletteko te todella tosissanne?!

    • Kylläpä kiinnostaa.. Oottteko koskaan harkinnu elämän hankkimista. Vois olla ihan antoisaa..

    • Dariah

      Varmasti on raskaana, eikä Eskolle!!
      Esko-rukka =(

    • Mardina

      Tietääkö kukaan, voiko sikiölle tehdä tatskan?

    • jarvinenjonna

      Voiko sikiölle jo ostaa Ed Hardyn vaatteita??

      :)

    • äö
    • Haidrama

      Martina menee naimisiin heti kun ero on selvä. Sen Esko sai tietää. Joten se siitä.

      • eijoo

        Anteeksi, mutta minun on mentävä veskiin paskalle. Ja nukkumaan sitten. Hyvää yötä kaikille!


    • painot nouseee

      siis Martiina olisi alkanut nosteleen painoja? okkeido senkus nostelee

    • 54

      Ja mitä sitte jos onkin raskaana, toivottavasti vastuu kasvaa, ja jos mä vähänkään olen asioista perillä sieltä Jeesus sitte tulee, kun eihän se ole ollu kenenkään kans sillai Taitaa tulla muuttos ,voi vitsi eihän se ollutkaan Timo Soini

    • villagenut

      Elä ihmeessä, onko meitin Marttiina pieniin päin. Kyllä, kyllä nyt on maaliman kirjat sekaisin. Nykyaikana ei uskois enää tommosta sattuvan. Oikeessa varmaan oot.

    • LoOsEmINd

      Voi viddu ketä kiinnostaa, tommoset täysin turhat julkkikset, no tyhjäpäitä tietysti

    • Ilmaiseksi
    • 1212121211

      Haluatko keskustella netissä, mutta olet työpaikan koneella? Pelkäätkö pomosi saavan tietoon, mitä olet jutellut? Keskusteletko jostain arkaluontoisemmasta? Olet julkisella WLANilla? Olet avoimessa/valvotussa verkossa? Haluatko nauttia laadukkaasta keskustelusta? Haluatko lautailla suojatusti? PURJOLAUTA ON JUURI SINUA VARTEN!!!

      Siirry Internet-keskustelun uuteen aikakauteen - keskustelu https-suojattua.
      https://purjolauta.net/

      • 1221212

        Haluatko keskustella netissä, mutta olet työpaikan koneella? Pelkäätkö pomosi saavan tietoon, mitä olet jutellut? Keskusteletko jostain arkaluontoisemmasta? Olet julkisella WLANilla? Olet avoimessa/valvotussa verkossa? Haluatko nauttia laadukkaasta keskustelusta? Haluatko lautailla suojatusti? PURJOLAUTA ON JUURI SINUA VARTEN!!!

        Siirry Internet-keskustelun uuteen aikakauteen - keskustelu https-suojattua.
        https://purjolauta.net/


      • 12122121212112
        1221212 kirjoitti:

        Haluatko keskustella netissä, mutta olet työpaikan koneella? Pelkäätkö pomosi saavan tietoon, mitä olet jutellut? Keskusteletko jostain arkaluontoisemmasta? Olet julkisella WLANilla? Olet avoimessa/valvotussa verkossa? Haluatko nauttia laadukkaasta keskustelusta? Haluatko lautailla suojatusti? PURJOLAUTA ON JUURI SINUA VARTEN!!!

        Siirry Internet-keskustelun uuteen aikakauteen - keskustelu https-suojattua.
        https://purjolauta.net/

        Haluatko keskustella netissä, mutta olet työpaikan koneella? Pelkäätkö pomosi saavan tietoon, mitä olet jutellut? Keskusteletko jostain arkaluontoisemmasta? Olet julkisella WLANilla? Olet avoimessa/valvotussa verkossa? Haluatko nauttia laadukkaasta keskustelusta? Haluatko lautailla suojatusti? PURJOLAUTA ON JUURI SINUA VARTEN!!!

        Siirry Internet-keskustelun uuteen aikakauteen - keskustelu https-suojattua.
        https://purjolauta.net/


    • pokemonpoika

      Hei vaihtaisin ps2 pelejä gameboy advance:en ja johonkin pokemon peliin. Ps2 pelit ovat:Need for speed pro street, prince of persia the sands of time, sly raccoon, sly 2, canis canem edit (bully), crash bandicoot the wrath of cortex ja langaton gh metallica kitara.

    • Marttiinaonihanjee24

      Mun mielestä Martina on tosi kaunis, ja ainoa vakavasti otettava mediaseksikäs persoona tässä maassa. Miettikää nyt sen ja Eskon tositeeveesarjaa, ei oo vastaavaa tasoa vielä tehty täällä mitä se oli - vaikka olisitte pariskunnasta mitä mieltä, niin toi on totuus.
      Lisäksi Martinan ulkomuoto. Mä en ole vielä yhtäkään naista nähnyt, jonka kroppaan ei olisi lapsen saanti jollain tavalla vaikuttanut. Ihan jokaiselle tulee jotain, ja jos muuta väittää niin paskaa puhuu. Lisäksi Martina ei ole yli-ihminen, mun mielestä on kohtuutonta vaatia julkkiksilta siis täydellisyyttä jos on lapsen saanut. Kukaan meistä ei koskaan säily yhtä parikymppisen heleänä iän karttuessa. Eikä Martinassa nytkään ole vikaa, koska elämän kuuluu näkyä.
      "Miks kehtaa esitellä itteään vaiks on repsahtanut" - jos tolle linjalle lähdetään, niin meistä kaikkien pitäisi puketua munkin kaapuihin ja osalle vielä silmät peittävät läpät päähän, jos on tarvis. Miksei Martinan rohkeutta esitellä kroppaa vielä synnytyksen ja lapsen saannin jälkeen voitaisi katsoa terveemmällä ja toisella tapaa - eli siten, että se kannustaisi muitakin naisia elämään täysillä pikkuvioista, joko kuvitelluista tai oikeista, huolimatta?
      Media on muokannut kauneusihanteista mahdottomia - ikää saa kertyä, mutta elämä ei saisi näkyä. Voi luoja. Mun mielestä ihminen, joka kantaa itsensä hyvin, rypyistä, arvista ja vioistaan huolimatta hyvin, on kaunis.

    • 19+16

      Martinaa katsoa terveemmällä tavalla?

      Eiköhän Martinan pitäis opetella terveemmät elämäntavat... Ei ole normaalia tunkea itseään joka paikkaan puolipukeissa, oli kroppa sitten minkä näköinen tahansa.

      Martinako täällä päättää, mikä on normaalia? Itse ei pysty sopeutumaan yhteiskunnan sääntöihin; kaikki tietää sen velat, pahoinpitelyjutut jne... Jos esittelee rupsahtanutta kroppaansa julkisesti, sitä myös arvostellaan julkisesti. Eikö hän itse ole ollenkaan tietoinen siitä, että hänen kroppansa on muuttunut lapsen teon jälkeen. Ilmeisesti ei.;DD

    • eefrefef

      Mun mielestä EI ole normaalia jos alle 30 vee nainen vetää ja pumppaa naaman botoxia täyteen ja sitten tekee pari tissileikkausta päälle. Ja sitten kaiken jälkeenkään ei ole muuta kuin ruma. PAAALJON rumempi mitä oli normaalina.,f

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe