Huonoa palvelua liiviliikkeessa

x asiakas

Olen syvasti jarkyttynyt ja ihmeissani meneeko joillakin yrityksilla niin hyvin etta kohtelrevat ostavaa asikasta kuin ilmaa. Nain toimii Liivikeskus Forssa. Liike on hieno ja tavaraa on. On myos erittain ystavallinen nuoti myyja mutta se vanhemp myyja todennakoisesti omistaja kohteli nuorta myyjaa etittain epakunnioittavasti ja tukki myyjan ja asiakkaan valiin kyselemaan mita halusin. Kaivoi liivt jostain nurkasta moittien myyjatartaan joka ei mitaan loyda. Kysyrssani liivien sovittamisrsta tama mstami kertoi etta ei niita tarvotse sovittaa maksaa vaan.

17

2332

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vorssa...

      Eli ei pidetä miesasiakkaista? Vai mistä em. tyyli.
      Pitäsköhän käydä kokeilemassa joku päivä.

    • tympääntynyt

      Ei varmasti pidä miesasiskkaista eikä naisassiakkaista rahat vain äkkiä pois. Tämä on sitä kuuluisaa suuomalaista tasa-arvoa ja palvelua.
      Ne on helppo kiteyttää kahteen sanaan AHNEUS ja TYHMYYS

    • Aasiakas?

      Kotipaikkakunnallani kävin erikoisliikkeessä. Oli talviaika, joten toppaa ja tanttua oli päällä useampi kerros.

      Vähän tahmeasti tuli myyjä hetken päästä perässä kun menin katselemaan liivejä. Otin sitten mutu -tuntumalla kokeiluun erilaisia ja erikokoisia liivejä.

      Menin sovituskoppiin, riisuuduin ja aloin kokeilemaan liivejä päälle. Löytyihän se sopiva kokokin sitten ja kun olisin halunnut parit muut sen kokoiset liivit sovitettavaksi, niin en nähnyt myyjää enää siinä lähellä. Liike oli pieni, kahdessa huoneessa.

      No, ajattelin, että asiakas siellä varmaan sitten vie aikaa.

      Mielestäni odotin ihan tarpeeksi kauan, kurkin välillä verhon välistä, näkyykö myyjää.

      Puin vaatteet päälle, jätin kaikki sovittamani liivit sovituskoppiin ja marssin pihalle. Myyjä jutteli jonkun tuttavansa kanssa omista henk-koht- asioistansa. Kehtasi vielä kysyä, että löytyikö sopivaa...

      • Myyjät ojennukseen

        Tuossa tilanteessa olisi vaan pitänyt kommentoida kysymykseen että kyllä löytyi mutta kun en saanut palvelua niin menen muualle mistä saa palvelua.


    • Mies liiveissa

      Naiset voiko teidan mielestanne miehet sovittaa liiveja siina missa naisetkin? Mita mielta olette? Olen noin 15-20 liivit vuodessa ostava mies, mutta enaan en osta sovittamatta. Liiviliikkeen pitajat arvostavat meita paljon ostavina asiakkaina, mutta jotkut pelkaavat naisasiakkaiden paheksuntaa. Miten on naiset? Kertokaa!

    • Lissu Lii

      Mies rintaliiveja sovittamassa on mielestani ihan OK. Miksi miesten pitaisi ostaa vaarankokoisia liiveja silla emmehan me naisetkaan suostu ostamaan sovittamatta. En ainakaan mina. Tervetuloa vaan miehet liiviostoksille ja sovittamaan.

    • Liivimyyjä

      Olen Lissun kanssa samaa mieltä. Miehet joukolla liivejä sovittamaan. Onhan se meille liivimyyjillekkin vauhtelua saada välillä mies asiakas. Sitäpaitsi miehet ovat erittäin mukavia ja kiitollisia asiakkaita ja kuuntelevaat neuvoja, joita yritämme antaa, että liivit olisivat mahdollisimmat hyvät ja mukavat pällä. Miehet eivät myöskään juuri koskaan tingi ja ostavat aina parasta laatua. Esimmerkiksi Triumphin Doreen L Klassiks valkoisena on ollut kova hitti miesten rintaliivimarkkinoilla ja jos siihen on ollut vielä tarjota valkoiset sukkanauhalliset tanakat pitkälahkeiset housuliivit on summaa kertynyt jo reilusti 100 € summa ei kenelläkään ole öllut kaupanteon estteenä.

      • Liivimies

        Olipa kiva kuulla liivimyyjän mielipidä mies asiakaista. Tulisin heti mielelläni ostoksille kyseiseen liikkeeseen jos tietäisin paikan ja jos olisi vielä tarjolla mainitsemasi liivit ja sukkanauhalliset housuliivit.


      • Liivimyyja
        Liivimies kirjoitti:

        Olipa kiva kuulla liivimyyjän mielipidä mies asiakaista. Tulisin heti mielelläni ostoksille kyseiseen liikkeeseen jos tietäisin paikan ja jos olisi vielä tarjolla mainitsemasi liivit ja sukkanauhalliset housuliivit.

        Mies asiakkaat ovat lempiasiakkaitani. He ovat aina kohteliaita ja mukavia. Meilla onkin useita vakituisia mies asiakkaita. Uudet soittavat yleensa ensin ja kyselevat haluamistaan liivimalleista ja tarkein kysymys on usein voiko liiveja sovittaa. Toivotan heidat tervetulleeksi sovittamaan ja myos avusta liivinhakasten kiinnittamisessa jos haluavat sovittaa palleatuellisia rintaliiveja. Rohkeasti vain miehet liiviostoksille. Uskon etta 10 liiviliikkeesta 9 haluaa teidat avosylin asiakkaakseen.


      • Liivimies
        Liivimyyja kirjoitti:

        Mies asiakkaat ovat lempiasiakkaitani. He ovat aina kohteliaita ja mukavia. Meilla onkin useita vakituisia mies asiakkaita. Uudet soittavat yleensa ensin ja kyselevat haluamistaan liivimalleista ja tarkein kysymys on usein voiko liiveja sovittaa. Toivotan heidat tervetulleeksi sovittamaan ja myos avusta liivinhakasten kiinnittamisessa jos haluavat sovittaa palleatuellisia rintaliiveja. Rohkeasti vain miehet liiviostoksille. Uskon etta 10 liiviliikkeesta 9 haluaa teidat avosylin asiakkaakseen.

        Voi voi kun vaan tietäisi missä liikkeessä on noin hyvä palvelu meille liiveistä pitäville miehille. Niin olisin heti asiakkaana noin kivalla liivimyyjällä.


    • Kunhan on mukanaLiiv

      Kato sillä on ollut ns. "silmää" sinun liivikokoon nähden,et sillee...
      Vanha ja viisas näkee.

    • Liivvimyyjä

      Kaikki te miehet, jotka käytätte naisten liivejä älkää antako periksi, vaikka joskus vastaan tulisikin tympeästi suhtautuva myyjä. Uusi yritys vain uuteen liikkeeseen. Uskokaa tai älkää niin useimmat meistä ammattitaitoisista liivimyyjistä pidämme kovasti mies asiakkaista. Syitä on monia, mutta yleensäkin liivieeen kanssa pelaaminen miesten kanssa on paljon rennompaa ja hauskempaa kuin naisten. Mies asiakkaat tulkaa ja sovittakaa liivit kunnolla, sillä vain silloin saat sopivat ja oikeankokoiset liivit, joista on iloa vuosiksi eteenpäin.

    • huonoapalveluasaanut

      Onko kenelläkään tietoa, onko Forssan Liivikeskus vielä toiminnassa.
      Onkohan siellä palvelu vielä yhtä nihkeää, vai onko meininki jo muuttunut?
      Uskaltaako miesasikas edes astua liikkeeseen, ennenkuin suurinpiirtein näytetään ovea ja ihmetellään mitä tänne tulit?

    • Höhh

      Voihan nenä. Miehillä rintaliivit, höh.

    • Ruusukk

      Olen asioinut Forssan liivikeskuksessa vuosien ajan. Matkustan sinne varta vasten toisesta, suuremmasta,eteläsuomalaisesta kaupungista koska valikoima on hyvä, myyjät ammattitaitoisia ja palveluhenkisiä. Kotikaupungissani olevat liikkeet eivät vedä vertoja tälle .

    • liivienostanjamies

      Ruusukk kertoi saaneeneensa hyvää palvelua, koska hän on nainen.
      Epäilempä pahasti, että miesasiakkaat saavat edelleen huonoa palvelua, ellei Forssan liivikeskuksen omistaja ole muuttunut. Olen vain huomannut, että kerran opitut tavat eivät vähällä lähde rutiineista.
      Kävin liikkeessä viimeksi noin viisi vuotta sitten ja ainakaan silloin ei palvelutaso ollut parantunut, ehkä mieluummin huonontunut miesasikasta kohtaan.

      ap

      • Miesostaja

        Lahden,"montissa", sain tosi hyvää ja ystävällistä palvelua rintaliivejä ostaessani.
        Ostin myös saman sarjan pikkarit, ja sain vielä sukkahousupaketin kaupanpäällisiksi1


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1612
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1202
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      119
      1176
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      46
      1064
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe