AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Jengiraiskaajat saivat tuomionsa

Jengiraiskaajat saivat tuomionsa

9 Vastausta 228 Lukukertaa
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011070714019573_uu.shtml

Syyksi luetut rikokset

Jari Henrik Kolivaara, 47

Rattijuopumus, vaarallisen esineen hallussapito, ampuma-aserikos, kaksi vapaudenriistoa, törkeä raiskaus, raiskaus

Tuomio: 5 vuotta 10 kuukautta ehdotonta vankeutta

Jukka Heikki Kalevi Piri, 26

Kaksi vapaudenriistoa, törkeä raiskaus, avunanto raiskaukseen

Tuomio: 5 vuotta 10 kuukautta ehdotonta vankeutta

33-vuotias mies

Avunanto vapaudenriistoon, vapaudenriisto, avunanto raiskaukseen

Tuomio: 1 vuosi 6 kuukautta ehdotonta

27-vuotias jyväskyläläismies

Vapaudenriisto, avunanto raiskaukseen

Tuomio: 1 vuosi 2 kuukautta ehdollista ja 60 tuntia yhdyskuntapalvelua

IL
Kovin on "suuret" tuomiot suomessa?
Kyllä tohon tuomioon ois voinut laittaa törkeä raiskaus ja henkinen murha.
Ei varmaan nuorta tyttöä lohduta muutama kymppitonni ja pelko raiskajien tapaamisesta taas 5 vuoden päästä. Heillä ,kun on tapana kostaa nämä vasikoinnit. Voi,voi ...sääliksi käy
Kyllä suomessa rikos kannattaa! Toisin on esim. Amerikassa tai melkein missä tahansa Euroopan ulkopuolella. Tietysti sielläkin on asioissa korjaamisen varaa ,mutta naurettavia nää tuomiot suomessa. Pojat pelaa korttia 5 vuotta ja sitten taas tehdään mitä lystää!
Suomi on ravistelua ansainnut, jos eivät tuomiot tuosta kovene!
Voi jumalauta, että sä olet typerä ihminen.

Oletko pataääliö kuullut, että Suomessa taposta saa maksimissaan 8 vuoden rangaistuksen ja murhasta 12 vuotta? Pahimmillaan taposta pääsee törkeällä kuolemantuottamuksella 1-2 vuodessa.

Onko sinun mielestäsi siis joku helvetin raiskaus, josta normaalisti saa muutaman kuukauden tai 1-2 vuotta niin TÄRKEÄ asia, että 5 vuotta 10 kk on liian LYHYT tuomio?

Kehotan sinua tutustumaan rikoslakiin ennenkuin tulet suu vaahdossa tänne jauhamaan kliseistä paskaasi, jonka naapuri sinulle opetti.
Voi **********, että sinä olet typerä ihminen.

Oletko sinä pataääliö kenties ajatellut, että Suomessa ylipäätään on aivan naurettavan pienet tuomiot henkeen ja terveyteen kohdistuvissa rikoksissa, joihin mm. raiskaukset, tapot ja murhat kuuluvat.

Se että tämä ensimmäinen kirjoittaja laittoi fiksusti raiskauksen EDELLEEN liian lievästä tuomiokäytännöstä YLEISELLÄ tasolla kuten verraten muuhun maailmaan EI siis poissulje vielä sitä, etteikö hän voisi olla JOPA samaa mieltä sinun kanssasi esim. tapon ja murhan liian lievistä tuomiokäytännöistä.

Kuten sanottua, ylipäätään henkeen ja terveyteen kohdistuvat rikokset ovat rang. lainsäädännössä ja - käytännössä häpeällisessä tasossa, joka ei vastaa rikosten vakavuuuksien mukaista linjaa vaan tuomiot ovay todellakin naurettavan tasoisia. Ensimmäisellä kirjoittajalla oli hyviä pointteja, mutta sinä tarkoituksella vääristelit hänen sanomansa sellaiseksi kuin halusit. Hänhän ei ollut sanonut kantaansa murhiin ja tappoihin.

Totta kai murhista ja tapoista pitäisi olla kovemmat tuomiot ja ne ovat rikosten tasalla raiskauksia "vakavempia" sillä ihmishenki on mennyttä - mutta tämä sinun KUVOTTAVA asenteesi "joku helvetin raiskaus..." on kyllä jotain joka todella pistää vihaksi. Olet selkeästi mies ja vieläpä tampio.

Raiskaus on erittäin vakava rikos ja se on melkein samalla viivalla hirveydessään tapon ja murhan kanssa, se ei todellakaan ole "jokin helvetin raiskaus" kuin sanoisit jostain pikkuasiasta josta ei sinun mukaasi kenties kuuluisikaan kuin 2 euroa sakkoa.

Ei helvetti!! Turpa tukkoon jos ei ole tajua asioista ja tulee tänne vielä loukkaamaan sekä raiskauksen uhreja että fiksusti muita kirjoittavia. Ja joo, en laske itseäni jälkimmäisiin koska alennuin samalle tasolle kanssasi.
Hävettää lukea näiden keskustelujen tasoa, koska jutut ovat kuin rakkikoirilla, hillitkää kirosanoja, haukkumisya ja muuta roskaanne.
Onko tutkittu oliko raiskattu yli yhden miehen nussima ennen raiskausta?

Yli yhden miehen nussiman huoran raiskaamisessa ei ole mielestäni mitään rikollista.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011053113814960_ul.shtml
Ottaen huomioon, että keskimääräinen suomihuora on noin 15 miehen nussima pitäisi "raiskaus" olla tuomioltaan ja nimikkeeltään esim. tavaran luvaton käyttöönotto.

Sakot riittävät.
Katkeruus ja trollius. Eipä noihin ala-arvoisiin "Kunnian miehen" kommentteihin muuta voi sanoa. Hae ihminen apua ongelmiisi.
Kunnian mies taitaa olla todellisuudessa JÄTETTY MIES!
...mutta hei, kyllä se siitä ja kyllä sitä auringonpaistetta riittää vielä sinullekin.
 /   /  / Jengiraiskaajat saivat tuomionsa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta