Naurettavimmat jobbareiden osto/myyntipuheet

jobbariinkyllästyny

Nämä rakkaat jobbarimme yrittävät ostaa autoja pilkkahintaan ja silloin pitää yleensä käyttää mitä ihmeellisempiä ostopuheita.
Itellä on tullu vastaan ainakin:
Jobbari tarjos autosta (vastaavien hinnat alkaen 1000e) 250e ja yritti selittää "jobbaritkaan ei maksa noin paljoo. et saa mistään enempää"

Jobbari tarjos jotain naurettavaa summaa autosta ja yritti saada kaupat "myy nyt. et saa tätä myytyä kenellekkään kun ihmiset ostaa aina autonsa liikkeistä kun sieltä saa ilman korkoo osamaksun" siinä kohtaa alko kyllä naurattaan että tarviiko kenenkään vähemmistöön kuulumattoman ostaa 1000e autoa osamaksulla

39

1626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aloittaja.

      Selvyyden vuoksi:

      Jobbari on aina pimeää kauppaa tekevä yksityishenkilö. Jättämällä myyntivoittojen verot maksamatta jobbari syyllistyy veropetoksiin, eli hän on rikollinen. Jobbarilla ei ole koskaan Y-tunnusta, eikä siis näin ollen minkäänlaista yritystä/liikettä.

      • Lopettaja

        Paitsi jobbarifirmat joilla on Y-tunnus. Sellainen vuosittain vaihtuva.


    • Jobbari = rikollinen

      Jobbarifirma on epäsana samalla tavalla kuin esim. ilmaus tumma blondi, sillä jobbari on aina pimeää kauppaa tekevä yksityishenkilö.


      Nettiautossa autojen myyjät on jaoteltu seuraaviin kategorioihin:

      1.
      "Vähiten ostoturvaa tarjoavat valheellisesti tavallisina yksityisinä myyjinä esiintyvät myyjät eli JOBBARIT. Jobbarille on tyypillistä, että hän ei suostu maksamaan ilmoittelusta mitään, ei maksa myyntivoiton veroa, eikä takuulla suostu minkäänlaisiin jälkivaatimuksiin saatuaan rahat myymästään autosta."

      2.
      "Seuraavaksi turvattomimman ryhmän muodostavat oikeasti YKSITYISET MYYJÄT, joilta saa vähän tai ei minkäänlaista ostoturvaa myytäviin kohteisiin."

      3.
      "PIENKAUPPIAS on autokauppaa aloitteleva tai muusta syystä sivutointa pyörittävä myyjä, jolla on yleensä toiminimi, avoin yhtiö tai kommandiittiyhtiö."

      4.
      "VAIHTOAUTOLIIKE on lähes aina yrittäjävetoinen täyden palvelun autoliike, jolla on kiinteä kauppapaikka ja osoite jossa autot ovat nähtävillä."

      5.
      MERKKILIIKE

    • alkaako

      Itseäkin kyllästyttää koska "sadut"lyhenee?.

    • Kiesus folioo

      Se nyt vaan on totuus, että narkit ja muut luuserit ostelee tonnin koslija, joten jos sinulla semmoinen on foliohatun lisäksi, niin ensimmäinen joka antaa sen ensimäisen osamaksun erän rahat käteen on se ainut ostaja.

    • ryhtych

      Se vaan taas jaksaa noista kauppiaista.......pläääh..
      Lopeta noiden satujen kopioiminen tai muuta edes järjestystä,ei jaksa noita lukea.

      • reoi

        Ei se ymmärrä lopettaa. On niin herkkä paikka kun pyörittää jobbarifirmaa ja luulee olevansa fiksumpi kuin rivijobbari


    • kurttushow

      Minä en maksa kenellekään siitä että vaihdan autoa. Ostan yksityisen käytöstä ja myyn yksityiselle.

      • ai jobbarilt

        joo ostetaan ja myydään pahvihousuilta, ja avonaisilla papereilla kaikki voittaaaaaaa


    • Vertaa samanmalliset

      AUTOLIIKE MYY HALVEMMALLA KUIN YKSITYINEN

      On jo kauan aikaa sitten vanhentunut harhaluulo, että yksityisiltä myyjiltä saisi autoja halvemmalla kuin autoliikkeistä. Asia on helppo todeta esim. klikkaamalla Nettiautossa Samanmalliset-painiketta. Monien autojen kohdalla viidestä halvimmasta autosta jopa kolme tai neljä on liikkeissä.

      Syitä tähän on monia. Yksi on siinä, että yksityisten ilman käsirahaa tai pienellä käsirahalla ostetuissa autoissa on enemmän velkaa kuin kukaan suostuisi niistä maksamaan. Parin sadan euron kuukausierillä auton arvo pienenee usein nopeammin kuin velka.

      Toinen syy on se, että monet yksityiset eivät edes ole kovin innokkaasti myymässä autojaan. He vain laittavat ilmoituksen ja siihen tähtitieteellisen hinnan, koska esim. Nettiautossa tuollainen haaveilu on ilmaista. Ja ainahan voi käydä niin, että joku hölmö jostakin syystä maksaa autosta vielä haaveilijaakin korkeamman hinnan.

      Kolmas syy on yksityisten vähäinen tieto ja ymmärrys autojen todellisesta hintatasosta . He pyytävät samoja hintoja tai jopa enemmän kuin liikkeet, koska luulevat oman autonsa olevan muita parempi. Yksityinen ei yleensä myöskään tingi paljoa. Yksityisillä ei normaalisti ole ilmaa pyynnissä mahdollisen vaihtoauton hyvityksen varalta.

      Liikkeestä sen sijaan voit saada kymppitonnin pyynnillä olevasta autosta jopa kaksi tuhatta alennusta, jos et anna mitään vaihdossa. Sillä ei ole merkitystä, tapahtuuko maksu käteisellä vai rahoituksen kautta. Liike saa osamaksulla myydystä autosta rahat tililleen rahoitusyhtiöstä muutamassa päivässä. Kannattaa aina tehdä vastatarjous, eikä tyytyä myyjän ensimmäisenä esittämään alennukseen.

      Kun vielä otetaan huomioon se, että liikkeet joutuvat monesti maksamaan tuhat euroa tai ylikin myymiensä autojen kunnostuksesta puolen vuoden sisällä, on selvää, että yksityisiltä ostetut autot tulevat viimeistään tuossa vaiheessa kalliimmiksi. Toisin kuin liike, yksityinen ei vastaa mistään myymässään autossa myöhemmin ilmenevästä viasta tai myyjän kertomasta väärästä tiedosta.

      Aina löytyy tietysti myös poikkeuksia edellä kerrottuihin tilanteisiin, mutta yksityiseltä ostettu auto on kuitenkin aina suuri riski. Ei siis ihme, että valtaosa ihmisistä ostaa autonsa mieluummin liikkeestä. Sinne saa antaa vanhan ajoneuvon vaihdossa, sieltä saa rahoituksen, ja liike vastaa myymiensä autojen kunnosta jopa puoli vuotta kuluttajansuojalain mukaisen virhevastuun perusteella.

      • Ari Job

        Satuja ja tarinoita sieltä vaan pukkaa edelleen vaikka vuosikin vaihtui. Juttuhan on oikeasti niin, ettei foliohatulla edes ole autoa, mitä kaupitella. Miksi siis pitää satuilla jatkuvasti? Ei folion jutuissa koskaan ole mitään järkeä ollut, mutta nyt nämä sepitteet on jo apukoulutasolla. Folio jahtaa jobbareita yöt ja päivät eikä kukaan edes jää kiinni. Sitten tuo väite että yksityiset myy kalliimmalla kuin liike? Hehheh ootkos kuullut, että kyllä kuka vaan voi pyytää mitä vaan, joten turha etsiä niitä kovimpia pyyntejä, niillä ei tule kauppoja. Mutta jos liike myy keskitasoa halvemmalla on siihen syynä, ettei ko. kulkine ole kelvannut syystä tai toisesta kalliimmalla kenellekään tai se on jollain lailla viallinen jos tutkii asiaa tarkemmin. Joten yhteenvetona sanon, että keskity sinä vaan jauhamaan maksalaatikkoa ja jätä kaupan ja voitonteko niille jotka sen taitaa!
        Alumiinihattu nyt tiukemmin päähän, tulen joku päivä nöyryyttämään sinua kertomalla 4. osan top10-autokaupoistani. Katsotaan saavuttaako hattusi sulamispisteen, Hahahaa!


    • Liike 2450€ yks 4790

      "Mutta jos liike myy keskitasoa halvemmalla on siihen syynä, ettei ko. kulkine ole kelvannut syystä tai toisesta kalliimmalla kenellekään tai se on jollain lailla viallinen jos tutkii asiaa tarkemmin."

      Liikkeet myyvät käyttäjille vain ehjiä autoja, koska niitä velvoittaa kuluttajansuojalaki.

      Tuossakin liike on myynyt auton 2450 eurolla.

      www.nettiauto.com/4093296

      "Yksityinen" on ostanut sen sieltä, ajanut puolessa vuodessa 25 tkm, ja pyytää nyt samasta autosta melkein kaksi kertaa enemmän.

      www.nettiauto.com/4433585

      Eli se siitä, että yksityisiltä saisi muka autoja halvemmalla kuin liikkeistä.

    • kallis aina hyvä?

      kovasti on auto kerännyt suosikkilistauksia vaikka hintaa on nyt melkein viisi tuhatta euroa entisen parin tonnin sijaan.

    • folkeston VALEHTELEE

      On se kummatyyppi tyo foliohattu,viikoittain se kirjoittelee miten "joku"kauppuri yrittänyt ostaa hänen (mielikuvitus)autoaan puoli ilmaiseksi.
      Mitähän kummaa sinä oikein puuhastelet,kun sulle noita sattuu jatkuvasti?

      Ja onhanse varma että jos liike myy halvemmalla niin jotain vikaa on.
      Yleensä huoltohistoriassa jotain häikkää tai kolaroitu jossain vaiheessa.Remminvaihto edessä tai tyyppivika ilmoittelee pikkuhiljaa itsestään.Näkyy liikkeen tiedoissa mutta ei ilmoiteta ostajalle.
      Ihan on omakohtaista kokemusta.

    • Et tainnut ymmärtää

      "Ja onhan se varma että jos liike myy halvemmalla niin jotain vikaa on."

      Noissa linkeissä on sama auto. Ensin autoliikkeessä 2450 eurolla, ja nyt yksityisellä 4790 eurolla.

      www.nettiauto.com/4093296

      www.nettiauto.com/4433585

      Opelin jakohihna vaihdetaan 60 tkm:n välien: 60 tkm, 120 tkm, 180 tkm jne. Liikkeessä autolla oli ajettu 148 tkm, eli seuraavaan vaihtoon oli vielä matkaa yli 30 tkm. Jakohihnan vaihto maksaa keskimäärin 500 euroa, ei ei se mikään koneremontin hinta ole.

      Onko tuo sama auto muuttunut kaksi kertaa arvokkaammaksi sillä, että se on ollut yksityisellä puoli vuotta ja hän ajanut sillä 25 tkm?

      • XDR x RDX

        Ja siellähän on kuitti tuosta 120 000 km jakohihnan vaihdosta jonka tuo liike oli tehnyt?
        Ei se että opel jotain kilometri määriä ilmoittaa kerro mitään mitä sille on tehty


      • ihme hiihtäjä?????

        Mikä oli pointtisi?
        Siis oletko kateellinen?
        Saahan omallaan pyytää mitä haluaa,ja tuskimpa sinä tyhjätasku sitä ostamassa oletkaan.Kunhan kirjoittelet lämpimikses.


      • Pointtihan oli
        ihme hiihtäjä????? kirjoitti:

        Mikä oli pointtisi?
        Siis oletko kateellinen?
        Saahan omallaan pyytää mitä haluaa,ja tuskimpa sinä tyhjätasku sitä ostamassa oletkaan.Kunhan kirjoittelet lämpimikses.

        "Mikä oli pointtisi?"

        Viesti oli vastausta seuraavan väitteeseen:

        "Ja onhan se varma että jos liike myy halvemmalla niin jotain vikaa on."

        Pointti oli se, että sama auto, josta liike pyysi 2450 euroa, yksityinen pyytää nyt 4790 euroa. Toisin sanoen tuossakin tapauksessa liike oli halvempi kuin yksityinen. Tuli myös todistettua se, että autossa ei tarvitse olla mitään vikaa, vaikka se on halpa.


    • Kokemusta löytyy

      Opelin jakohihna ei kestä enempää kuin 60 - 70 tkm. Toisin sanoen 148 tkm:ssä (eli siellä liikkeessä ollessa) se on ollut pakko vaihtaa jo kaksi kertaa. Voit tarkistaa asian mistä tahansa Opel-liikkeestä. Niissä on pihat täynnä Opeleita, joiden jakohihnat ovat napsahtaneet poikki ja rikkoneet moottorin. Jakohihnan vaihto on muuten usein tarjouksessa 350 eurolla.

    • Jakohihnavaihto 360€

      Opel Merivan jakohihnan ja vesipumpun vaihto maksaa yhteensä 360 €. Jakohihnan vaihto sisältää hihnan, kiristimen, kääntöpyörät, vesipumpun ja vaihtotyön.

      http://www.opel.fi/owners/merkkihuoltpo.html

      360 euroa on normaalihinta, eli halvemmallakin varmasti saa, jos vertailee tai odottaa tarjouksia.

    • 234576tyfguih0ju+oåm

      Mitä vikiset?Tuohan on nettiauton toiseksi halvin Meriva ja ainakin fiksattu kunnolla.
      Annappa kun arvaan,suunnittelit tuon ostoa liikkeestä n,6viikkoa ja sitten kun olit saanut lainailtua rahat,se olikin jo myyty.Ja nyt v i t ut t a a.Muista nopeat syövät hitaat.

      • Liike on halvin

        Liikkeen hinta on ollut realisella tasolla eli 2000-3000 euroa. Yksityinen pyytää samasta autosta nyt aivan naurettavaa lähes 5000 euron hintaa.


      • Rusinoilla vai ei
        Liike on halvin kirjoitti:

        Liikkeen hinta on ollut realisella tasolla eli 2000-3000 euroa. Yksityinen pyytää samasta autosta nyt aivan naurettavaa lähes 5000 euron hintaa.

        Syö sä vaan sitä maksalaatikkoo, sulla ei rahat riitä vaikka se ois ollu 200 eurolla kaupan, joten koko folion vouhotus tässä on ainoo naurettava asia!


    • hulluja riittää

      nyt joku idiootti on tarjonnut siitä merivasta netin kautta 4500 euroa eli kahden auton hinnan!

    • folio on jäte

      Mistä tuon liikkeen auton kilpi näkyy?Onko edes sama auto?
      Onko LIIKE JÄTTÄNYT KILVEN PIILOON?Hei foliohattu tee ilmoitus ylläpidolle.

      Oikotiellä halvin 5900e.

      • Opel Meriva

        Trafin historiatiedoista näkyy että on sama auto. Tuossa liikkeen ilmoituksessakin on varmasti ollut enemmän kuvia joka puolelta silloin kun se oli myynnissä. Aika usein Nettiauton myytyjen puolella näkyyenää vain yksi eli pääkuva, joka on usein otettu sivulta, koska silloin selviää parhaiten auton korimalli.


    • Carfox

      Naurettavin jobbareiden osto/myyntipuhe?

      Kannattaa tehdä jobbareiden kanssa kauppaa koska autoliikkeiden kulut nostaa niiden hintoja liikaa ja parhaat yksilöt he myyvät aina jobbareille joten osta/myy sinäkin. Ps. Me ei soitella perään muttei meillekkään kannata soitella...

    • Liike varma ja halpa

      Jos ostat auton tavalliselta yksityiseltä myyjältä tai pimeää kauppaa tekevältä yksityishenkilöltä eli jobbarilta, maksat kaikki korjaukset itse, vaikka esim. auton moottori hajoaisi samana päivänä. Autoliikkeet sen sijaan vastaavat myymiensä autojen kunnosta jopa puolen vuoden ajan.

      On jo kauan aikaa sitten vanhentunut harhaluulo, että yksityisiltä myyjiltä saisi autoja halvemmalla kuin autoliikkeistä. Asia on helppo todeta esim. klikkaamalla Nettiautossa Samanmalliset-painiketta. Monien autojen kohdalla viidestä halvimmasta autosta jopa kolme tai neljä on liikkeissä.

    • käteisellä

      Et muistanut mainita,että tuotevastuu liikkeen osalta koskee VAIN JA AINOASTAAN MYYNTIHETKELLÄ olleita vikoja.Jos kone kunnossa myytäessä maksat remontinkin itse.Jos liike ei siihen vapaa ehtoisesti lähde mukaan.

      Ja yksityiseltä saa kylläkin halvemmalla.

    • PUHUT SKEIDAA

      Niin,liikehän on vastuussa VAIN JA AINOASTAAN vioista jotka oli myyntihetkellä.
      Jos kone poikii seuraavanapäivänä ja myydessä kunnossa maksaja lain mukaan OSTAJA.

      Muista foliohattu VAIN VIKA JOKA OLLUT JO OSTAESSA EI MUITA.

    • Carfox

      Normaalikuluminen ei kuulu virhevastuun piiriin ja laskenta alkaa uudesta asti.

      Käytetty ei muutu uudeksi kun autoliikenteen sen myy...

    • Liike varma ja halpa

      Jos ostat auton tavalliselta yksityiseltä myyjältä tai pimeää kauppaa tekevältä yksityishenkilöltä eli jobbarilta, maksat kaikki korjaukset itse, vaikka esim. auton moottori hajoaisi samana päivänä. Autoliikkeet sen sijaan vastaavat myymiensä autojen kunnosta jopa puolen vuoden ajan - myös ns. piilovioista, jotka eivät näy heti.

      Jos ostat auton yksityiseltä, ja myyjä on tehnyt autoon epämääräisiä virityksiä, jotka kestävät vain myyntihetken, olet itse 100% maksumies, kun viritykset laukeavat. Toisin on liikkeestä ostettujen autojen kanssa.

      Täälläkin on tullut moneen kertaan todistettua esimerkkien kanssa se, että liikkeistä saa nykyisin autoja paljon halvemmalla kuin yksityisiltä. Viimeistään silloin, kun korjaat yksityiseltä ostettua autoa puolen vuoden sisällä, huomaat, että olisi sitten kannattanut ostaa autoliikkeestä.

    • 34yf4yw4y
    • parappa

      Mutta kehitysvammaset voi ostaa täysin rikki olevan auton, kun ne ei huomaa ollenkaan niitä vikoja.

    • jobbariinkyllästynyt

      Tässä yhdestä erikoisemmasta autosta poimittuja jobbarin vinkumisia:

      JOBBARI P.Nieminen kysyi:
      Mikä on tiukka käteishinta autolle? Et tule oikeasti saamaan lähellekään tuota mitä nyt pyydät autosta. Laita myös lisää kuvia autosta, sisustasta etenkin kiitos.

      Myyjä vastasi: Lähes pyyntihinta on autosta jo tarjottu.

      JOBBARI P.Harlin kysyi:
      Olet varmaan huomannutkin, että lama syvenee ja autokauppa seisoo. Tälläisiä paljon kuluttavia autoja on varsinkin vaikea saada kaupaksi. Voisin maksaa tästä autosta x-euroa, kannattaa tarttua tarjoukseen.

      Myyjä vastasi: Jutuista päätellen mies on sukua Heikki Hietamiehelle.

      • tinkimiset loppu2012

        Samaa viisastelua liikkeen autoista, yksityinen tarjoaa lähes 300co2 päästelevää, 20-litraa sadalla kuluttavaa bensa-krematoriota vähän kuluttavaan nykydieseliin myyntipuheilla:

        "Miullon tollanen luksuskiesi että oksat pois ja voisin vaihtaa sen teil myynnis olevaan diesel-farkkuun..."
        -Kyllä se käy.

        "Nii kaii sitä saa muutaman tuhatta välirahhaa mukaan kun eihän dieseleitä kukkaa osta näillä diesel-hinnoill...?"
        -Ehei, kyllä se rahavirta on sieltä teiltä meillepäin tai jos autonne on oikeasti hieno, voidaan päittäinvaihtoa harkita.

        "Jaahas..."
        -Kyllä näin; Jaahas.

        "No ei se kyllä varmasti niin... hahhaa... minun auto on huipp..."
        -...oli mitä oli. Hyvää päivän jatkoa teille. Moi.

        Ja 5-minuutin päästä sama apina soittelee:

        "No voisin tulla katsomaan autoonne ensviikk..."
        -Autot on nähtävillä ilmoitettuina aikoina, Tervetuloa. Anteeksi, en ehdi jutustelemaan tästä vaihtokaupasta enempää nyt, teen juuri eräästä toisesta "ei näitä kukaan osta näillä diesel-hinnoilla" DIESEL-autosta kauppasopimusta. Tervetuloa sitten ensi viikolla.

        "No pittää miett..."
        -Juuri näin. Miettikää ihan rauhassa ja muistutan vielä; päittäin vaihto voi onnistua, varatkaa kuitenkin parituhatta euroa välirahaksi varmuuden vuoksi. Kiitos ja näkemiin.


        Ihan vaan esimerkkinä, miten ostajat KUVITTELEVAT kaikkien olevan hädissään autojensa kanssa.
        Höh.
        On ne sekasin; asiahan ontodellisuudessa tasan päinvastainen, ainakin autoliikkeillä joilla ok-/hyvää kalustoa ok-hintaan. Hinnat jo seisovassakin varastossa tulevat melkeinpä nousemaan, eli tällä hetkellä on kuin pistäis rahaa pankkiin, kun ei turhia tinki-vinkumisia noteeraa.


    • elikkäs.tolloa

      "Eli jos ostat tämän Golfin ja ajat sillä kolarin, niin vakuutusyhtiö maksaa Sinulle 10 600 euroa."

    • 2017_nirunaru

      Halvankin auton ostajilla on toiveet kuin uutta ostaisivat. Näin ollen myyntipuheissa pitää olla tarkkana, vaikka kyllä mieli tekisi mennä mukaan tuohon asiakkaan toiveuneen ja satuilla ummet lammet ja vahvistaa unensa todelliseksi lottovoitoksi.

      "Onko ruosteeton?"
      Autohan on jo 10-vuotias... öööh... ei voi olla täysin ruosteeton, joten hyvää yötä.

      "Onko iänkaiken ja varmasti jokaikinen huolto tehty ja pilkuntarkasti dokumentoitu?"
      ...hyvää yötä.

      "Millainen historia autolla, monellako ollut?"
      Hei! Auto on 10-vuotias, 250000km jo ajettukin. Mutta kysymykseesi tarkemmin:
      Syntyi Saksassa 10-vuotta sitten tehtaalla, kuljetettiin laivarahtina Suomen Kotkaan, sieltä Vehon myyntiliikkeeseen, jossa oli uutena ja täysin virheettömänä esillä puolivuotta toimien esittelyautona, jolla selittyy runsas varustelu. Auton sieltä osti rahoituksella yksityishenkilö X... (puolisen tuntia historianluentoa autosta) ...nyt tässä käytettynä myytävänä. Oliko muuta? Hyvää yötä.

      • kyselykausi

        Totta, ja eivät edes kuuntele loppuun koskaan, ja kysyvät saman asian uudestaan kun tekevät jotain muuta samalla, esim. selaavat nettiä. Koskaan juuri nämä hyönteistutkijat eivät osta mitään, soittelevat vain tavan ja harrastuksen vuoksi , elävät elonsa netissä ja korkeintaan puhelimessa, ei livenä kuten onnistujat ja menestyjät tekee ja siksi ovat tyytyväisiä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe